Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Εχω το Laptop με τις ενσωματωμενες δικες του υπερυθρες και στο μεγαλο Desktop pc τις ΜΑ 620...Μπορω αν θελω να στειλω αρχεια απο το ενα pc στο αλλο ????Ρωταω γιατι δεν μπορω να το δοκιμασω γιατι ειμαι στο χωριο με το laptop και το αλλο pc ειναι στην Αθηνα...
Tsino Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Mporeis na steileis apla i taxitita einai poli mikri. Den endikneitai gia megala arxeia
unforgiven Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Μπρείς να τα στείλεις πολύ απλά... Αφού "δουν" το ένα το άλλο, δεξί κλικ στο αρχείο και διάλεξε το "send to a nearby computer" ή κάνε διπλό κλικ στο εικονίδιο που εμφανίζεται δεξιά στο task bar.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Ευχαριστω παιδια...Χρονο μεταφορας περιπου για καθε ΜΒ ξερει κανεις???? :?: :?: :?: :?:
adams Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Γυρω στα 12kb\sec σαν μια isdn 128 νομιζω... το χα δοκιμασει και γω πριν 15 μερες με το ma και ενα laptop...
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Γυρω στα 12kb\sec σαν μια isdn 128 νομιζω...το χα δοκιμασει και γω πριν 15 μερες με το ma και ενα laptop... Ευχαριστω πολυ.Αξιοπρεπης ταχυτητα θαλεγα.....
Edgar Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Αξιοπρεπης ταχυτητα θαλεγα koita. den sigrinetai me tin taxitita pou tha sou ferei data ena utp... an exeis sinithisei me utp, sou fenetai poli argo to infrared... :roll: alla an den thes na mpekeis me kalodia....
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Λεω να συνδεσω το Laptop με το Desktop pc με δικτυακι και εχω ηδη παρει τον απαιτουμενο εξοπλισμο , δυο ασυρματες καρτες δικτυου ,πριν φυγω απο Αθηνα αλλα δεν καταφερα να τις σεταρω.Μολις γυρισω θα το επιχειρησω παλι και πιστευω τοτε η ταχυτητα να ειναι καλιτερη . Μακρια απο αλλα καλωδια!!!!!
Challenger Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 To λαπτοπ μου έχει υπέρυθρες. Πως γίνεται να επικοινωνήσει με κινητό τηλέφωνο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 To λαπτοπ μου έχει υπέρυθρες. Πως γίνεται να επικοινωνήσει με κινητό τηλέφωνο? Πρεπει να εχει και το κινητο υπερυθρες.Αν εχει πολυ απλα τις ενεργοποιεις απο το μενου και το βαζεις κοντα στις υπερυθρες του Laptop.Ολα γινοντε μονα τους μετα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 To λαπτοπ μου έχει υπέρυθρες. Πως γίνεται να επικοινωνήσει με κινητό τηλέφωνο? Πρεπει να εχει και το κινητο υπερυθρες.Αν εχει πολυ απλα τις ενεργοποιεις απο το μενου και το βαζεις κοντα στις υπερυθρες του Laptop.Ολα γινοντε μονα τους μετα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.