Προς το περιεχόμενο

Dark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α καταλαβα.νομιζω οτι προς το παρον δεν θα ασχοληθω. ισως καποια στιγμη να ασχοληθω μονο για να δω πως τα παει το stealth κομματι.

Δημοσ.

Επαιξα ενα 30λεπτο και δεν τρελαθηκα!

Δεν περιμενα τοσο χαλια παιχνιδι απο γραφικα! Αναροτιεμαι γιατι ζηταει 2GB RAM αφου αξιζει το πολυ 256-512MB!!??

Η μουσικη ειναι καλη.

Προς το παρον θα μπει στην καταψυξη και μαλλον θα μεινει εκει για πολυ καιρο ωσπου να βαρεθω το Skyrim

Ας περασω παλι το vampire bloodlines μπας και θυμηθω λιγο τα παλια....

Δημοσ.

αν έφτιαχναν ενα παιχνίδι σαν το vampire bloodlines θα έχανα τον ύπνο μου 
αυτό πάλι και εμένα δεν με ενθουσίασε ..

Δημοσ.

Aς γραψω κι εγω την αποψη μου για το game.Δεν εχω παιξει αρκετα αλλα μπορω να  σχηματισω μια γνωμη.Σαν παιχνιδι δεν ειναι κατι το πρωτοτυπο.Ειναι ενα παιχνιδι stealth στο συνηθισμενο μοντελο stealth των παιχνιδιων των τελευταιων ετων (splinter cell,hitman κτλ) ισως σε ενα ελαχιστα διαφορετικο μοντελο (αντι για ανθρωπο ,εχεις να παιξεις με καποιο vampire).Οι σουπερ δυναμεις που εχει το παιχνιδι του προσθετουν το κατι διαφορετικο που δεν εχουν τα αλλα παιχνιδια του ειδους του.Τα γραφικα του θα προτιμουσα να μην ηταν  σ αυτο το στυλ.Απ την αλλη ευκολα μπορει να πει καποιος οτι το παιχνιδι ειναι αρκετα επιμελημενο,θελω να πω οτι παιζοντας το παιχνιδι καταλαβαινεις ευκολα πως οι δημιουργοι του,φροντισαν να δουλεψουν σωστα και σκληρα για να βγει ενα ομορφο και ενδιαφερον παιχνιδι στην Gaming αγορα (δε συμβαινει αυτο με ολα τα παιχνιδια).Κλεινω λεγοντας οτι ισως να μη μιλαμε για το παιχνιδι της χρονιας.Αντιθετα προκειται για μια αρκετα καλη επιλογη ειδικα για τους λατρεις του stealth gameplay που θα παιξουν το παιχνιδι χωρις να βαρεθουν και  να το παρατησουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...