WalkerSW Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δεν φτάνει που προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε βαριέσαι να κανεις και αυτα που σου λεμε.... Αυτο το μαμημενο ταμπελακι με τους αριθμούς που λες, μας φτάνει για να καταλαβουμε αν το τροφοδοτικο ειναι σωστό ή όχι και αν ειναι αρκετό για το συστημα σου..... Βαλε λοιπον την μεμημενη την φωτογραφια η αλλιως δεν υπαρχει λόγος να συνεχιστεί αυτο το θέμα! 1
kid10100 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δεν φτάνει που προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε βαριέσαι να κανεις και αυτα που σου λεμε.... Αυτο το μαμημενο ταμπελακι με τους αριθμούς που λες, μας φτάνει για να καταλαβουμε αν το τροφοδοτικο ειναι σωστό ή όχι και αν ειναι αρκετό για το συστημα σου..... Βαλε λοιπον την μεμημενη την φωτογραφια η αλλιως δεν υπαρχει λόγος να συνεχιστεί αυτο το θέμα! οκ με κανατε φοτογραφο!!! εβγαλα 50 φοτογραφιες πραγματικα για να πετυχο αυτη που πετυχα οι μισες ειτε βγαιναν κατασπρες απο το φλας ειτε βγαιναν θολες αμα εκλεινα το φλας η καλητερη που πετυχα ηταν αυτη και η πιο καθαρη!!! αποτι βλεπεις βασικα τα frenquecy δεν τα επιασα καλα γτ η φοτογραφια ηταν τυφλη δλδ με το χερι μου υπολογιζα για να μην βιδονο και ξεβιδονο βραδιατικα...
WalkerSW Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Αντε μπράβο... Το τροφοδοτικό σου είναι επιεικώς απαραδεκτο, οχι τοσο λογο βατ αλλα λογο του ότι βγάζει πολυ λίγα αμπερ στα 12V rail... και το συστηματακι σου λόγο 8320 είναι αρκετά ενεργοβόρο.... Για τα προβληματα σου ναι μπορει να φταίει το τροφοδοτικο το οποιο μπορει να γέρασε προωρα λογο του ζορισματος που εφαγε και πλεον δεν την παλευει. Δε ειναι 1000% σιγουρο ότι φταιει αυτο αλλα ειναι αρκετα πιθανο. Ετσι και αλλιως καλο θα ηταν να το αλλαξεις διοτι με αυτο διακινδυνευεις την υγεια του υπολογιστη σου.
kid10100 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 ok ευχαριστω φιλε... να σε ρωτησω και κατι αλλο αν δεις στα προηγουμενα ποστ που εχω ποσταρει φοτογραφια με τους σκληρους στο hdsentinel ο C: ειναι ο ssd o F: ειναι ο παλιος μου σκληρος ο οποιος χρησημοποιο καθαρα για να αποθηκευω πραγματα οπως ταινιες φοτο κτλπ αλλα αμα δεις εχει και εναν 3ο τον E: αυτος απο που κι ως που εμφανιζετε και γιατι? μηπως ξερεις να μου λυσεις αυτην την απορια?
WalkerSW Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Κρυφο διαμερισμα είναι που δημιουργούν τα windows κατα την εγκατασταση τους στον υπολογιστή!
Thanos1972 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μπα,η φωτογραφια του γκριζου πραγματος τελικα μπηκε?και εγω παλι γιατι βλεπω οτι ειναι μαρκα solytech?????το γραφει πουθενα? να μην σχολιασω την ηλικια του τροφοδοτικου που αναφερει οτι supports Pentium 4 και εχει 8πυρηνο επανω..... Walker,τα ειπες εσυ γιατι τωρα που το ειδα,εαν τα ελεγα εγω θα ηταν χειροτερα..... End of topic.
kid10100 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μπα,η φωτογραφια του γκριζου πραγματος τελικα μπηκε?και εγω παλι γιατι βλεπω οτι ειναι μαρκα solytech?????το γραφει πουθενα? να μην σχολιασω την ηλικια του τροφοδοτικου που αναφερει οτι supports Pentium 4 και εχει 8πυρηνο επανω..... Walker,τα ειπες εσυ γιατι τωρα που το ειδα,εαν τα ελεγα εγω θα ηταν χειροτερα..... End of topic. και εγω που θες να ξερω οτι το solytech ειναι μαρκα τροφοδοτικου? δηλαδη το προβλημα αυτο που παθαινω στο youtube ειναι απο τροφοδοτικο?
WalkerSW Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ολα ειναι πιθανα οταν στηρίζεις ένα συστημα σε κακο τροφοδοτικο!
kid10100 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 οκ ευχαριστω ολους πηγενε τωρα να μου προτινεις για τροφοδοτικο!! (στο τοπικ στις αναβαθμησεις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα