Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 24/5/2022 στις 1:18 ΠΜ, freelove είπε

Ψάχνω για τέντα με βραχίονες κάι καλό σχετικό πανί αυτοπλενομενο κάι με μοτέρ. Περιοχή Αθήνα 

Τι είναι το αυτοπλενόμενο πανί; 😳😳😳😳 Ή μάλλον για να το θέσω καλύτερα, τι κάνει;;;;

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, buruburu είπε

Τι είναι το αυτοπλενόμενο πανί; 😳😳😳😳 Ή μάλλον για να το θέσω καλύτερα, τι κάνει;;;;

βάζει μπουγάδα μόνο του :) Είναι υποτίθεται αδιάβροχο και όταν ανοίξουν οι ουρανοί θεού θέλοντος ξεπλένεται

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα το ξεθάβω..Έχει κανείς άποψη για τα ιταλικά πανιά SALER SAS που προτάθηκαν για απλή εγκατάσταση με αντιρίδες αν παίζει ρόλο,δεν το έχω το αντικείμενο καθόλου,ευχαριστώ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για να μην κάνω νέο θέμα, επαναφέρω αυτό

Ενδιαφέρομαι αγορά τέντας με βραχίονες για μπαλκόνι οικίας. Εχω 2 προσφορές, και το κόστος είναι κοντά. 

1. Η μία είναι με συρματόσχοινα
  2. και η άλλη με καδένα και βίδες

Ποιες είναι οι διαφορές; Είναι τόσο καλύτερη η καδένα σε σχέση με το συρματόσχοινο; Και ποια προτείνετε εσείς;  

Ευχαριστω!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα! Έχετε να μου προτείνετε κάποιον οικονομικό μόνο να αγοράσω το πανί; την αντικατάσταση  θα την κάνω μόνος μου. Είναι 480X250

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gemis XTX είπε

Καλημέρα! Έχετε να μου προτείνετε κάποιον οικονομικό μόνο να αγοράσω το πανί; την αντικατάσταση  θα την κάνω μόνος μου. Είναι 480X250

Χίου 10, Καισαριανή,

2107210866
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, gemis XTX είπε

Ενας στο Διδυμοτειχο βολεύει ? Βάλε περιοχή μήπως και παρεις απαντησεις Θα προτεινα να κατααληξεις στο πανι που θελεις και μετα να συγκρινες τιμες απο καταστηματα της περιοχής σου για να αποφύγεις ταλαιπωρια

Δημοσ.
20 ώρες πριν, hp8 είπε

Ενας στο Διδυμοτειχο βολεύει ? Βάλε περιοχή μήπως και παρεις απαντησεις Θα προτεινα να κατααληξεις στο πανι που θελεις και μετα να συγκρινες τιμες απο καταστηματα της περιοχής σου για να αποφύγεις ταλαιπωρια

Και στην Κρήτη να είναι βολεύει.. δε με ενδιαφέρει η περιοχή.. αν κάνει κάποιος κάνει καλή δουλειά και είναι οικονομικός του δίνω τα μέτρα την ράβει και μου την στέλνει.. για αυτό ρώτησα αν κάποιος έχει ανάλογη εμπειρία πάνω σε αυτό το θέμα και γνωρίζει κάποιον. Σε συνεργασία πάντως 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Προγραμματίζω αλλαγή μόνο σε τεντόπανα μπαλκονιού . Τα παλιά φθάρηκαν και πρέπει ν' αλλαχθούν.

Το μήκος είναι περίπου 10 μέτρα και θέλω να βάλω σε μπεζ χρώμα με σχέδιο από μέσα.

Οι τιμές (με εγγύηση και τοποθέτηση) που κυμαίνονται σήμερα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...