Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Καλημέρα, έχω το συγκεκριμένο laptop http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c03666480&tmp_task=prodinfoCategory&cc=gr&dlc=el&lc=el&product=5355345 και μου έσπασε το alt key (συγκεκριμένα ο εσωτερικός μηχανισμός). Ξέρει κανείς μήπως υπάρχει κάποιο site να αγοράσω το ανταλλακτικό;
coolerman Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Καλημέρα, έχω το συγκεκριμένο laptop http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c03666480&tmp_task=prodinfoCategory&cc=gr&dlc=el&lc=el&product=5355345 και μου έσπασε το alt key (συγκεκριμένα ο εσωτερικός μηχανισμός). Ξέρει κανείς μήπως υπάρχει κάποιο site να αγοράσω το ανταλλακτικό; έχεις εγγυήση ακόμα;; δεν ξέρω αν είναι ίδιος αλλά απ' οτι κατάλαβα εσυ αναζητάς το λευκό/μαυρο πλαστικό που βρίσκεται απο κάτω στον μηχανισμό σαν και αυτά δηλαδή Site: http://www.ebay.co.uk/itm/HP-PAVILION-DV6000-LAPTOP-KEY-One-Keyboard-Key-/150391884664?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item23040e0b78">LAPTOP KEY
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Περίπου ναι αλλά δεν είναι τα ίδια. Εχει εγγυηση αλλά δεν το καλύπτουν (δεν περίμενα και κάτι καλύτερο).
SPANK Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Καλα πως ειναι δυνατόν να μην το καλύπτουν, δηλαδη τι για αυτους εσυ πήρες ενα σφυρί και το ξεχαρβάλιασες ? :mad:
coolerman Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Περίπου ναι αλλά δεν είναι τα ίδια. Εχει εγγυηση αλλά δεν το καλύπτουν (δεν περίμενα και κάτι καλύτερο). πέρνεις τα σπασμένα κομμάτια απο τον μηχανισμό του κουμπιού και πηγαίνεις σε συνοικιακά μαγαζιά που ασχολούνται με τέτοια, μην έχουν κανένα παραπλήσιο σαν το δικό σου. και χ@σε την Hp. τηλέφωνο που πήρες και στο είπαν οτι δεν σε καλύπτει;;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ναι τηλέφωνο τους πήρα και μου είπα ότι δεν το καλύπτουν και οτι είναι από υπαιτιότητα πελάτη. Προς το παρόν έκανα μια μικρή πατέντα και δουλεύει αλλα δεν ξέρω κατα πόσο θα κρατήσει.
coolerman Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ναι τηλέφωνο τους πήρα και μου είπα ότι δεν το καλύπτουν και οτι είναι από υπαιτιότητα πελάτη. Προς το παρόν έκανα μια μικρή πατέντα και δουλεύει αλλα δεν ξέρω κατα πόσο θα κρατήσει. μα πόσο πίσω είναι.δηλαδή αν είναι προβληματικό το πληκτρολόγιο ποιός θα είναι υπεύθηνος;εγώ πάλι? κοιτάς εδώ μην βρείς το αντίστοιχο,μην το αφήνεις έτσι είναι καινούριο λάπτοπ!
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Αυτό είναι και το θέμα! Κοντά ένα μήνα έχω το laptop και το βγάζουν υπαιτιότητα πελάτη και χρεώνουν αντικατάσταση για όλο το πληκτρολόγιο+εργασία. Δυστυχώς όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάτι που να ταιρίαζει (μάλλον επειδή είναι καινούργιο μοντέλο). Αυτή την στιγμή έχω κολλήσει λίγο τον μηχανισμό οπότε δουλεύει κανονικά αλλά δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει...
coolerman Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Αυτό είναι και το θέμα! Κοντά ένα μήνα έχω το laptop και το βγάζουν υπαιτιότητα πελάτη και χρεώνουν αντικατάσταση για όλο το πληκτρολόγιο+εργασία. Δυστυχώς όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάτι που να ταιρίαζει (μάλλον επειδή είναι καινούργιο μοντέλο). Αυτή την στιγμή έχω κολλήσει λίγο τον μηχανισμό οπότε δουλεύει κανονικά αλλά δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει... πάντως κάνε και αυτό που σου είπα στο ποστ #6 θα βρεθεί κανένας φιλότιμος μάστορας και θα σου βρεί και θα στο αλλάξει. δεν πιστεύω πως δεν υπάρχει μηχανισμός επειδή είναι καινούριο λάπτοπ
traganeus Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Πάντως απο HP όταν πήρα τον δικό μου είχε ένα προβληματικό πλήκτρο. Τους πήρα τηλέφωνο μετά απο 2 μέρες και μου το αντικατέστησαν αμέσως μέσω του play247 που το είχα πάρει. Εγώ θα πρότεινα να ξαναπάρεις γιατί μπορεί να βρείς κάποιον άλλο τεχνικό, γιατί εγώ μίλησα με τεχνικό και εξήγησα τι είχε και του είχα στείλει και βιντεάκι. Μην τους το αφήσεις ξαναπάρε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα