Προς το περιεχόμενο

iPhone 3Gs Downgrade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πήρα πρόσφατα ένα 3Gs (το αγαπημένο μου τηλέφωνο) και δυστυχως ήταν ήδη αναβαθμισμένο από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη σε 6,1,3. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να το επαναφέρω σε παλιότερες εκδώσεις? Ακόμα και 3.1.2 θα το πήγαινα αν γινόταν.
Ευχαριστώ πολύ, Θέμης.

Δημοσ.

Για το 3Gs μπορεις να κατεβασεις και να περασεις μεσω itunes την 4.1 που υπογραφεται ακομη. Αλλοως κατεβασε το tiny umbrella και δες αν εχει κρατημενα shsh απο αλλες εκδοσεις. Απο οσες εχει μπορεις να τις περασεις μεσω redsnow

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τώρα που το έχω πάει στην 4.1 δεν μπορώ να πάω πιο πίσω εε? Το έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι που να δουλεύει για εμένα.

Δημοσ.

Αν δεν εχει κρατημενα shsh απο αλλη εκδοση δεν μπορεις να πας. 4.1 και 6.1.3 οι επιλογες σου.

Κατεβασε tiny umbrella και δες τι shsh εχει

Δημοσ.

Οποτε αν θελεις jailbreak, μενεις στην 4.1 αλλιως πας 6.1.3  που δεν εχει jailbreak (εκτος κι αν το τηλεφωνο σου ειναι old bootrom οποτε μπορεις να του κανεις)

Δημοσ.

Τελικά θα το ξαναπάω 6.1.3. Μπορεί να είναι αισθητά πιο αργό αλλά με 4.1 δεν μπορώ να μπω στο internet αν δεν εχει 3G ανοιχτό :(. Ελπίζω να πάρει και κανένα update στο iOS 7.

Δημοσ.

<p>Τελικά θα το ξαναπάω 6.1.3. Μπορεί να είναι αισθητά πιο αργό αλλά με 4.1 δεν μπορώ να μπω στο internet αν δεν εχει 3G ανοιχτό :(. Ελπίζω να πάρει και κανένα update στο iOS 7.</p>

Για μαθε εν ειναι oldbootrom το τηλέφωνο και θα σου πώ τί να κανεις.

Δημοσ.

Τελικά θα το ξαναπάω 6.1.3. Μπορεί να είναι αισθητά πιο αργό αλλά με 4.1 δεν μπορώ να μπω στο internet αν δεν εχει 3G ανοιχτό :(. Ελπίζω να πάρει και κανένα update στο iOS 7.

Δεν είναι :/ Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Δεν είναι :/ Sent from my iPhone using Insomnia
Δεν εχω καταλάβει πώς ειναι πιο αργό, 4-5 3Gs που έχουν περάσει από τα χέρια μου για restore και αλλα 2 στην οικογένεια πάνε σφαίρα.Restore-SETUP AS NEW θα κάνεις και οχι restore from backup και θα συγχρονίσεις μετά τις εφαρμογέσκαι τα δεδομένα σου. Αλλιώς ναι θα ειναι φορτωμένο με σκουπίδια και πιθανώς θα εχει κολλήματα.
Δημοσ.

Το νεοαποκτηθέν μεταχειρισμένο 3GS που πήρα από δω μέσα πάει σφαίρα σε σχέση με το 3G. Εντάξει δεν είναι στην 6.1.3 αλλά και πάλι δεν μπορεί να είναι αργό.

Δημοσ.

Με iOs 6 αρχιζει να φαινεται οτι ειναι λιγο βαρυ για το 3Gs, με το 5.1.1 ηταν αισθητα πιο γρηγορο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...