kid10100 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Γεια σε ολους ειμαι νεο μελος καλως ορισα και καλος σας βρικα! Λοιπον μπαινω κατευθιαν στο θεμα: Εχω ενα pc πολυ καιρο απο το 2010 στο οποιο εκανα hardware upgrade πριν περιπου 5-6 μηνες θα σας πω τα specs πιο κατω.Λοιπον... Απο τοτε που εκανα αυτο το upgrade (και το εκανα μονος μου παρακαλω ομορφα και ωραια) δεν ειχα κανενα προβλημα το μονο προβλημα αν μπορεις να το πεις ετσι ηταν οτι οποτε ανοιγα καποιο παιχνιδι το pc αρχισε να κανει θορυβο(αυτο τον δυνατο ανεμιστηριοδες ηχο, αυτον που κανουν οι ανεμιστηρες) αλλα δυνατα δηλαδη ακουγοτανε ανετα.Παρολα αυτα δεν το κοιταξα απλος το ειχα ανοιξει τοτε να δω απο που προερχετε (απο καρτα γραφικων ή cpu) αλλα ουτε καταλαβα και το αφησα και ετσι. Τωρα ομως (δεν ξερω αν το παραπανω παιζει καποιο ρολο με αυτα που παθαινω τωρα αλλα σας το αναφερω για να ξερετε) αρχισαν το προβληματακια... 1) στο youtube τα βιντεο 7/10 βιντεακια σταματει η εικονα στο ξεμπαρκο(ενω ο ηχος συνεχιζει να ακουγετε κανονικα χωρις σπασμους) και πολλες φορες οταν πχ κανω ανανεωση η ξαναμπαινω στο ιδιο βιντεο στο σημειο που ειχε παγωσει πριν δεν παγωνει την επομενη φορα αλλα μπορει να παγωσει σε αλλο σημειο κτλπ(αλλα σας ειπα ο ηχος ακουγετε μια χαρα και μετα η εικονα μπορει να ξεπαγωσει μετα απο 20-30σεκ. πολλες φορες ενω το βιντεο ειναι 10 λεπτα διχνει μονο τα 3 και σταματαει να το παιζει και διχνει οτι μετα το βιντεο ηταν 3 λεπτα ενω ειναι 10 λεπτα...κολαει αρκετα οταν παιζει και ηδικα σε HD(ενω δεν ειχα κανενα προβλημα)και κατι αλλο ενω θα παιζει το βιντεο μπορει καποιες φορες να βγαζει τετραγωνακια με μπερδεμενα χρωματα αλλα αυτο το κανει για λιγα σεκ..και ειτε με ειτε χωρις σε hd το βιντεο... Αυτα σημβαινουν μονο στα βιντεο του youtube Και οχι αμα βαλω καποια ταινια να δω. Επισης εχω δοκιμασει ολους τους browsers καθαρισμους cashe cookies ολα αλλα παντου το ιδιο.2) στα παιχνιδια...τωρα εδω μου κρασαρει τα client βασικα μου λεει το προγραμμα σταματησε να ανταποκρεινετε και κλεινει.Μονο αυτο δεν εχω καποιο προβλημα με lags ή τιποτα περιεργα οταν παιζω games και τα φπς αναλογα και με τα παιχνιδια πχ στο Lol ειναι παντα 60 και στο Aion που παιζω 30-65φπς Το pc μου εχει Windows 7 64bit Ultimate Amd fx 8350 8gb ram NVidia GeForce GTX 650 SSD 64gb μητρικη gigabyte 970a-ds3 τροφοδοτικo 500w αλλα δεν ξερω μαρκα το τροφοδοτικο ηταν το μονο που δεν ειχα αλλαξει γτ μου ειπαν ειναι καλοαυτα προς το παρον αν θελετε κατι αλλο να ρωτησετε η κατι μου διεφυγε να γραψω...
coolerman Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 άνοιξε το κουτί,λογικά θα έχει αυτοκόλλητο που θα λέει τα στοιχεία του τροφοδοτικού. κατεβάζεις το Hdsentinel για υγεία τον σκληρόν σου δίσκων. και μια με το hwmonitor να δούμε απο ρεύμα και θερμοκρασίες πως πας και ποστάρεις αποτελέσματα με φωτό
WalkerSW Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Εμενα περισσοτερο σε software μου φερνει το προβλημα ή σε μνημες. αλλα κανε πρωτα αυτο που λεει ο απο πανω μου.
kid10100 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Οκ κοιταξα στο κουτι αλλα γραφει μονο για τα voltage current frequency δεν γραφει τι μαρκα ειναι το τροφοδοτικο...παντως ειναι 500w εχω και εναν δευερο σκληρο, οπου ειναι ο παλιος μου, αλλα τον εχω μονο κ μονο για χωρο να αποθηκευω ταινιες μουσικη κτλπ...
WalkerSW Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Απο θερμοκρασίες μια χαρά φαίνεσαι.... Για βγαλτο μια φοτο το τροφοδοτικο να το δουμε.... Τα 500watt δεν μας λένε τπτ... αν είναι κανενα deer ουτε διακόσια δεν θα βγάζει!
coolerman Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 μπές μέσα στο bios και δες τι πραγματικά volt έχεις. και κάνε τσέκ τους σκληρούς με το hdsentinel
kid10100 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 μπές μέσα στο bios και δες τι πραγματικά volt έχεις. και κάνε τσέκ τους σκληρούς με το hdsentinel volt απο το τροφοδοτικο εννοεις? το hdsentinel ειναι αυτο που βαζει καπως σε σειρα τα αρχεια των σκληρων?
coolerman Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 volt απο το τροφοδοτικο εννοεις? το hdsentinel ειναι αυτο που βαζει καπως σε σειρα τα αρχεια των σκληρων? μπαίνεις μέσα στο bios και βλέπεις τα πραγματικά volt που "τραβάει" η 12v όχι του τροφοδοτικού σου βγάλε φωτό όπως είπε ο απ΄πάνω το hdsentinel σου δίνει πληροφορίες σχετικά με υγεία/performance/ώρες κλπ του σκληρού σου δίσκου.
coolerman Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 ο ssd έχει 80% perfomance δεν ξέρω αν αυτό παίζει το ρόλο του με τα παγώματα. κατα τ' άλλα θερμοκρασίες είσαι εντάξει και στον άλλο δίσκο. πρέπει να δοκιμάσεις/τεστάρεις για να βγάλεις άκρη
spirosd2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 το trim γιατί είναι απενεργοποιημενο;; αφού έχεις windows 7 ? έχεις τον ssd σε ahci mode?
panos0100 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 λοιπον απο τασεις καλα εισαι, δεν εχεις προβλημμα λιγο ο δισκος σου εχει ενα μικρο προβλημμα, αυτος που ειναι 80% ειναι και αυτος που εχεις το λογισμικο; εαν ναι τοτε απο εκει παιζει να ειναι και τα κοληματα που εχεις
kid10100 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 το trim γιατί είναι απενεργοποιημενο;; αφού έχεις windows 7 ? έχεις τον ssd σε ahci mode? Αποτι θυμαμαι νομιζω οτι πρεπει να ειχα επιλεξη ahci... Αλλα και παλι τοσο καιρο το εχω ετσι δηλαδη τωρα βρηκε? λοιπον απο τασεις καλα εισαι, δεν εχεις προβλημμα λιγο ο δισκος σου εχει ενα μικρο προβλημμα, αυτος που ειναι 80% ειναι και αυτος που εχεις το λογισμικο; εαν ναι τοτε απο εκει παιζει να ειναι και τα κοληματα που εχεις τα windows τα εχω κανει ινσταλ στον ssd ναι γτ μου ειπαν οτι εκει πρεπει να τα εχεις κανονικα για να ειναι πιο γρηγορο το PC. Παιδια σας λεω το PC ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ μονο τα βιντεο στο youtube παθαινουν αυτα τα προβληματα και αυτο με τα games που θα το παθει 1/4 φορες...Βασικα αμα ηταν θεμα απο το σκληρο δεν θα κολαγε γενικα? Δεν θα κολαγε πχ και οτι αλλο και αν εκανα ?? Το PC προς το παρον πεταει εκτος σε αυτο που σας ειπα στο youtube και βασικα επειδη παιζω και ενα internet game μολις ξεκινησαν τα προβληματα ξεκηνισε και αυτο να μην μου το φορτωνει να μπαινω να περιμενω να μπει και να μην μπαινει κτλπ...
Thanos1972 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Πες μας ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου η βγαλε το φωτογραφια για να δουμε. Λογικα το Perfomance του δισκου το δινει 80% γιατι δεν εχεις το trim ενεργοποιημενο. 2
kid10100 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 ρε φιλε τι να δεις δεν εχει τιποτα για να καταλαβεις τι τροφοδοτικο ειναι το μονο που εχει ειναι 3 στειλες με VOLTAGE CURRENT FREQUENCY που διχνει κατι αριθμους V. τωρα να το βγαζω φοτογραφια ενα γκιζο πραγμα θα δεις και για να βγαλω φοτογραφια αυτα που σου λεω πρεπει να το βγαζω απο την μπριζα τωρα...και δεν εχει κατι για να δεις τι τροφοδοτικο ειναι... Και εαν φταιει το τροφοδοτικο πως μπορω να το μαθω? μονο και μονο μαθαινοντας τι μαρκα του τροφοδοτικου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα