seskou Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Καλησπερα παιδια.Για αλλη μια φορα θελω τη βοηθεια σας.Επειδη ολη μου την μουσικη την εχω στο κινητο θα ηθελα να το συνδεσω στο ηχοσυστημα αυτοκινητου και να παιζω τη μουσικη απο το κινητο.Για αρχη ειχα δοκιμασει να το συνδεσω με το usb αλλα ετσι το εβλεπε σαν σκληρο και αλλαζα τα κομματια απο τα κουμπια του ηχοσυστηματος και παλι δεν τα εβλεπε ολα τα κομματια.Σκεφτηκα να το συνδεσω με το "καρφακι'(jack) οπως τα ακουστικα αλλα απ οτι ξερω κατι πρεπει να παιζει με τα sony(μιας και εχω το neo v) οποτε οταν συνδεω απο αλλο κινητο hands free πχ. μου λεει οτι δεν ειναι συμβατα με sony.που θα βρω καλωδιο που να ειναι και οι δυο ακρες του καρφακι και να ειναι συμβατο με sony; Ευχαριστω εκ των προτερων.
kdoumani Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Φίλε είχα το ίδιο πρόβλημα και αγόρασα αυτό (http://www.amazon.com/dp/B003YNTFS8/ref=as_li_ss_til?tag=lifehackeramzn-20&ascsubtag=[type|link[postId|5928624[asin|B003YNTFS8). Αυτό το gadgetακι συνδέεται με το κινητό και βάζεις την μουσική να παίζει από το κινητό. Αυτό εκπέμπει μια ραδιοφωνική συχνότητα με την μουσική και εσύ ανοίγεις το ραδιόφωνο και μπαίνεις στη συχνότητα και ακούς την μουσική σου. Είναι σαν να έχεις έναν δικό σου μικρό ραδιοσταθμό! Καλή τύχη!
seskou Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Σε ευχαριστω για την απαντηση.βασικα το προβλημα μου ειναι το που θα βρω καλωδιο που να κανει σε sony γιατι τα sony εχουν διαφορετικο jack και δεν κανει το οποιδηποτε.το αμαξι μου εχει υποδοχη και για usb και jack οποτε μπορω να κουμπωσω και ipod και φλασακι αλλα το θεμα οπως ειπα ειναι το καλωδιο και οχι τοσο ο τροπος που μου λες να εκπεμψω μουσικη.καλο παντως και ειχα δει κατι τεοιο σε ασχετη στιγμη που δεν το χρειαζομουνα.να σαι καλα οπως και να χει.
metmat Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Εγώ πάντως φίλε μου έχω συνδέσει κανονικά με απλό καλώδιο με το κλασικό jack στις δύο άκρες ένα sony ericsson neo v στο ραδιοmp3 του αυτοκινήτου στην υποδοχή aux (ένα pioneer ραδιοmp3 έχω αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς μοντέλο). H μουσική ακουγότανε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και εννοείται ότι ο χειρισμός γινότανε εξ ολοκλήρου από το κινητό. Σημείωση 1: Δεν ξέρω αν το "ραδιοmp3" είναι σωστός όρος, αλλά μου αρέσει!!! Σημείωση 2: Ο χειρισμός του κινητού έγινε αποκλειστικά από τον συνοδηγό! Οδηγούμε πάντα με ασφάλεια έχοντας τα μάτια μας στον δρόμο! Σημείωση 3: Δυστυχώς στην θέση του συνοδηγού καθότανε γυναίκα και η μετάβαση από Iron maiden σε Ρέμο ήταν πολύ απότομη και άκομψη! Πέρα από την πλάκα όμως, είναι γεγονός αυτό που αναφέρω. Με το πιο απλό και φθηνό καλώδιο συνδέθηκε η υποδοχή των ακουστικών του neo v στη μία άκρη και η υποδοχή του aux του pioneer στην άλλη. Εννοείται ότι επέλεξα την πηγή aux στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου και η αναπαραγωγή ξεκίνησε με τη μία και απροβλημάτιστα. Επίσης να σου πω ότι το ίδιο καλώδιο έχω συνδέσει και σε άλλα κινητά (htc και samsung) και έπαιζε κανονικά και σε αυτά. Και δεν είναι κανένα ειδικό καλώδιο. Ένα απλό που βρίσκεις σε οποιοδήποτε κατάστημα.
seskou Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Συγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα ειχα καποια προβληματα με το ιντερνετ.Αν ισχυει αυτο που λες που βασικα δεν εχω λογο να σε αμφισβητω αφου το δοκιμασες τοτε ειμαι μια χαρα.ισως το προβλημα να δημιουργηται οταν προκειται για hands free.τοτε πρωφανως θελει γνησια ακουστικα sony γιατι ετσι μου εγραφε.οπως και να εχει σε ευχαριστω.μου ελυσες την απορια με το παραπανω.να σαι καλα. Υ.Γ παντα προσοχη στον δρομο και γι αυτο να ναι καλα κατι widgetακια που υπαρχουν με μαγαλα κουμπια στην οθονη για τεοιο χειρισμο.
biomecanοiԁ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Εμενα το κινητό μπαίνει στο αυτοκίνητο από το Mini Jack και είναι ένα φτηνό τώρα εσένα γιατί δεν παιζει δεν ξέρω αλλιώς πάρε ένα Sender που στέλνει ήχο στο Radio υπαρχουν παρα πολλά στο Ebay πολύ φτηνά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα