Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας μάγκες. Θα ήθελα να με βοηθήσετε να φτιάξω ενα pc  με τις παρακάτω επιλογές. Δεν θέλω να εχω ασυμβατότητες με μνημες,μητρικες κ τα σχετικά.

Σας ευχαριστω πολύ

Ποσό που διαθέτουμε : 750 euro

Χρήση υπολογιστή : ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΦΩΤΟ Κ ΒΙΝΤΕΟ

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: adobe premiere,photoshop

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? OXI

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? OXI

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). AΘΗΝΑ

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ,ΑΠΟ e-shop

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε)  ή το σύστημα θα  στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο  WIN 8 64bit

Δημοσ.

Kαταρχας μην γραφεις με κεφαλαια,απαγορευεται.

Δε θα σου προτεινα intel γιατι σε λιγοτερο απο 1 μηνα βγαινουν νεοι επεξεργαστες και αλλαζει το socket,οποτε αν παρεις τωρα intel και καποια στιγμη σου χαλασει η μητρικη δε θα βρισκεις αλλη για αντικατασταση.Αν επιμενεις περιμενε μεχρι να βγουν οι Haswell,αλλιως παρε AMD,που δε χανεις και τπτ σε επιδοσεις.

Αν θες μητρικη Asus θα πρεπει να ανεβεις αρκετα σε κοστος και να πας εδω: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.522974

Παντως κατεμε δεν υπαρχει λογος να μην παρεις την Gigabyte,εχω την ιδια και ειναι απιστευτη.Μαλιστα το e-shop σου δινει την εκδοση με UEFI Bios(Bios που το δουλευεις με ποντικι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...