Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ότι μπορεί να το χρειαστεί το συγκεκριμένο λειτουργικό κάποιος για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ λόγους και μάλιστα χρησιμποιώντας εφαρμογές ΤΡΙΤΩΝ εταιρειών δεν αναιρεί όσα είπα! Άλλο χρήστης άλλο επαγγελματίας! Άλλο πληρώνω για να κάνω τη δουλειά μου και έχω και εγώ οικονομικό κέρδος από αυτό και άλλο πληρώνω χωρίς να έχω ουσιαστικό ώφελος επειδή καταπίνω αμάσητες τις μαρκετίστηκες φανφάρες και νομίζω ότι χρειάζομαι απαραίτητα τα windows στον υπολογιστή μου...

Θα επιμείνω, κούραζέ το παραπάνω. Μην θεωρείς αυτονόητα όσα σε βολεύουν μόνο.

Αλλη μια φορα καταφευγεις λοιπον στην προσβολή ως τελευταίο σου οχυρό, δεν μπορεις χωρις αυτο το δεκανικι να υποστηριξεις την αποψη σου. Κανεις δεν ειπε οτι δεν υπαρχει λυση περα απο τα windows κι εγω εχω λειτουργησει με διανομες τους υπολογιστες μου αλλα για καποιον που ασχολειται με αλλα πραγματα επειδη τα ενδιαφεροντα δεν αρχιζουν και τελειωνουν στα PC αυτες οι λυσεις δεν τους εξυπηρετουν, τα υπολοιπα  που λες ειναι απλα εμπάθεια

Δημοσ.

Γιατί κανένας δεν αναφέρεται στην ταχύτητα; Συγγνώμη, αλλά τυχαίνει να έχω και Windows 8 tablet με τετραπύρηνο επεξεργαστή και iPad 4 με διπύρηνο με επεξεργαστή και αυτό που ξέρω είναι ότι το iPad μου δεν έχει κολλήσει ποτέ και πιστέψτε με, δεν το λέω ως apple fan boy ή κάτι τέτοιο γιατί αντιθέτως είμαι του Android περισσότερο. (Ναι, πώς το κατάφερα αυτό; Έχω κινητό android και το ένα από τα δύο tablets ήταν από διαγωνισμό του facebook)

Τα Windows 8 κολλάνε. Όταν βάλεις καμία εφαρμογή παραπάνω μετά από 3-4 μήνες κολλάει είτε κάνεις ανασυγκροτήσεις είτε καθαρισμούς με Advanced SystemCare κ.ο.κ.

Εγώ πάντα κοιτάω την ταχύτητα και το iPad με μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης και κατά δύο πυρήνες μικρότερη μπαταρία και κατά δύο φορές μεγαλύτερη αυτονομία, βγάζω το καπέλο στην Apple που ξέρει να χρησιμοποιεί πιο σωστά τους επεξεργαστές της.

Ποιό windows 8 tablet (pro φυσικά, αφού έτρεχε και advanced system care) έχει 4 πύρηνες; Οι atom γιατί μέχρι στιγμής παραμένουν στους 2 και οι i core που χρησιμοποιούνται είναι διπύρηνες εκδόσεις. Μη googlάρεις άδικα μήπως και βρεις κανένα τρέχα γύρευε μοντέλο με κάποιον quad core. Τα λεγόμενα σου με έπεισαν ότι δεν έχεις δουλέψει ποτέ win8 tablet (και win8 πολύ πιθανόν) και λέγε ότι θες...

• Like 1
Δημοσ.

συγνωμη αν βγαινω λιγο offtopic αλλα ειμαι παντελως ασχετος με τη συγκεκριμμενη αγορα..απλα επειδη εχω ανοιξει και ενα θεμα 

http://www.insomnia.gr/topic/486077-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-tablet-%CE%BC%CE%B5%CF%87%CF%81%CE%B9-300-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/

και επειδη θελω υποχρεωτικα να μπορω να ανοιγω αρχεια word , ειδα οτι ο φιλος παραπανω προτεινει το εξης

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisystems.office&feature=search_result

το εχω στο κινητοταμπλετ αλλα δεν ασχοληθηκα ποτε

αξιζει τον κοπο να παω σε android η  σε windows tablet;

ευχαριστω και συγνωμη αν σας εβγλα εκτος θεματος

Δημοσ.

Καλή η διαφήμιση. 

Καλό παιχνίδι με τα σχήματα της MS και μουσικούλα catchy. 

Σχετικά με αυτά που λέει, παρουσιάζει την μισή αλήθεια και με τρόπο όχι τόσο σωστό κατά την γνώμη μου.

Φωτογραφίες:

Με το iCloud δεν είναι ανάγκη να έχεις memory card. Είναι πολύ πιο απλό, γρήγορο και αποτελεσματικό να μοιράζεσαι φωτογραφίες, έγγραφα και ό,τι άλλο. Επίσης, υπάρχει και το Airdrop (χωρίς να αναφέρω dropbox κτλ). 

Θα μπορούσε, εάν ήθελε να ήταν σωστή, να τονίσει την ανάγκη ύπαρξης δικτύου αλλά όχι ότι δεν μπορεί να έχει memory card. 

Η Apple ψάχνει και υλοποιεί τρόπους για να μην χρειάζονται extra εξαρτήματα (π.χ. memory card). Μπορεί να το κάνει επιθετικά (δηλαδή, προωθώντας την χρήση μόνο Apple μηχανημάτων) αλλά το κάνει. Οπότε, και κατά την γνώμη μου, λάθος στόχευση για τις φωτογραφίες. 

Printers...

Σχεδόν το ίδιο με πριν. Printer με bonjour λειτουργεί μία χαρά στα μηχανήματα της Apple. Πολλές φορές καλύτερα κιόλας γιατί έχει by default τους περισσότερους εκτυπωτές προ-εγκατεστημένους (τους drivers δηλαδή). 

Αδυναμία, και πάλι, το θέμα δικτύου και bonjour. 

Multitasking

Θαρρώ, χωρίς να είμαι μέσα και να γνωρίζω, πως είναι επιλογή της Apple να μην μπορεί ο χρήστης να χωρίζει την οθόνη στα 2, 3, 4, 5 ή ό,τι άλλο. 

Ωραίο feature, δεν λέω. Αλλά όπου χρειάζεται πολυ-εργασία το έχει η Apple και δεν το έχει η MS. Πού; Multiple desktops. 

Επίσης, δεν λένε για integration με άλλα μηχανήματα... όπου με την Apple όλα κολλάνε απίστευτα. Έχεις Apple Η/Υ και ένα iPad ή iPhone  και μπορείς, out of the box, να χειριστείς τον Η/Υ απομακρυσμένα... και όχι μόνο! Εάν έχεις και Time Capsule μπορείς να χειριστείς τον file server σου χωρίς να κάνεις τίποτα. Απλά επειδή έχεις ένα συγκεκριμένο Apple ID. Και θα μπορούσα να λέω και άλλα... αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. 

Ακόμα, δεν λένε για το App Store. Εφαρμογές + ασφάλεια. 

Ακόμα, δεν λένε για sharing εφαρμογών από το Apple Store. 

Anyway... καλή διαφήμιση. Αρκετά καλή η κόντρα και με ωραίο αισθητικό κομμάτι από μεριάς MS. 

• Like 2
Δημοσ.

συγνωμη αν βγαινω λιγο offtopic αλλα ειμαι παντελως ασχετος με τη συγκεκριμμενη αγορα..απλα επειδη εχω ανοιξει και ενα θεμα 

http://www.insomnia.gr/topic/486077-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-tablet-%CE%BC%CE%B5%CF%87%CF%81%CE%B9-300-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/

και επειδη θελω υποχρεωτικα να μπορω να ανοιγω αρχεια word , ειδα οτι ο φιλος παραπανω προτεινει το εξης

στην θεση σου θα επαιρνα ενα νετμπουκ

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβαίνω το γεγονός πως όσοι χρήστες,τόσες και οι ανάγκες του καθενός, αλλά αυτά τα πανάκριβα tablets δεν μπορώ ακόμη να τα καταλάβω. Πολύ μπλέξιμο για το τίποτα.

Έχω το "καλό" κινητό για τις πολύ βασικές και γρήγορες δουλειές, και 8" οθόνη να είχε, δεν θα το είχα για σοβαρή, πολύωρη δουλειά. Έχω το δυνατούλι 11.6" netbook που στην ανάγκη, το πριζώνω σε όποια οθόνη, mouse και πληκτρολόγιο βρω και έχω όλη μου την δουλειά και τον ψηφιακό μου κόσμο μαζί. Και με τα δύο αυτά σε συνεργασία κάνω τα πάντα. Γιατί να προσθέσω και ένα πανάκριβο tablet, που αποτελεί ημίμετρο, από όποια πλευρά και να το δει κανείς; Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης.

Το nintendo DS των παιδιών είναι στα τελευταία του. Τα χρήματα που ζητάει η nintendo πια είναι ανέκδοτο, για να μην υπολογίσω παιχνίδια κτλ, οπότε δεν ξαναπάμε εκεί. Εκεί είναι που καταλαβαίνω την αξία ενός Nexus 7 ή μιας καλής κινεζιάς, αλλά παραπάνω λεφτά με τίποτα.

Αλλά είπαμε, όπως βολεύεται ο καθένας...

• Like 5
Δημοσ.

Καταλαβαίνω το γεγονός πως όσοι χρήστες,τόσες και οι ανάγκες του καθενός, αλλά αυτά τα πανάκριβα tablets δεν μπορώ ακόμη να τα καταλάβω. Πολύ μπλέξιμο για το τίποτα.

Έχω το "καλό" κινητό για τις πολύ βασικές και γρήγορες δουλειές, και 8" οθόνη να είχε, δεν θα το είχα για σοβαρή, πολύωρη δουλειά. Έχω το δυνατούλι 11.6" netbook που στην ανάγκη, το πριζώνω σε όποια οθόνη, mouse και πληκτρολόγιο βρω και έχω όλη μου την δουλειά και τον ψηφιακό μου κόσμο μαζί. Και με τα δύο αυτά σε συνεργασία κάνω τα πάντα. Γιατί να προσθέσω και ένα πανάκριβο tablet, που αποτελεί ημίμετρο, από όποια πλευρά και να το δει κανείς; Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης.

Το nintendo DS των παιδιών είναι στα τελευταία του. Τα χρήματα που ζητάει η nintendo πια είναι ανέκδοτο, για να μην υπολογίσω παιχνίδια κτλ, οπότε δεν ξαναπάμε εκεί. Εκεί είναι που καταλαβαίνω την αξία ενός Nexus 7 ή μιας καλής κινεζιάς, αλλά παραπάνω λεφτά με τίποτα.

Αλλά είπαμε, όπως βολεύεται ο καθένας...

άλλος θα σου πει οτι τα ακριβα κινητα δεν τα καταλαβαινω γιατι ειναι ημιμετρα, εχω το dumphone μου με μιας βδομαδας τουλαχιστον μπαταρια, το 7ετιας laptop μου, και το ακριβο μου tablet επειδη δεν εχω ορεξη να ειμαι ουτε στο λαπτοπ ολη ωρα ουτε στη μικρη οθονη του κινητου ουτε εχω αναγκη να κουβαλαω μαζι μου ολη την ωρα τον ψηφιακο μου κοσμο. Αυτο χρησιμοποιω πιο πολυ αρα και αυτο θα πληρωσω ακριβοτερα. Μαζι σου ειμαι ο καθενας οπως βολευεται αλλα παντα αυτο το δεν καταλαβαινω αν το καλοσκεφτουμε παντα καπως εξηγειται...Νομιζω καταλαβαινεις οτι το υφος μου δεν ειναι επιθετικο απλα αυτο το δεν καταλαβαινω παντα καπως εξηγειται

• Like 1
Δημοσ.

στην θεση σου θα επαιρνα ενα νετμπουκ

πολυ καλη ιδεα πραγματικα..ειμαι τοσο ζωο που ουτε καν μου περασε απο το μυαλο..και απ'οτι βλεπω με 500-600 ευρω που διαθετω παιρνω αξιολογο μηχανημα

Δημοσ.

πολυ καλη ιδεα πραγματικα..ειμαι τοσο ζωο που ουτε καν μου περασε απο το μυαλο..και απ'οτι βλεπω με 500-600 ευρω που διαθετω παιρνω αξιολογο μηχανημα

δες πχ αυτο αν θες οπωσδηποτε touch

http://www.skroutz.gr/s/3214703/Asus-VivoBook-S200E-CT157H-987-4GB-500GB.html

αλλιως

http://www.skroutz.gr/s/3371207/Lenovo-IdeaPad-S206-E2-1800-4GB-500GB-FreeDOS.html

αλλα ας πουνε κ αλλοι πιο γνωστες της αγορας

• Like 2
Δημοσ.

άλλος θα σου πει οτι τα ακριβα κινητα δεν τα καταλαβαινω γιατι ειναι ημιμετρα, εχω το dumphone μου με μιας βδομαδας τουλαχιστον μπαταρια, το 7ετιας laptop μου, και το ακριβο μου tablet επειδη δεν εχω ορεξη να ειμαι ουτε στο λαπτοπ ολη ωρα ουτε στη μικρη οθονη του κινητου ουτε εχω αναγκη να κουβαλαω μαζι μου ολη την ωρα τον ψηφιακο μου κοσμο. Αυτο χρησιμοποιω πιο πολυ αρα και αυτο θα πληρωσω ακριβοτερα. Μαζι σου ειμαι ο καθενας οπως βολευεται αλλα παντα αυτο το δεν καταλαβαινω αν το καλοσκεφτουμε παντα καπως εξηγειται...Νομιζω καταλαβαινεις οτι το υφος μου δεν ειναι επιθετικο απλα αυτο το δεν καταλαβαινω παντα καπως εξηγειται

Ναι, την καταλαβαίνω και αυτήν τη λογική μία χαρά, αλλά το πανάκριβο tablet προσφέρει τόσα πολλά περισσότερα από τα tablets που προανέφερα; Το tablet μου φαίνεται ημίμετρο γιατί ούτε αρκετά φορητό είναι, αλλά ούτε αρκετά "ανοιχτό" και άνετο όσο ένα laptop.

Και νομίζω ότι συνολικά, το tablet πολύ δύσκολα μπορεί να θεωρηθεί επαγγελματικό εργαλείο που μπορεί να κάνει τα πάντα. Σε έναν κόσμο που κυριαρχείται από τα PCs -είτε desktops, είτε laptops-, αργά ή γρήγορα θα έρθει η στιγμή που θα πεις "φτου, ας είχα ένα wintel εδώ". Αργότερα μπορεί αυτό να αλλάξει, αλλά για την ώρα...

@breezernik

Αυτό που προτείνει ο Redshift είναι τρομερό και η τιμή απίστευτη. Έχω το S205 και το μόνο του κουσούρι είναι η οθόνη του, που δεν είναι αρκετά καλή για τα (απαιτητικά) γούστα μου. Και αν δώσεις άλλο ένα κατοστάρικο να του βάλεις έναν SSD, το μηχανάκι γίνεται κορυφαίο.

• Like 2
Δημοσ.

δες πχ αυτο αν θες οπωσδηποτε touch

http://www.skroutz.gr/s/3214703/Asus-VivoBook-S200E-CT157H-987-4GB-500GB.html

αλλιως

http://www.skroutz.gr/s/3371207/Lenovo-IdeaPad-S206-E2-1800-4GB-500GB-FreeDOS.html

αλλα ας πουνε κ αλλοι πιο γνωστες της αγορας

ωραιοτατα και τα 2 και ειδικα το πρωτο με το touch μου φαινεται ωραιοτατο..με τα σκρουτζομαγαζα δεν παιζει να εχουμε κανενα προβλημα ετσι?

Δημοσ.

ωραιοτατα και τα 2 και ειδικα το πρωτο με το touch μου φαινεται ωραιοτατο..με τα σκρουτζομαγαζα δεν παιζει να εχουμε κανενα προβλημα ετσι?

μην βιαζεσαι μωρε αλλιως συννενοησου για αντικαταβολη 

ανοιξε θεμα κ βαλε προδιαγραφες μπας κ βρεθει τπτ καλυτερο

πχ 

εως 12" touch οθονη

αναλυση μινιμουμ 1366χ768

μνημη μινιμουμ 4gb

επεξεργαστης διπυρηνος 

ps

για μενα η touch οθονη ειναι δωρο αδωρο για την χρηση που θες αλλα οτι πεις εσυ,ο πελατης εχει παντα δικιο :P

κατσε να δω κ λιγο amazon

μπαταρια μινιμουμ 6 cell (αυτο που εβαλα εχει 2 cell)

απο amazon ολα τα netbook με touch οθονη

http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_p_n_feature_keywords_1?rh=n%3A340831031%2Cn%3A%21340832031%2Cn%3A429886031%2Cp_n_style_browse-bin%3A182751031%2Cp_n_feature_browse-bin%3A1481785031%2Cp_n_feature_keywords_browse-bin%3A2618263031&bbn=429886031&ie=UTF8&qid=1369995175&rnid=1628789031

το asus που προτεινα απο πανω 390€ με free μεταφορικα,δες κ reviews,καλο το βλεπω αν κ δεν θα επαιρνα touch

http://www.amazon.co.uk/Asus-VivoBook-11-6-inch-Touchscreen-Integrated/dp/B00B4AAS7K/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1369995183&sr=1-2

• Like 1
Δημοσ.

Ανετα σε Windows. Στις κινεζιες android, αν δεν παρεις ακριβο θα τρως Lag καθε λεπτο (που και τα ακριβα τρωνε).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...