evoracing Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Αν το κάνω έτσι δεν θα βρει τίποτα; (έτσι όπως το κάνω τώρα) Sent from my iPod touch using Insomnia
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 απλα δεν θα εξετασει τις αλλες 2 και αν βγαλει προβλημα δεν θα ξερεις ποια ram εχει το προβλημα
evoracing Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Για να καταλάβω τώρα κοιτάει μόνο την 1η έτσι; Το pass έχει φτάσει 50% μετά απο αυτό τι έχει και θέλει ένα 3ωρο; Σε περίπτωση που βρει καποιο error τι κάνουμε; Sent from my iPod touch using Insomnia
Antwni Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Γρρρρ ένα ένα μου τα λέτε.... Sent from my iPod touch using Insomnia Da fuq ρε μλκ Κάνε αυτό που είπε ο coolerman και μετά άφησε όλη τη νύχτα το memtest να τρέχει Ένα dimmaki άφησε για σίγουρο αποτέλεσμα... dimmaki? Μια μνήμη
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 ναι μονο την μια...αυτο σου λεω οτι αν βγαλει καποιο error δεν θα ξερεις ποια ram θα εχει προβλημα για να την βγαλεις.
Antwni Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Για να καταλάβω τώρα κοιτάει μόνο την 1η έτσι; Το pass έχει φτάσει 50% μετά απο αυτό τι έχει και θέλει ένα 3ωρο; Σε περίπτωση που βρει καποιο error τι κάνουμε; Sent from my iPod touch using Insomnia Την πας πίσω Το σωστό είναι να κάνει κάποια pass...κάποιοι λένε στα 8-10 pass είναι καλά ...αλλά θέλει πολύ ώρα...
evoracing Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Da fuq ρε μλκ Αααα δεν το ανάλυσες εξηγα και εσύ καλήτερα...
evoracing Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δηλαδή να φορτώσει το pass 10 φορές Ο_ο Sent from my iPod touch using Insomnia rfc το pc της υπογραφής σου το πουλάς XD Sent from my iPod touch using Insomnia
Antwni Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δηλαδή να φορτώσει το pass 10 φορές Ο_ο Sent from my iPod touch using Insomnia rfc το pc της υπογραφής σου το πουλάς XD Sent from my iPod touch using Insomnia χαχα εγώ γιατί σου είπα να το αφήσεις όλο το βράδυ Άστο ενα 4ωρο τώρα και την άλλη μνήμη βάλτην το βράδυ...8ωρο και αν γίνεται παραπάνω είναι πολυ καλα...αλλα το 8ωρο σίγουρο
rfc Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Αναλογα το τι pc εχεις, εμενα τα 10 passes μου βγαζουν κανα τετραωρο, μπορει και λιγοτερο.
evoracing Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Τώρα με 1 ram κάνει 12 min το pass Sent from my iPod touch using Insomnia
evoracing Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Τώρα έχει πάνω την τελευταία ram που πείρα (πριν κανά 2 χρόνια). Ειναι στα 4 pass και δεν έχει βγάλει τίποτα. Να βάλω καλήτερα την 1η ram που είχε πάνω; Sent from my iPod touch using Insomnia
Antwni Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Τώρα έχει πάνω την τελευταία ram που πείρα (πριν κανά 2 χρόνια). Ειναι στα 4 pass και δεν έχει βγάλει τίποτα. Να βάλω καλήτερα την 1η ram που είχε πάνω; Sent from my iPod touch using Insomnia Αφού θα τις βάλεις όλες έτσι και αλλιως...μια-μια
evoracing Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ναι οκ απλά όχι σήμερα την 1. Αυτή που είχα πηγε 7 χωρίς errors και το έκλεισα. Τώρα ειναι η παλιά στα 2 και αυτή χωρίς. Sent from my iPod touch using Insomnia Να ρωτήσω. Έχω τις 3 ram πριν τις είχα έτσι (τα βάζω ανάλογα με τα MHz) 400 400 333. Καλά ήταν η να αλλάξω συνδιασμό;; Ξέρω ότι η 333 τις κόβει τις άλλες αλλά δεν είχα βρει 333 τότε. Sent from my iPod touch using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα