Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει τέτοια επιλογή, αλλά δεν βλέπω τον λόγο να το κάνει κάποιος που απλά θέλει ο υπολογιστής του να κλείνει μια συγκεκριμένη ώρα.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα που έχω βρει για τέτοιες δουλειές είναι το winoff (http://www.ampsoft.net/utilities/WinOFF.php). Αν θέλεις σου τραβάει και screenshot για να δεις τι έτρεχε πριν τερματίσει το σύστημα.

Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς.

μετά απο τόσο καιρό είπα να το δοκιμάσω αλλά δεν κάνει τίποτα!!!!

μήπως δεν κάνω κάτι σωστά;;;

επιλέγω ώρα - restart για δοκιμή - πατάω save settings και περιμένω.....τίποτα!!!

Chiomegarho3AF0sigmaftau3AF0taulambdaomi

Δημοσ.

Γιατι μπλεκεις με προγραμματα? 

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα, να τι ειχα κανει εγω, step by step:

1. βρες το shutdown.exe (σε εμενα ειναι στο C:\Windows\System32)

2. κανε μια συντομευση στο desktop σου

3. πατα δεξι κλικ επανω και προσθεσε C:\Windows\System32\shutdown.exe -s -f -t 3600
οπου το -s κανει save οτι υπαρχει ανοιχτο απο προγραμματα, -f κανει force close οσα δεν θελουν να κλεισουν

και το -t 3600 ειναι τα δευτερολεπτα που θες να κλεισει. (πχ 1 ωρα) 

4. προαιρετικά κανε μια συντομευση ακομα και προσθεσε C:\Windows\System32\shutdown.exe -a

οπου -a ειναι το abort, σε περιπτωση που αλλαξεις γνωμη και δεν το θες να κλεισει τελικα. 

ΥΣ.. βαλε και κανενα ομορφο εικονιδιο για τις συντομευσεις και εισαι κομπλε  B)

Δημοσ.

Γιατι μπλεκεις με προγραμματα? 

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα, να τι ειχα κανει εγω, step by step:

1. βρες το shutdown.exe (σε εμενα ειναι στο C:\Windows\System32)

2. κανε μια συντομευση στο desktop σου

3. πατα δεξι κλικ επανω και προσθεσε C:\Windows\System32\shutdown.exe -s -f -t 3600

οπου το -s κανει save οτι υπαρχει ανοιχτο απο προγραμματα, -f κανει force close οσα δεν θελουν να κλεισουν

και το -t 3600 ειναι τα δευτερολεπτα που θες να κλεισει. (πχ 1 ωρα) 

4. προαιρετικά κανε μια συντομευση ακομα και προσθεσε C:\Windows\System32\shutdown.exe -a

οπου -a ειναι το abort, σε περιπτωση που αλλαξεις γνωμη και δεν το θες να κλεισει τελικα. 

ΥΣ.. βαλε και κανενα ομορφο εικονιδιο για τις συντομευσεις και εισαι κομπλε  B)

Ή ολο αυτο χωρις το -t xx, το βαζει στις προγραμματισμενες εργασιες και τρεχει οποια συγκεκριμενη ωρα το θελει.

Δημοσ.

και εγώ με συντόμευση του shutdown ήμουν, απλά κάποιες φορές θες διαφορετική ώρα, και είναι κούραση να το αλλάζεις κάθε φορά.

τα τελευταία 2 χρόνια έχω αυτό http://www.airytec.com/en/switch-off/get.aspx και τα πάει μια χαρά. έχει tasks προκαθορισμένα, αλλά μπορείς να φτιάξεις και τα δικά σου αν θες. το προτείνω.

Δημοσ.

βρήκα τι δεν έκανα! ήθελε πάτημα το activate που φαίνεται επιλεγμένο και με αυτό σου βγάζει εικονίδιο κάτω δεξιά την ώρα που το προγραμμάτισες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...