sobi1984 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 πλάγια τίποτε ? οχι μην βαλεις κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisR Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 εγώ είχα στον νου μου όταν θα πάρω το 200R να βάλω στην μπροστινή κάτω θέση και στις 2 πλαινές απο 3 ανεμιστηράκια 120mm + στην οροφή να μπουν 2 των 140mm. Θα έχω κανα πρόβλημα με το airflow? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 πολυ φασαρια για το τιποτα.. με τα 2 να βαζουν και το πισω να βγαζει μια χαρα θα εισαι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Αυτό ήθελα και εγώ εξαρχής, απλώς επειδή μάλλον θα μπει i3 ή i5 με στοκ ψύκτρα, ήθελα να κατεβάσω όσο πιο πολύ γίνεται την θερμοκρασία μέσα στο κουτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Και γιατί δε δίνεις τα λεφτά των ανεμιστήρων σε μία ψύκτρα; Γλυτώνεις και θόρυβο και σίγουρα θα έχεις καλύτερες θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 ναι τώρα που το λες, παίζει να γίνει και κάτι τέτοιο.. θα δω άμα είναι. thanks για τις συμβουλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Και γιατί δε δίνεις τα λεφτά των ανεμιστήρων σε μία ψύκτρα; Γλυτώνεις και θόρυβο και σίγουρα θα έχεις καλύτερες θερμοκρασίες. Τελικά έχεις μυαλο εσυ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Κατα καιρούς πετάω και κανένα έξυπνο indeed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Οπότε δεν βάζω καν πλάγια ? Δεν νομίζω να έχω και πολύ φασαρία γιατί είναι στα 20db τα fans που κοιτάω. εσείς ξέρετε όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Αμα είναι 20db εμένα να με φτύσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.808855 Αυτό σκεφτόμουν, οικονομικό και αξιόπιστο νομίζω.. Πιστεύω να βγάλω άκρη με τις συνδέσεις όμως γιατί η motherboard μου δέχεται ένα 3-pin chassis fan και ένα 4-pin cpu fan .. Όποτε θα πρέπει να τραβήξω ρεύμα από το τροφοδοτικό, πράγμα που δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με τέτοια :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Από ότι διαβάζω έρχεται με Molex adaptora οπότε μπορείς να το βάλεις στο psu σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Συνδέω από το psu τον αντάπτορα και μετά στο 3 ή 4 pin του fan? Ποια η γνώμη σου για τον ανεμιστήρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Καλός είναι για τα λεφτά του. οσο για την ερώτηση η απάντηση είναι ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Που προτείνεις να βάλω ανεμιστήρες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα