Jimie Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Παιδιά ένα φιλαράκι έπεσε θύμα της συνιθισμένης απάτης και αγόρασε ένα και καλά Samsung Galaxy S3 mini απο πλανώδιο, το θέμα είναι οτι δεν έχουμε ιδέα αν όντως είναι ψεύτικο ή απλά έχει fake firmware...Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ποστάρω και φωτογραφίες παρακάτω ! Ευχαριστώ !
nikoskon Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 H οθόνη είναι κουκουρούκου. Το ίδιο και η μπαταρία, το αυτοκόλλητο της δηλαδή φαίνεται πρόχειρα κολλημένο. Σίγουρα είναι απομίμηση. 1
SPANK Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Και εμένα η οθόνη μου φάνηκε λιγο ξεθωριασμένη τοσο σε χρώματα οσο και σε φωτεινότητα με το imei που ειπε ο Sarandis θα βγάλεις μαλλον άκρη
disqualified Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 η οθονη οντως φαινεται να ειναι κακη, και ο κωδικος στην πλατη ειναι του s3 και οχι του s3 mini
ElectronicMusic007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Φιλε συγνομη που στο λεω αλλα ειναι σιγουρα fake γιατι εγω εχω ενα samsung galaxy s3 mini και το led flash ειναι σε αλλο σημειο και σιγουρα η οφονη δεν ειναι ετσι.. <br><br> Sent from my iPad using Insomnia <br><br> <br><br><br><br> Sent from my iPad using Insomnia <br><br> <br><br><br><br> Sent from my iPad using Insomnia ετσι ειναι το δικο μου αλιθεια ποσα δοσατε?
Tzikoz Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Ναι φίλε είναι σίγουρα μουφα δεν πειραζει συμβαίνουν αυτά,
Eversor Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Οταν το πηρε ο φιλος σου, δεν το ανοιξε επιτοπου για να το ελεγξει; :/
SeXBOX Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Παιδιά ένα φιλαράκι έπεσε θύμα της συνιθισμένης απάτης και αγόρασε ένα και καλά Samsung Galaxy S3 mini απο πλανώδιο, το θέμα είναι οτι δεν έχουμε ιδέα αν όντως είναι ψεύτικο ή απλά έχει fake firmware...Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ποστάρω και φωτογραφίες παρακάτω ! Ευχαριστώ ! Samsung λογότυπο με άσπρα γράμματα αντί του ανάγλυφου ασημί; Μoύφα Samsung sorry...
Semper_Paratus Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Παιδιά ένα φιλαράκι έπεσε θύμα της συνιθισμένης απάτης και αγόρασε ένα και καλά Samsung Galaxy S3 mini απο πλανώδιο Για ποια απάτη μιλάμε; Είναι δυνατόν να αγόρασε κινητό από πλανώδιο και να περίμενε ότι είναι αυθεντικό; Εκτός και αν νόμιζε ότι αγοράζει κλεμμένο.
Jimie Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Τί να σας πώ παιδιά, Ελλάδα είμαστε και συμβαίνουν αυτά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, το IMEI βγαίνει " Invalid ", τί σημαίνει αυτό ; Και ένα τελευταίο παιδιά, γίνεται να του flashάρω κάποιο custom firmware ή κάτι τέτοιο ;
Millennium Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δεν έχουν να κάνουν μόνο με Ελλάδα τέτοιου είδους απάτες.
Hawk7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ελπιζω να μην εδωσε ενα καρο λεφτα(για μαιμου) τουλαχιστον,γιατι οπως ειπε και ο Electronic,δεν εχει καμια σχεση με το originale. Εκτος απο το EMEI. Εκτός και αν νόμιζε ότι αγοράζει κλεμμένο. Mαλλον αυτο. Εγω ποτε δε αγορασα απο πλανοδιο,ακομη και γνησιο που ηταν. Καποιος αλλος συνανθρωπος μας το εκλαιγε. Και ειναι μπιπ,να ταιζουμε τους κλεφτες.
Jimie Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ε έδωσε ένα 80άρι €...υπάρχει πιθανότητα flashαρίσματος άλλου firmware ;;; JAVA τρέχει πάντως, είναι παρόμοιο λογισμικό με αυτό των πρώτων κινητών αφής !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα