nikolaras14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Καλησπέρα σε όλους , Είμαι καινούριος στο web development και θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με τα εξής : 1. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια δωρεάν downloadable e-books σχετικά με Responsive Web Design , Web Development for Mobiles , PHP , HTML5 , CSS3 , jQuery , MySQL . Έχω διαβάσει κάποια σχετικά βιβλία με PHP , HTML5 , CSS3 , jQuery , MySQL αλλά οι επιπλέον γνώσεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες . Με την PHP έχω ένα θέμα γιατί έχω διαβάσει μόνο ένα βιβλίο το οποίο ήταν για επίπεδο αρχάριου . 2. Θα ήθελα κάποιο ικανοποιητικό e-book για δημιουργία site με wordpress !! Επίσης κάποιο για τη δημιουργία themes σε wordpress !! Έχω την εντύπωση ότι απαιτείται γνώση των php εντολών του wordpress ... Γίνονται εύκολα κατανοητές αυτές ή όχι ; Τώρα θα ήθελα την γνώμη σας : Έχω διαβάσει , όπως προανέφερα , κάποια βιβλία σχετικά με web design και web development . Τα sites που έχω δημιουργήσει είναι τα sites που αναφέρονται μέσα στα βιβλία για την μάθηση του αντικειμένου . Καλό όμως θα ήταν να δημιουργήσω κάποια δικά μου sites για να εξοικειωθώ περισσότερο . Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι site να φτιάξω και τι να έχει ως περιεχόμενο . Με άλλα λόγια , μου λείπει η ιδέα . Και γενικά όπως έχω παρατηρήσει , όταν ψάχνω για δουλειά στον χώρο αυτό , μου λένε ότι θα ήταν καλύτερο και για μένα να διαθέτω κάποιο portofolio . Ποια είναι η δική σας άποψη ; Τι μου προτείνετε να κάνω ;
mixalisSt Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Προγραματισμό από τα βιβλία μόνο σίγουρα δεν μαθαίνεις, πρέπει να βάλεις στόχο την δημιουργία ενός site δικού σου και εφόσον σε ενδιαφέρουν wordpress και τέτοια κάνε ένα Blog, απλά για να έχεις portfolio δεν γίνεται να είναι δικά σου όλα τα site γιατί ακόμα και αν τα έχεις όλα στο ίδιο πακέτο webhosting ως addon domains θα πρέπει να πληρώνεις τα διαφορετικά domain. Κάνε ένα site που πιστεύεις η θεματολογία του θα προσελκύσει κόσμο και προώθησέ το και από τα social media, βρες και κανένα γνωστό σου που να θέλει να κατασκευάσει ιστοσελίδα και φτιαξ΄του την για ελάχιστα λεφτά. Μιας και που ανέφερες το Responsive Web Design όπως δείχνουν τα πράγματα με τις κινητές συσκευές το responsive στο web design είναι πλέον must. 1
grip_v Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Και η δική μου γνώμη ειναι πως ο προγραμματισμός δε μαθαίνεται μεσα απο τα βιβλία..."imagine and do"....αυτο ειναι που θα σε βοηθήσει πιο πολυ.. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα