Προς το περιεχόμενο

Μεταφορα αρχειων με υπερυθρες

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το Laptop με τις ενσωματωμενες δικες του υπερυθρες και στο μεγαλο Desktop pc τις ΜΑ 620...Μπορω αν θελω να στειλω αρχεια απο το ενα pc στο αλλο ????Ρωταω γιατι δεν μπορω να το δοκιμασω γιατι ειμαι στο χωριο με το laptop και το αλλο pc ειναι στην Αθηνα... :D :D :D

Δημοσ.

Μπρείς να τα στείλεις πολύ απλά... Αφού "δουν" το ένα το άλλο, δεξί κλικ στο αρχείο και διάλεξε το "send to a nearby computer" ή κάνε διπλό κλικ στο εικονίδιο που εμφανίζεται δεξιά στο task bar.

Δημοσ.
Αξιοπρεπης ταχυτητα θαλεγα

koita. den sigrinetai me tin taxitita pou tha sou ferei data ena utp...

an exeis sinithisei me utp, sou fenetai poli argo to infrared... :roll:

alla an den thes na mpekeis me kalodia.... :)

Δημοσ.

Λεω να συνδεσω το Laptop με το Desktop pc με δικτυακι και εχω ηδη παρει τον απαιτουμενο εξοπλισμο , δυο ασυρματες καρτες δικτυου ,πριν φυγω απο Αθηνα αλλα δεν καταφερα να τις σεταρω.Μολις γυρισω θα το επιχειρησω παλι και πιστευω τοτε η ταχυτητα να ειναι καλιτερη . Μακρια απο αλλα καλωδια!!!!! :D :D :D

Δημοσ.
To λαπτοπ μου έχει υπέρυθρες. Πως γίνεται να επικοινωνήσει με κινητό τηλέφωνο?

Πρεπει να εχει και το κινητο υπερυθρες.Αν εχει πολυ απλα τις ενεργοποιεις απο το μενου και το βαζεις κοντα στις υπερυθρες του Laptop.Ολα γινοντε μονα τους μετα... :D :D :D :D

Δημοσ.
To λαπτοπ μου έχει υπέρυθρες. Πως γίνεται να επικοινωνήσει με κινητό τηλέφωνο?

Πρεπει να εχει και το κινητο υπερυθρες.Αν εχει πολυ απλα τις ενεργοποιεις απο το μενου και το βαζεις κοντα στις υπερυθρες του Laptop.Ολα γινοντε μονα τους μετα... :D :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...