breezernik Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 τωρα μου εβαλε ιδεες ο φιλος Redshift και ειμαι μεταξυ netbook και windows tablet
Redshift Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 τωρα μου εβαλε ιδεες ο φιλος Redshift και ειμαι μεταξυ netbook και windows tablet 1
apnet Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Αλλη μια φορα καταφευγεις λοιπον στην προσβολή ως τελευταίο σου οχυρό, δεν μπορεις χωρις αυτο το δεκανικι να υποστηριξεις την αποψη σου. Κανεις δεν ειπε οτι δεν υπαρχει λυση περα απο τα windows κι εγω εχω λειτουργησει με διανομες τους υπολογιστες μου αλλα για καποιον που ασχολειται με αλλα πραγματα επειδη τα ενδιαφεροντα δεν αρχιζουν και τελειωνουν στα PC αυτες οι λυσεις δεν τους εξυπηρετουν, τα υπολοιπα που λες ειναι απλα εμπάθεια Μια χαρά τεκμηριωμένη ήταν η άποψή μου και χωρίς την επισύμανση επειδή υποτίθεται δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω... και δεν έστεκαν όσα έλεγα... Όταν λοιπόν βγαίνεις και υποστηρίζεις πως δεν έχουν νόημα όσα υποστηρίζω φαντάζομαι περιμένεις και την απάντηση... Και είμαι σίγουρος πως ακόμα και εσύ παρά το όσα λες αντιλαμβάνεσαι πλέον πλήρως τι θέλω να πω. Καθόλου εμπάθεια δεν είναι. Απλά μπουχτίσαμε από τις μαρκετίστικες φανφάρες τους και από εξαγγελίες εν μέσω τυμπανοκρουσιών, οι οποίες κανένα ουσιαστικό όφελος δεν έχουν για τον μέσο χρήστη. Δεν θαμπωνόμαστε όλοι. Και μην το πάρεις προσωπικά αυτό
disqualified Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ναι, την καταλαβαίνω και αυτήν τη λογική μία χαρά, αλλά το πανάκριβο tablet προσφέρει τόσα πολλά περισσότερα από τα tablets που προανέφερα; Το tablet μου φαίνεται ημίμετρο γιατί ούτε αρκετά φορητό είναι, αλλά ούτε αρκετά "ανοιχτό" και άνετο όσο ένα laptop. Και νομίζω ότι συνολικά, το tablet πολύ δύσκολα μπορεί να θεωρηθεί επαγγελματικό εργαλείο που μπορεί να κάνει τα πάντα. Σε έναν κόσμο που κυριαρχείται από τα PCs -είτε desktops, είτε laptops-, αργά ή γρήγορα θα έρθει η στιγμή που θα πεις "φτου, ας είχα ένα wintel εδώ". Αργότερα μπορεί αυτό να αλλάξει, αλλά για την ώρα... Οχι το tablet ειναι το πιο φορητο απο οτιδηποτε. Λυνει χερια. Καταλαβαινω τη χρησιμοτητα του πληκτρολογιου αλλα ειναι πολυ πιο ανετο στη χρηση απο τα netbook. Και εμενα μου φανηκαν πολυ χρησιμα στην αρχη γιατι πραγματικα τα laptop πλεον δεν φαινονται πια και τοσο φορητες συσκευες. Το οικονομικο ειναι σημαντικη παραμετρος ναι συμφωνω
billxl Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Επειδη καποιοι ειναι "μικροι".. τα Windows 8 Pro Tablets εχουν περισσοτερες εφαρμογες απο οτι το iOS και το Android. Μονο τα RT εχουν λιγοτερες αλλα και εκει αυξανονται με μεγαλο αριθμο, και εχει ηδη τις πιο χρησιμες. Σχετικα με το βιντεο, μας δειχνει οτι οντως το iPad κανει για Angry Birds, FB αντε και κανα Πιανο Player Αντιθετα, τα Win Pro 8, ειναι υπολογιστες και τα RT ταμπλετς καλυτερα απο τα iPad. Sorry iOS users. Μάιστα. Θέλω να σε δω να τρέχεις photoshop με δάχτυλα και Excel (χώρια και τις modern ui εφαρμογές να τρέχουν) ταυτόχρονα στο W8Pro tablet σου με Atom. Α θα μου πεις υπάρχουν και πάμφθηνα W8Pro tablets με i5 και αυτονομία laptop. Καλά κρασιά. Αν θες να τρέξεις σοβαρά προγράματα on the go χρειάζεσαι laptop, τα υπόλοιπα είναι φιγούρες. 1
Redshift Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Οχι το tablet ειναι το πιο φορητο απο οτιδηποτε. Λυνει χερια. Καταλαβαινω τη χρησιμοτητα του πληκτρολογιου αλλα ειναι πολυ πιο ανετο στη χρηση απο τα netbook. Και εμενα μου φανηκαν πολυ χρησιμα στην αρχη γιατι πραγματικα τα laptop πλεον δεν φαινονται πια και τοσο φορητες συσκευες. Το οικονομικο ειναι σημαντικη παραμετρος ναι συμφωνω οταν το παλικαρι θελει office κ επαγγελματικα προγραμματα απο τον desktop κοσμο τα tablet ειναι αυτοκτονια,ετσι το βλεπω εγω
Voodooman Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Απλά πράγματα. Αν στο άμεσο μέλλον υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να: -Γράψεις μεγάλα κείμενα, να κάνει τέλος πάντων βαριά δουλειά office -Να συνδέσεις το μηχάνημα σε projectors, τηλεοράσεις, monitors, εκτυπωτές ή οτιδήποτε έχει ένα γραφείο τότε πηγαίνεις σε netbook. Αν δεν κάνεις κάτι από τα παραπάνω και -Θέλεις την άνεσή και την φορητότητά σου, -πολύ καλή software συμβατότητα με τα υπάρχοντα windows -Δεν σε πειράζει να τα πληρώσεις αρκετά αυτά τότε πηγαίνεις σε Wiindows Pro 8. Μην μπλέκεις με τα RT, αν το σκέφτεσαι, χίλιες φορές καλύτερα να πας σε android tablet. 1
disqualified Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 οταν το παλικαρι θελει office κ επαγγελματικα προγραμματα απο τον desktop κοσμο τα tablet ειναι αυτοκτονια,ετσι το βλεπω εγω μα αν δεν του κανει δε θα το παρει. Εκει παει να πατησει και η Microsoft με win8pro tablets, απλα ειναι ακομα στην αρχη Εγω παντως βρισκω πως τα RT εχουν παρεξηγηθει και το κυριο προβλημα ειναι ακομα η τιμη τους 1
SPANK Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ε εντάξει αφου σύγκρινε αυτην την φοβερή τεχνολογία Siri που ολοι χρησιμοποιούμε ανελειπώς τρέχω να πάρω tablet με τα 8.... και να πουλήσω φυσικά το 4 Εντομεταξύ στο 2ο video λεει Ipad vs Windows .... wtf μηπως θέλανε να γράψουν Ios vs Windows ? γιατι εχω ξέρω οτι το Ipad ειναι συσκευή και τα Windows λειτουργικό
Redshift Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 φιλε breezernik επειδη ειδα οτι εχεις δωσει πολλα λεφτα σε hardware κ ειναι κριμα στους καιρους που ζουμε σκεψου σοβαρα τι ακριβως θελεις να κανεις με το μηχανακι κ μετα δες τι πραγματικα χρειαζεσαι στην θεση σου θα επαιρνα ενα ελαφρυ επαρκες netbook χωρις touch οπως το δευτερο που σου προτεινα στο αρχικο ποστ αν παρολα αυτα επιμενεις σε touch εγω μια χαρα το βλεπω το touch asus σκεψου σοβαρα τι αυτονομια μπαταριας χρειαζεσαι,τα netbook δεν πανε πανω απο 4 ωρες σοβαρης χρησης αλλα κ τα ταμπλετ που σκεφτεσαι ειναι ανεπαρκη για επαγγελματικη χρηση εκτος κ αν το πολυ επιφανειακο office κ η προβολη φωτογραφιων σου φτανει
aris1986 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Εντομεταξύ στο 2ο video λεει Ipad vs Windows .... wtf μηπως θέλανε να γράψουν Ios vs Windows ? γιατι εχω ξέρω οτι το Ipad ειναι συσκευή και τα Windows λειτουργικό Ξέρουν τι κάνουν αυτοί. Πάνε να στο υποβαθμίσουν στο μυαλό σου ως μια συσκευή ή το "είπαν" ipad γιατί πολύς κόσμος δεν ξέρει τι είναι iOS (το μενού του δηλαδή κατά αυτούς τους μη σχετικούς). 1
Windows8 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μάιστα. Θέλω να σε δω να τρέχεις photoshop με δάχτυλα και Excel (χώρια και τις modern ui εφαρμογές να τρέχουν) ταυτόχρονα στο W8Pro tablet σου με Atom. Α θα μου πεις υπάρχουν και πάμφθηνα W8Pro tablets με i5 και αυτονομία laptop. Καλά κρασιά. Αν θες να τρέξεις σοβαρά προγράματα on the go χρειάζεσαι laptop, τα υπόλοιπα είναι φιγούρες. Eγραψα εγω για κανα σοβαρο προγραμμα τπτ; Μαθε να διαβαζεις! Ο φιλος ρωτησε "αντροιντ η γουιντοουζ;" και απαντησα. Θελω να σε δω να διαβαζεις μια φορα καλυτερα πριν γραψεις ανοησιες boy.
JasonChart Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Για τις διαφημήσεις, καλά κάνουν και την κράζουν την apple, αλλα σε εντελώς άχρηστα πεδία (marketing γαρ)Θέλουμε ipad με SD και usb slot. Τα υπόλοιπα είναι "παπατζηλίκια" ...και ένα generic hdmi δε θα ήταν κακό
YiannEle Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 επειδη σεβομαι οσους αγοραζουν συνειδητα την απλοτητα της apple ανακαλω το "ψωνια" +1000 για την απλότητα της apple... 1
breezernik Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 φιλε breezernik επειδη ειδα οτι εχεις δωσει πολλα λεφτα σε hardware κ ειναι κριμα στους καιρους που ζουμε σκεψου σοβαρα τι ακριβως θελεις να κανεις με το μηχανακι κ μετα δες τι πραγματικα χρειαζεσαι στην θεση σου θα επαιρνα ενα ελαφρυ επαρκες netbook χωρις touch οπως το δευτερο που σου προτεινα στο αρχικο ποστ αν παρολα αυτα επιμενεις σε touch εγω μια χαρα το βλεπω το touch asus σκεψου σοβαρα τι αυτονομια μπαταριας χρειαζεσαι,τα netbook δεν πανε πανω απο 4 ωρες σοβαρης χρησης αλλα κ τα ταμπλετ που σκεφτεσαι ειναι ανεπαρκη για επαγγελματικη χρηση εκτος κ αν το πολυ επιφανειακο office κ η προβολη φωτογραφιων σου φτανει το λαπτοπ που εχω ειναι το dell alienware M17x το οποιο οπως καταλαβαινεις ειναι τουμπανο για τα προγραμματα που τρεχω απλα λογω ογκου βαρους δεν βολευει παντα για αυτο σκεφτομουν ειτε windows tablet ειτε netbook για να με διευκολυνει σε εξωτερικα ραντεβου με χρηση μονο σερφαρισμα , ανοιγμα και αποστολη μειλ,ανοιγμα αρχειων word και παρουσιαση φωτο και τπτ περισσοτερο.εχω ανοιξει και αντιστοιχα θεματα και στις 2 κατηγοριες μπας και βγαλω ακρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα