Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως σου ειπαν πιο πανω τα παιδια η μητρικη δεν υποστηριζει τον επεξεργαστη οποτε παλι θα εχεις θεμα με τα ρευματα και θα την παρεις στο χερι καποια στιγμη.αν το πακετο το πηρες ετοιμο και σου εβαλαν απο το μαγαζι τον συγκεκριμενο επεξεργαστη με αυτη την μητρικη πανε κραξε και ζητα να σου αλλαξουν την μητρικη με καποια που τον υποστηριζει χωρις να δωσεις ουτε ενα ευρω εννοειτε

βασικα εγω τα ειχα διαλεξει μονος μου το αναβαθμησα το pc...αλλα τωρα πανε και 6 μηνες απο τοτε!!

τωρα μπορειτε να μου πειτε και μια μητρικη για το συστημα μου (παντα σε οτι πιο φτηνο υπαρχει αλλα βεβαια να με καλυπτει χωρις ελειψεις!)

Windows 7 64bit Ultimate

Amd fx 8350

8gb ram

NVidia GeForce GTX 650

SSD 64gb

μητρικη gigabyte 970a-ds3

Δημοσ.

βρικα σε αυτο το σιτε μετα απο ψαξιμο

http://www.mgmanager.gr/gigabyte_70aud_sata_usb_atx_sam_ga70aud/el/pid/261/

αλλα δεν ξερω πως μπορω να ξερω αν θα μου φερουν rev 3 δεν το γραφει κιολας πουθενα...και αν τους παρω δηλαδη τηλ την δευτερα και μου πουν αυτοι ναι ναι η rev 3 που θες ειναι μετα πως θα ξερω οτι οντως μου φεραν αυτη τη rev?

επισης μπικα στο site της gigabyte και ειδα οτι γραφει στην μητρικη απο κατω που εχω τωρα οτι για να supportarei τους am3+ amd fx series cpu πρεπει να κανω update το τελευτεο BIOS...μηπως αν το κανω αυτο θα τον supportarei???

το λεω αυτο γιατι ειναι 90 ευρο αυτη η μητρικη 60 το τροφοδοτικο και εγω ειχα 50 ευρο για να χαλασω γιαυτο ισως παρει λιγο καιρο να μαζεψω και για μητρικη το τροφοδοτικο θα το παρω την δευτερα σιγουρα αλλα μην παθει τιποτα το pc και μου καει τιποτα φοβαμαι μεχρι να μαζεψω τα 90 ευρο!!! :fear:  :fear:  :fear:  :fear:

Δημοσ.

Η μητρική το γράφει το rev 3.0 πάνω στο κουτί (σε ένα μικρό άσπρο καρτελάκι που είναι κολυμμένο κάπου στο πλάι του κουτιού). Επίσης είναι γραμμένο και πάνω στην ίδια τη μητρική. Δες την εικόνα παρακάτω:

post-258272-0-75378300-1370032413_thumb.jpg

Εσύ απλά πάρτους τηλέφωνο και ρωτησέ τους αν έχουνε την rev 3.0 σε απόθεμα αλλιώς ψάξε σε άλλο μαγαζί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...