Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ολλανδική Heineken είναι Pilsner, η ελληνική είναι Lager.

Βέβαια η pilsner είναι υποκατηγορία lager, αλλά δεν είναι αυτό το point μου, αλλά ότι είναι διαφορετικά προϊόντα.

ισχυει αυτο?το χεις δει επισημα ή εστω να το συζητανε?

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί σου φαίνεται περίεργο πάντως, εδώ η Coca Cola είναι διαφορετική από χώρα σε χώρα. Καμία σχέση η αμερικάνικη με την ισπανική ή την ελληνική.

Εδώ ρε συ η κόλα διαφέρει από περίπτερο σε περίπτερο.

Δημοσ.

Οι pilsner είναι πιο πικρές.

Όπως ξαναείπα όμως, πρόκειται για υποκατηγορία των pale lagers, δεν είναι δηλαδή δύο διαφορετικά είδη μπύρας.

Breweries now use the terms "lager" and "Pilsner" interchangeably, though pale lagers from Germany and the Czech Republic with the name Pilsner tend to have more evident noble hop aroma and dry finish than other pale lagers.
Δημοσ.

Οι pilsner είναι πιο πικρές.

Όπως ξαναείπα όμως, πρόκειται για υποκατηγορία των pale lagers, δεν είναι δηλαδή δύο διαφορετικά είδη μπύρας.

Εχουν διαφορά στον τροπο παρασκευής και ζύμωσης.

• 11 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εχει κανεις ιδεα αν βγαινει ακομα το βαρελακι το 5λιτρο draught heineken?

Οπου ψαχνω online ειναι εξαντλημενο,θα παω αυριο να δω σε καβα,πηρα τηλ αλλα δεν απαντησαν.

_____________400x400.jpg

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, phanispal είπε

Πάρε κανά βαρελάκι Paulaner τουλάχιστον να πιεις σαν άνθρωπος, έχει και βρυσάκι.

Εχω παρει το Crups το μηχανημα που την παγωνει.

Δεν εχω προβλημα,μ αρεσει και η paulaner,αλλα θελω να βρω βαρελακι  για το μηχανημα.
ΙΣως το βαλω και sto airbnb στην Κορωνη,να κερασω αμα κατεβεις :P

• Like 1
Δημοσ.

Πάσο τότε. Αν και νομίζω ότι μπορείς να βάλεις κι άλλα βαρέλια πέρα από Heineken.

Ρώτα σε κάβες, ίσως και σε μεγάλα σουπερμάρκετ να το βρεις.

Πάντως βλέπω ότι κυκλοφορεί ένα οκτάλιτρο Heineken αλλά δεν ξέρω αν κουμπώνει στο Krups.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, phanispal είπε

Πάσο τότε. Αν και νομίζω ότι μπορείς να βάλεις κι άλλα βαρέλια πέρα από Heineken.

Ρώτα σε κάβες, ίσως και σε μεγάλα σουπερμάρκετ να το βρεις.

Πάντως βλέπω ότι κυκλοφορεί ένα οκτάλιτρο Heineken αλλά δεν ξέρω αν κουμπώνει στο Krups.

Δεν εχω προβλημα με τη μαρκα,απλα μ αρεσει η πρασινη και ειναι σιγουρο οτι κουμπωνει.
Το ειδα το 8λιτρο,αλλα δε συμφερει,εκτος και αν  οι τιμες που βλεπω στα εξαντλημενα για το 5λιτρο ειναι παλιες τιμες και δεν ανταποκρινονται στη σημερινη αγορα.

Βλεπω δλδ 20 περιπου τα 5lt και 40+ τα 8 lt.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...