Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι φιλε μας. Δεν ειναι θέμα γουστου αυτο.... αμα ο κωδικας σου δεν ειναι ευαναγνωστος ο αλλος δεν θα μπει καν στον κοπο να τον διαβάσει.

Δυσκολο ειναι για σενα που δεν τα πηγαινεις καλα με τους δεικτες οπως ειπες προηγουμενως ο ιδιος για τους αλλους μπορει να ειναι απλα κακογραμμένο.Δεν καταλαβαινω σε τι οφελει οταν έχεις ξεκαθαρο αδικο να το συνεχιζουμε. Μας περνας για χαζους ?

Δεν το δεχεσαι.... θα πρεπει να το δεχτεις.Οταν έχουμε αδικο δεν το συνεχιζουμε.... θα σε βοηθησει αυτο αυριο μεθαυριο.

Δεν θέλω να ειρωνευτώ ή να προσβάλω κανέναν, θα δώσω μια σύντομη απάντηση με απορία προς τον εαυτό μου και ελπίζω να μην συνεχιστεί.

"Τι κάθεσαι και ασχολείσαι τώρα! έχεις την τύχη να γνωρίζεις κάτι που αποδεδειγμένα είναι πάρα πολύ καλή υλοποίηση (για τις λίστες μιλάω), και να σε ακυρώνει ο καθένας..."

Φιλικά πάντα παιδιά, δεν μπορώ να μην γελάσω!

Δημοσ.

Δεν θέλω να ειρωνευτώ ή να προσβάλω κανέναν, θα δώσω μια σύντομη απάντηση με απορία προς τον εαυτό μου και ελπίζω να μην συνεχιστεί.

"Τι κάθεσαι και ασχολείσαι τώρα! έχεις την τύχη να γνωρίζεις κάτι που αποδεδειγμένα είναι πάρα πολύ καλή υλοποίηση (για τις λίστες μιλάω), και να σε ακυρώνει ο καθένας..."

Φιλικά πάντα παιδιά, δεν μπορώ να μην γελάσω!

Εμεις γελαμε με αυτα που γραφεις. Εγω σε πηρα πρεφα εξαρχης για αυτο δεν μπηκα στον κοπο να σου απαντησω. Ο καθενας ειναι αυτος ο οποιος μπηκες και ζητησες βοηθεια... και οπως σωστα σκεφτηκα για να συνεχιζεις να διαφωνεις ενω εχεις αδικο σημαινει οτι δεν σεβεσαι αυτους που σε βοηθανε... Ο καθενας ειναι επισης εκεινος ο οποιος αντι να γραφει προυπηρεσια σε καμια επιχειρηση καθεται και γραφει προυπηρεσια εδω μεσα.

και ασε το φιλικα και το φιλικα συνεχεια... δεν θα σε σωσει. :P

υγ Φυσικα δεν ακυρωσα την υλοποιηση σου αλλα το οτι επιμενεις σε κατι που σου λενε οτι ειναι δυσαναγνωστο.

Δημοσ.

Εμεις γελαμε με αυτα που γραφεις. Εγω σε πηρα πρεφα εξαρχης για αυτο δεν μπηκα στον κοπο να σου απαντησω. Ο καθενας ειναι αυτος ο οποιος μπηκες και ζητησες βοηθεια... και οπως σωστα σκεφτηκα για να συνεχιζεις να διαφωνεις ενω εχεις αδικο σημαινει οτι δεν σεβεσαι αυτους που σε βοηθανε... Ο καθενας ειναι επισης εκεινος ο οποιος αντι να γραφει προυπηρεσια σε καμια επιχειρηση καθεται και γραφει προυπηρεσια εδω μεσα.

και ασε το φιλικα και το φιλικα συνεχεια... δεν θα σε σωσει. :P

υγ Φυσικα δεν ακυρωσα την υλοποιηση σου αλλα το οτι επιμενεις σε κατι που σου λενε οτι ειναι δυσαναγνωστο.

Δε το βαζεις αυτο στην υπογραφη σου να το βλεπεις πριν απαντας σε αλλα ποστ; Λεω εγω τωρα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...