μπιπ μπιπ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Αυτό το σάιτ έχει οικονομικές τιμές. Πχ για τεντα με αντιριδα 6.20 επί 2.5 βγάζει κάτω από 300 ευρώ. Αλλά υποθέτω ότι δεν περιλαμβανει τοποθέτηση; https://tentoepiskevi.gr/shop/replace/awning-system/tenta-me-antirides/συστήμα-τέντας-με-αντιρίδες-κλασικού/
papoys1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε Αυτό το σάιτ έχει οικονομικές τιμές. Πχ για τεντα με αντιριδα 6.20 επί 2.5 βγάζει κάτω από 300 ευρώ. Αλλά υποθέτω ότι δεν περιλαμβανει τοποθέτηση; https://tentoepiskevi.gr/shop/replace/awning-system/tenta-me-antirides/συστήμα-τέντας-με-αντιρίδες-κλασικού/ Που το είδες το 300.Η πιο φτηνή τιμή είναι 396 ευρώ συν το φπα. https://tentoepiskevi.gr/cart/ Μήπως έβαλες μόνο για πανί και όχι για ολική κατασκευή.Και οι τιμές του πιστεύω ότι πρέπει να είναι με την τοποθέτηση. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από papoys1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο leroy merlin βγάζουν μέχρι 4.20 μέτρα οπότε θα χρειαστώ 2 τέντες. Σύνολο πάνω από 700 ευρώ για αντιρρίδες. 15 ώρες πριν, papoys1 είπε Που το είδες το 300.Η πιο φτηνή τιμή είναι 396 ευρώ συν το φπα. https://tentoepiskevi.gr/cart/ Μήπως έβαλες μόνο για πανί και όχι για ολική κατασκευή.Και οι τιμές του πιστεύω ότι πρέπει να είναι με την τοποθέτηση. Αφού έχει 19 ευρώ το τετραγωνικό και η τέντα μου είναι 6.20 επί 2.5 =15.5 τ.μ. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από μπιπ μπιπ
papoys1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Στο leroy merlin βγάζουν μέχρι 4.20 μέτρα οπότε θα χρειαστώ 2 τέντες. Σύνολο πάνω από 700 ευρώ για αντιρρίδες. Αφού έχει 19 ευρώ το τετραγωνικό και η τέντα μου είναι 6.20 επί 2.5 =15.5 τ.μ. Εγώ για κλασικού τύπου με αντηρίδες βλέπω από 22 το τ.μ όπως φαίνεται και στο σύνδεσμο .Εσύ που το βλέπεις 19. Τις διαστάσεις τις βάζεις στον τύπο που θα βρεις στη σελίδα και σου βγάζει τιμη.Το 2,5 μ. γίνεται 3 μέτρα γιατί χρειάζεται πανί πάνω που τυλίγεται και κάτω για τη γλώσσα.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Χτες έγραφε 19 ευρώ που το κοιτούσα. Σήμερα άλλαξε; Τι να πω. Είναι 2 μέτρα η απόσταση κι έβαλα μισό μέτρο παραπάνω για το τύλιγμα. Υπάρχει τέντα 6 μέτρων ή όπου πάω θα μου πουν βάλε 2 τέντες;
μπιπ μπιπ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Τελικά βρήκαμε τεντά με 400 ευρώ. 18 τ.μ. 6 μετρα το μπαλκόνι και μας λέει τελευταία στιγμή ότι πρέπει να μπει και φ.π.α. 50 ευρώ. Γνωρίζετε κάποιον πιο αξιόπιστο; Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2020 από μπιπ μπιπ
haris_216 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Αν και δεν είναι ζητούμενο του παρόντος νήματος να αναφέρω και το θέμα του μοτέρ. Την τοποθέτηση μοτέρ στην τέντα τη θεωρώ ως μία από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει για το σπίτι. Ελάχιστο καιρό μετά την τοποθέτησή της, το ανεβοκατέβασμα μιας τέντας καταντάει ιδιαίτερο κουραστικό και βαρετό. Αυτός είναι και ο λόγος που στα περισσότερα σπίτια η τέντα καταντάει να είναι μόνιμα κάτω άσχετα από καλό ή κακό καιρό. Ίσως για κάποιους αυτό να είναι το ζητούμενο ή απλά μη ενοχλητικό αλλά προσωπικά θέλω να ανεβαίνει η τέντα για πολλούς λόγους. Από φωτισμό και αερισμό μέχρι άραγμα για καφεδάκι ή φαγητό. Βέβαια δεν έβαλα μοτέρ σε όλες τις τέντες του σπιτιού για ευνόητους ($$$) λόγους, αλλά μόνο στην τέντα του κεντρικού μπαλκονιού. 2
freelove Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Ψάχνω για τέντα με βραχίονες κάι καλό σχετικό πανί αυτοπλενομενο κάι με μοτέρ. Περιοχή Αθήνα Διάσταση 5μ×2.50μ. Με ψάξιμο στο internet αυτή εδώ https://markilux.gr/tentes/tenta-markilux-970/ είναι top αλλά πολύ ακριβή. Παρακαλώ επιδει δέν το κατέχω οποίος μπορεί ας μοιράσει εδώ για τήν επιλογή καθώς έχει ατελείωτες επιλογές κάι ακόμα πιο δύσκολο για το μάστορα.
basilis_k6 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 9 λεπτά πριν, freelove είπε Ψάχνω για τέντα με βραχίονες κάι καλό σχετικό πανί αυτοπλενομενο κάι με μοτέρ. Περιοχή Αθήνα Διάσταση 5μ×2.50μ. Με ψάξιμο στο internet αυτή εδώ https://markilux.gr/tentes/tenta-markilux-970/ είναι top αλλά πολύ ακριβή. Παρακαλώ επιδει δέν το κατέχω οποίος μπορεί ας μοιράσει εδώ για τήν επιλογή καθώς έχει ατελείωτες επιλογές κάι ακόμα πιο δύσκολο για το μάστορα. τι ειναι αυτο?! στις εικονες παντως βλεπω τεραστιο πανι για μονο 2 βραχιονες. μαρκετινγκ η οντως βασταει? εγω με 540 πανι εχω 3 και φαινονται πολύ πιο χοντροι. ποσο κανει αυτο που εβαλες?
freelove Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Στις 24/5/2022 στις 1:29 ΠΜ, basilis_k6 είπε τι ειναι αυτο?! στις εικονες παντως βλεπω τεραστιο πανι για μονο 2 βραχιονες. μαρκετινγκ η οντως βασταει? εγω με 540 πανι εχω 3 και φαινονται πολύ πιο χοντροι. ποσο κανει αυτο που εβαλες? Έτσι διαφημίσουν. Ψάχνω να βρω τι να προτιμήσω.
kronos73 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Στις 25/5/2022 στις 9:07 ΜΜ, freelove είπε Έτσι διαφημίσουν. Ψάχνω να βρω τι να προτιμήσω. Καλημέρα, Θέλω να βάλω μία οικονομική τέντα (αντηρίδες) στο μπαλκόνι. Έχετε να συστήσετε κάποιον τίμιο/καλό εγκαταστάτη για Χαλάνδρι? (pm) Ευχαριστώ
Amaretos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, ψαχνω να βαλω ενα σκιαστρο στο χωριο στην αυλη που καθομαστε μερικες ωρες, υπαρχει κολονες σιδερενιες και ειναι στερεωμενο απο πανω, τωρα εχει ενα απλο κλασικο το πρασινο διχτυ που ειναι για τις καλλιεργειες κλπ. Σκεφτηκα να βαλω ενα σκιαστρο πλεγμα, οπως πχ αυτο που εχουν τα παρκινγ στα αυτοκινητα σε lidl κλπ, που φαινεται πολυ καλη ποιοτητα. Βρηκα την εταιρεια που εχει κανει την εγκατασταση και στο περιπου για ενα κομματι 4χ4 μου δωσανε μια τιμη γυρω στα 200+. Οκ απο την μια φαινεται πολυ καλη ποιοτητα και θα αντεξει χρονια, απο την αλλη τα 200+ μηπως ειναι πολλα για ενα διχτυ? Μηπως υπαρχει καποια αλλη επιλογη που δεν εχω υποψιν μου? Για τεντες δεν με ενδιαφερει. Ευχαριστω Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από Amaretos
tounion Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Amaretos είπε Καλημέρα, ψαχνω να βαλω ενα σκιαστρο στο χωριο στην αυλη που καθομαστε μερικες ωρες, υπαρχει κολονες σιδερενιες και ειναι στερεωμενο απο πανω, τωρα εχει ενα απλο κλασικο το πρασινο διχτυ που ειναι για τις καλλιεργειες κλπ. Σκεφτηκα να βαλω ενα σκιαστρο πλεγμα, οπως πχ αυτο που εχουν τα παρκινγ στα αυτοκινητα σε lidl κλπ, που φαινεται πολυ καλη ποιοτητα. Βρηκα την εταιρεια που εχει κανει την εγκατασταση και στο περιπου για ενα κομματι 4χ4 μου δωσανε μια τιμη γυρω στα 200+. Οκ απο την μια φαινεται πολυ καλη ποιοτητα και θα αντεξει χρονια, απο την αλλη τα 200+ μηπως ειναι πολλα για ενα διχτυ? Μηπως υπαρχει καποια αλλη επιλογη που δεν εχω υποψιν μου? Για τεντες δεν με ενδιαφερει. Ευχαριστω Πόσα περίμενες για 4Χ4 ? 50€ ??
Amaretos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, tounion είπε Πόσα περίμενες για 4Χ4 ? 50€ ?? Αν εχεις να μου προτεινεις κατι ευχαριστως να το ακουσω, το να μου το παιζεις large δεν βοηθαει κανεναν, ευχαριστω. Και στην τελικη ρωτησα αν υπαρχει κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα που να ειναι ισως καλυτερο, δεν εχω αποψη για αυτο ρωταω εδω. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από Amaretos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα