diaxeirisi Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Κυριοι και κυριες καλησπέρα σας. Λοιπόν θέλω να μου προτείνετε τον πιο ευκολο τροπο προκειμενου να κατεβάζω τραγουδια σε πολυ καλη ποιοτητα και να τα πετατρεπω προκειμενου να παιζουν στα φυσιολογικα cd player. Θέλω link και διαδικασια....εχω πολυ καιρο να ασχοληθω με κατεβασματα και βαριεμαι να ψαχνω ασκοπα! ευχαριστω θερμα
Dharmakaya Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 το θρασος το ιδιο... υγ. πρωτα οι κυριες και μετα οι κυριοι 1
deesnider Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Θέλω link και διαδικασια....εχω πολυ καιρο να ασχοληθω με κατεβασματα και βαριεμαι να ψαχνω ασκοπα! ευχαριστω θερμα Δε ρίχνεις και κάνα παράγγελμα, μπας και συγκινηθούμε, αντί να το φλωρεύεις μ' αυτά τα «ευχαριστώ θερμά» στο τέλος; Εμ ζητάς κάτι το οποίο απαγορεύεται από τους κανόνες τού insomnia τόσο το να το ρωτάς, όσο και το να απαντηθεί, εμ είσαι και απότομος όσο δεν πάει άλλο!
diaxeirisi Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Νόμιμα πάντα.... με παρεξηγησατε....συγνωμη για οσους θιχτηκαν......
Προτεινόμενες αναρτήσεις