Προς το περιεχόμενο

windows 8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κανει ενα δισκο κοινοχρηστο αλλα δεν μου ανοιγει τα αρχεια απο το media player.Ζηταει κωδικο ενω το δισκο τον βλεπει κανονικα !!!!τι πρεπει να κανω...

Δημοσ.

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το mede8er 600X3D που αγόρασα και αναγκάστηκα να βάλω κωδικό στο pc για μπορέσει να δει το κοινόχρηστο folder στο οποίο είχα βάλει μερικές ταινίες

Επειδή είναι εκνευριστικό να βάζω τον κωδικό κάθε φορά που ανοίγω το pc, σκέφτομαι να μεταφέρω τις ταινίες αυτές στους εξωτερικούς δίσκους που έχω τις ταινιοθήκες μου και να ησυχάσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το mede8er 600X3D που αγόρασα και αναγκάστηκα να βάλω κωδικό στο pc για μπορέσει να δει το κοινόχρηστο folder στο οποίο είχα βάλει μερικές ταινίες

Επειδή είναι εκνευριστικό να βάζω τον κωδικό κάθε φορά που ανοίγω το pc, σκέφτομαι να μεταφέρω τις ταινίες αυτές στους εξωτερικούς δίσκους που έχω τις ταινιοθήκες μου και να ησυχάσω.

Αλλη λυση!!! Τι το επιρεζει και ζηταει κωδικο?

Επεξ/σία από BIGJOHN
Δημοσ.

Έβαλα κωδικό στην είσοδο, δηλαδή στο άνοιγμα του pc και τον ίδιο στις ρυθμίσεις του mede8er για να βλέπει τον κοινόχρηστο φάκελο σε ένα partition, στον οποίο έχω ταινίες.

Αναγκάστηκα να κάνω αυτή τη διαδικασία γιατί το mede8er μου ζητούσε κωδικό για να δει το συγκεκριμένο φάκελο και δεν δεχόταν το enter ή κενό κλπ, αφού δεν είχα βάλει μέχρι τότε κωδικό εισόδου στο pc.

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να πληκτρολογεις τον κωδικο!

Γραψε σε γραμμη εντολων control userpasswords2. Θα σου βγαλει την παλια οθονη διαχειρισης χρηστων (σαν windows 2000) η οποια απο τα XP και μετα ενεργοποιειται μονο αν το PC ειναι σε domain.

Θα βρεις στην οθονη ενα checkbox για την απαιτηση πληκτρολογησης κωδικου. Μπορεις απο εκει να επιλεξεις τον default χρηστη και κωδικο που θα κανει αυτοματο log in

Δημοσ.

Κατ' αρχάς, ευχαριστώ για την πληροφορία.

Ίσως δεν διευκρίνισα ότι έχω λειτουργικό 7 32 και όχι 8 στο οποίο αναφέρεται το topic.

Προσπάθησα με την εντολή που είπες αλλά δεν βρήκε τίποτε, αν και έπαιξα με όλες τις δυνατές παραλλαγές (μία λέξη, πολλές λέξεις κλπ).

Δημοσ.

Υπαρχει και στα 7 και στα XP, αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν το ειχα δοκιμασει ποτε σε home εκδοσεις, και με ενα συντομο search βλεπω οτι εκει ειναι απενεργοποιημενο. Κριμα

Δημοσ.

παιδια καλημερα μια ερωτηση θελω να κανω...εχω τα win 8 enterpice build 9200 και ειναι σπασμενα.....εαν σημιουργησω λογαριασμο microsoft θα κλειδωσουν? στο παρελθον ενας φιλος μου ειχε δωσει ενα link και μου ειχε πει οτι τωρα ενεργοποιηθηκαν και εφτιαξα λογαριασμο και κλειδωσαν μετα απο μια εβδομαδα....βοηθηστε με παρακαλω!!!

Δημοσ.

Μπορεις μεσα απο το control panel>network στο advanced settings να ξετσεκαρεις τη εντολη για το pass

Δημοσ.

Μπορεις μεσα απο το control panel>network στο advanced settings να ξετσεκαρεις τη εντολη για το pass

o.k. Αυτο το εχω κανει ηδη αλλα παλι ζηταει password!!!!

Δημοσ.

Οταν ανοιγεις το network panel, σου γραφει διπλα στη συδεση που εχεις το joined?

Δημοσ.

Οταν ανοιγεις το network panel, σου γραφει διπλα στη συδεση που εχεις το joined?

Ναι συνδεμενος ειμαι ουτε το κωδικο παιρνει user & pass στο media player.Βλεπει τον δισκο αλλα λεει αποτυχια προσβασης!!!Εγω πιστευω οτι καποια ρυθμιση ειναι ειτε στον τοιχο προστασιας ειτε στην Ποιλτικη ασφαλειας!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...