f1vettel Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Ο τιτλος τα λεει ολα.Του χρονου θα εχουμε 18 ομαδες και το πρωταθλημα θα τελειωνει πιο αργα.Αυτο καταργει τα πλει-οφ?
f1vettel Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Και ποτε θα τελειωνει το πρωταθλημα τον Αυγουστο?Καλα κρασα
polteris Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Υπαρχει συμβολαιο με τη nova!!! Οποτε play off θα εχουμε κανονικοτατα!!!
nevermore Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Να τελειώνουμε με αυτήν την μλκια δεν παίζει ε? 1
Superpie Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Οταν τελειωσει το συμβολαιο με την Nova θα συζητηθει εκ νεου..
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Τι σας χαλάνε τα πλεη οφ? Περισσότερη μπάλα δεν βλέπετε? Δεν έχει και περισσότερη αγωνία?
Superpie Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μα μαλακια ειναι τα playoffs..Στα αλλα πρωταθληματα που δεν υπαρχουν ειναι μαλακες και δεν το κανουν?
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Και στα άλλα που το κάνουν είναι μαλάκες (μην αρχίσουμε με άλλα αθλήματα)? Απλά στα πλέη οφ γίνονται και εκπλήξεις. Κάτι που δεν θέλει ο μεγάλος που θέλει να βγει ευρώπη να μάσει τα λεφτά. Δεν υπάρχει επιχείρημα κατά τον πλέυ οφφ πέρα του ότι ''το άξιζε γιατί όλη τη χρονιά είναι σταθερός'' . Ας το αποδείξει και στα πλέυ οφφ. Έχουμε και point system . Ειδικά εδώ στην Ελλάδα που το πούλημα πάει σύννεφο θα έπρεπε να γίνοντια και πλευ οφφ και για τον πάτο της κατηγορίας. Θυμόμαστε όλοι τα καραγκιοζιλίκια που έκαναν ο πέμπτος και κάτω. Τώρα τα κάνουν λιγότεροι. Τα πλέυ οφφ αναβαθμίζουν την αξιοπιστία του πρωταθλήματος προσφέρουν συγκινήσεις και περισσότερη μπάλα.
Superpie Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Φιλε θα σε δω τι θα ελεγες αν ησουν παικτης,τελειωναν τα playoffs 1η Ιουνιου και να πρεπει 1η Ιουλιου να εισαι ετοιμος να παιξεις το πρωτο Ευρωπαικο παιχνιδι..Χωρις διακοπες χωρις τιποτα φιλε.. Τα playoffs ειναι μια μεγαλη μαλακια τι ξαναπα..Δεν εχει καμια σχεση το να συγκρινεις τα playoffs του ποδοσφαιρου με αυτα σε αλλο αθλημα..Και σου λεω,γιατι στα μεγαλυτερα πρωταθληματα του κοσμου δεν βαζουν playoffs?Ειναι μαλακες αυτοι και εμεις εχουμε τις πρωτοποριακες ιδεες?
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Εντάξει ρε συ, το ποδόσφαιρο παίζεται για τους παίχτες? Και με 18 ομάδες ή 14 έχουμε ίδιους αγώνες? Δεν τους χαλάνε όμως οι διακοπές του Πάσχα και των Χριστουγέννων. Και ο αριθμός των αγώνων δεν πρέπει να απασχολεί τον θεατή αλλά το προπονητικο τιμ. Rotation και φρέσκοι παίχτες. Μεγαλύτερα ρόστερ. Λύσεις? Άπειρες. Στο είπα το γιατί . Γιατί στα play off γίνονται εκπλήξεις. Και τα λες και εσύ. Στα μεγαλύτερα , εκεί που πέφτουν τα χοντρά λεφτά. Και θα σου πω και κάτι για τα πάντα όλα που λέει και μια ψυχή. Όταν ψάχνεις το γιατί και το πως , ακολούθα τα λεφτά.
REDODIN7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Φιλε θα σε δω τι θα ελεγες αν ησουν παικτης,τελειωναν τα playoffs 1η Ιουνιου και να πρεπει 1η Ιουλιου να εισαι ετοιμος να παιξεις το πρωτο Ευρωπαικο παιχνιδι..Χωρις διακοπες χωρις τιποτα φιλε.. Τα playoffs ειναι μια μεγαλη μαλακια τι ξαναπα..Δεν εχει καμια σχεση το να συγκρινεις τα playoffs του ποδοσφαιρου με αυτα σε αλλο αθλημα..Και σου λεω,γιατι στα μεγαλυτερα πρωταθληματα του κοσμου δεν βαζουν playoffs?Ειναι μαλακες αυτοι και εμεις εχουμε τις πρωτοποριακες ιδεες? Εχουν και αλλες χωρες play offs ρε δεν θυμαμε ποιες αλλα υπαρχουν. Τωρα για τα αθληματα και την κουραση που λες αυτη ειναι η δουλεια τους στο ΝΒΑ εχουν παιχνιδι μερα παρα μερα! Edit Και στην αγγλια εχουν στις μικροτερες κατηγοριες
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μη το πας πολύ μακριά. Εϊναι δουλειά της ομάδας να βρει τρόπους να ανταπεξέλθει. Λύσεις είπα μερικές παραπάνω. Γιατί ας πούμε δεν βάζουν replay στις αποφάσεις διαιτητών? Πόσο δύσκολο να είναι. Τουλάχιστον στο κορυφαίο επίπεδο είναι ανεπίτρεπτο.
Superpie Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Κατι τελειωμενες και δευτερες κατηγοριες..Πρωταθληματα οπως το δικο μας δεν υπαρχουν playoffs..Υπαρχουν σε καποια πρωταθληματα playoffs υποβιβασμου μονο.. @Dakon αν ξερεις το ποδοσφαιρο παιζεται απο ανθρωπους και δεν βαζεις dvd στην τηλεοραση και απλα βλεπεις..Βεβαια λες για μεγαλυτερο ροστερ απο την στιγμη που δεν θα βγαλεις φραγκο εσυ απο την τσεπη σου για να γινει το ροστερ της εκαστοτε ομαδας μεγαλυτερο..Επισης δεν γινεται απλα να ληγουν οι αγωνες ιουνιο και σε 1 μηνα να πρεπει να εχεις κανει προετοιμασια και να εχεις συνεχομενα παιχνιδια ολο τον χρονο.Δεν γινεται απλα ρε φιλε πως να το κανουμε..Για το replay τι εννοεις? δεν καταλαβα ακριβως..
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Αυτά που λες superpie είναι απλές δικαιολογίες. Για τα πρωταθλήματα δεν ξέρω ακριβώς, το Βελγιο έχει πχ. για όλη την κατηγορία (και μη πεις πως ήμαστε πολύ καλύτεροι). Και μη μιλήσουμε για τελικές φάσεις. Πως δεν το κάνουν και εκεί σε στυλ πρωταθλήματος?Αλλά το θέμα δεν είναι ποιος έχει ή ποιος δεν έχει. Το θέμα είναι αν είναι καλά ή όχι. Και ο μόνος λόγος που δεν είναι καλά είναι γιατί έχει εκπλήξεις. Δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα για το κόστος του ρόστερ. Είτε θα έχω 18 παίχτες με ένα εκατομμύριο είτε 30, διαλέγω και παίρνω. Επιλογή και προγραμματισμός της ομάδας είναι. Δεν χρειάζεται να δώσω δεκάρα παραπάνω. Αν πάρω καλύτερους ή χειρότερους? Και πάλι επιλογή είναι Στο ίδιο πλαίσιο μπαίνει και το αν αντέχουν οι αθλητές . Το προπονητικό τιμ έχει προβλέψει την απόδοση των παιχτών για όλη τη χρονιά σε φυσική κατάσταση σύμφωνα με τις υποχρεώσεις της ομάδας (γιαυτό στο τέλος ή σε τελικούς βλέπεις καλύτερες ομάδες από την αρχή της σεζόν). Κάτι αντίστοιχο κάνεις και για περισσότερα παιχνίδια. Αυτά είναι βασικές προπονητικές αρχές. Rotation ,συντήρηση αποθεραπεία , σωστός προγραμματισμός. Δεν είναι θέμα λοιπόν απανθρωπιάς. Και τα επιχειρήματά σου δεν στέκουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα