Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ξερετε αν υπαρχει αυτο εδω  

στα "makro" ,και ποσο παιζει η τιμη πανω κατω. 

Δεκτες αποψεις και για τιποτα διαφορετικο, γιατι δεν εχω ξαναπαρει βαρελι και δεν ξερω, απλα θελω κατι  να παιζει σε τιμη 15-18 οπως διαβασα για το heineken.  

Δημοσ.

Να σου πω, 15€ τα 5 λίτρα μας κάνουν 3€ το λίτρο, και όλα αυτά για «βαρελίσια» Heineken και μάλιστα ελληνική που δεν πίνεται.

Με 18€ πάμε στα 3.60€/λίτρο.

Με 2.30-2.60€ παίρνεις 1lt Ζέος Pilsner απαστερίωτη βαρελίσια που είναι θεϊκή.

Βέβαια απ' ότι βλέπω είσαι Ηράκλειο Κρήτης, οπότε δεν παίζει να τη βρεις, και να τη βρεις, δε μπορείς να πάρεις μεγάλες ποσότητες γιατί θέλει οπωσδήποτε ψυγείο και δεν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής (περίπου 2 μήνες).

Αν είσαι Αθήνα, μπορώ να σου πω πού θα τη βρεις και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή.

Αν είσαι Ηράκλειο, γιατί δεν πίνεις Ρεθυμνιακή (Brink's) που είναι κι αυτή απαστερίωτη και αφιλτράριστη;

Αν πάλι σ' ενδιαφέρει η φάση του «βαρελιού», πάσο, αν και δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου.

• Like 5
Δημοσ.

τι παει να πει ελληνικη heineken?

το θεωρω λιγακι δυσκολο να εχει διαφορετικη γευση απο ολλανδιας

Δημοσ.

Aπο την heineken του καναδα παντως, εχει τεραστια διαφορα.

• Like 1
Δημοσ.

Να σου πω, 15€ τα 5 λίτρα μας κάνουν 3€ το λίτρο, και όλα αυτά για «βαρελίσια» Heineken και μάλιστα ελληνική που δεν πίνεται.

Με 18€ πάμε στα 3.60€/λίτρο.

Με 2.30-2.60€ παίρνεις 1lt Ζέος Pilsner απαστερίωτη βαρελίσια που είναι θεϊκή.

Βέβαια απ' ότι βλέπω είσαι Ηράκλειο Κρήτης, οπότε δεν παίζει να τη βρεις, και να τη βρεις, δε μπορείς να πάρεις μεγάλες ποσότητες γιατί θέλει οπωσδήποτε ψυγείο και δεν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής (περίπου 2 μήνες).

Αν είσαι Αθήνα, μπορώ να σου πω πού θα τη βρεις και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή.

Αν είσαι Ηράκλειο, γιατί δεν πίνεις Ρεθυμνιακή (Brink's) που είναι κι αυτή απαστερίωτη και αφιλτράριστη;

Αν πάλι σ' ενδιαφέρει η φάση του «βαρελιού», πάσο, αν και δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου.

Για λέγε, για λέγε

ΧΙΚ

Δημοσ.

Η ολλανδική Heineken είναι Pilsner, η ελληνική είναι Lager.

Βέβαια η pilsner είναι υποκατηγορία lager, αλλά δεν είναι αυτό το point μου, αλλά ότι είναι διαφορετικά προϊόντα.

Δημοσ.

http://www.cavaarion.gr/catalog/products/%CE%9C%CE%A0%CE%A5%CE%A1%CE%91%CE%96%CE%95%CE%9F%CE%A3PILSNER1LT%CE%9E%CE%91%CE%9D%CE%98%CE%99%CE%91/641

Για παραλαβή απ' το κατάστημα έχει άλλο ένα 3% κάτω, και η τελική τιμή για τη 12άδα είναι 27.24€, δηλαδή 2.27€/λίτρο.

Πάω σε λίγο να τσιμπήσω μια 12άδα :Ρ

• Like 3
Δημοσ.

Μολις καταλαβα ποσο ανιδεος ειμαι xD, dp θα μαθω σιγα σιγα. θα ψαξω για brink's, αν δεν βρω αμεσα θα δοκιμασω για το βαρελι που ελεγα,αλλα γενικα λεω να ριξω μια ματια στις καβες κτλπ του Ηρακλειου να δω τι θα πετυχω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...