Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θες βαρύ καπνό Craven 

Αν θες τον καλύτερο καπνό κατα την αποψη μου Old Hold Born κίτρινος και ασπρος!

Cooper καπνος είναι σαπιος.

Ο Drum έχει τοσα πολλα ξύλα και από το χωριό μου.

Ο marlboro βαρεμενος με χημικα...

Καπνος καρέλια αυτος με την γευση είναι περασμένος απο ακτινες Χ και χημικά αέρια από την ΣΥρία.

Καπνος καρέλια σκέτο είναι αρκετά καλός...θα μπορούσες να δοκιμάσεις.

Αυτα κατα την γνωμη μου

Μας λες για το καθε καπνο τα αρνητικα του,δηλαδη ο κιτρινος Old holborn δεν ειναι σαν να του εχουν ριξει μισο κιλο κολωνια?κατσε λιγο..αποτελειται μονο απο μυρωδικα αυτος ο καπνος,μου θυμιζει ναργιλε.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αστικος μυθος ή οχι λενε οτι τα αρωματα και η γλυκαδα που αναδιδει ο κιτρινος old holborn καθως και οτι ευωδιαζει ο τοπος οταν τον ανοιγεις οφειλεται στο διαλυμα με μελι στο οποιο βραζεται πριν ξηρανθει.

αληθεια ή ψεμματα δε ξερω

Δημοσ.

αστικος μυθος ή οχι λενε οτι τα αρωματα και η γλυκαδα που αναδιδει ο κιτρινος old holborn καθως και οτι ευωδιαζει ο τοπος οταν τον ανοιγεις οφειλεται στο διαλυμα με μελι στο οποιο βραζεται πριν ξηρανθει.

αληθεια ή ψεμματα δε ξερω

ναι όσο καπνιστά είναι τα μπεϊκον και η γαλοπούλα...

Δημοσ.

Ισως ο χειροτερος καπνος της ελληνικης αγορας...

Για αυτο ολη η Ελλάδα κανει old hold born..

Μας λες για το καθε καπνο τα αρνητικα του,δηλαδη ο κιτρινος Old holborn δεν ειναι σαν να του εχουν ριξει μισο κιλο κολωνια?κατσε λιγο..αποτελειται μονο απο μυρωδικα αυτος ο καπνος,μου θυμιζει ναργιλε.

Αυτα κατα την γνωμη μου

ειπα ... για ολους τους καπνους.. αυτη ειναι η αποψη μου

μετα ο καθενας με τα γουστα του

Σιγά μην τον περνάν και από ακτίνες Γ...

Αλλά κι έτσι να ήταν, πού ακριβώς υπάρχει το κόλλημα; Αν έχεις ταξιδέψει με αεροπλάνο, σίγουρα η βαλίτσα σου και τα πράγματα μέσα της έχουν δεχθεί μια καλή δόση από X Ray.

H ακτίνα X βλάπτει μόνο άμεσα τους ιστούς λόγω της μεγάλης ενέργειας που διαθέτει.

Δεν το ειπα στα σοβαρα αυτο με την ακτινω Χ ρε....

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

για οσους δεν τους αρεσουν τα "βαρια" πιστευω η καλυτερη λυση ειναι ο malboro gold βέβαια σαν γευση καθαρα ο golden virginia κιτρινος ειναι κορυφη αλλα με την $$ αυξηση που εχει φαει τα τελευταια χρονια εχει καταντησει απροσεγγιστος..

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Είχα να καπνίσω χρόνια...κάπνιζα Κάμελ και μαρεσε πριν χαλάσει. Τώρα πλέον είναι ένας απλός καπνός χωρίς νόημα..

Τι καπνό προτείνετε με ανατολίτικο χαρακτήρα;

Γενικά είμαι στο άλλο άκρο , δηλαδή δεν μαρεσουν τα Βιρτζίνια καπνά, μου φαίνονται "ξυνα" και άτονα για τα γούστα μου

• 6 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eχει καπνισει κανεις ''Pueblo'' καπνο, πως σας φανηκε;

4η μερα τωρα και μου εκατσε πολυ καλα, πηρα τα γαλαζιο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ έκανα old holborn πράσινο. Ειλικρινά πάρα πολύ ωραίος καπνος. Χρησιμοποιώ τα χαρτάκια rizla ασημί-γαλάζια (η drum μπλε χαρτακια αν τύχη). Φιλτρακια όποια νανε. Θέλω να μου προτείνετε κάνα καπνό χαρτακια κλπ. Τώρα κάνω Καρέλια χρυσή η west

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...