Myung Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 sti monada exei fragi se noumera kinito ktl eno se stathera osa thelo!!! kai iparxoun grammes/tilefona axrisimopoita thelo na sindetho sto net me to laptop apo mesa pos mporo ? iparxei paroxi net me sindesi se stathero noumero px 210-7645904?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Στο γραφείο μου έχω φραγή σε κινητά και σταθερά εκτός νομού αλλά στο net μπαίνω κα-νο-νι-κό-τα-τα. Καλώντας τον ΕΠΑΚ δηλαδή. Το'χεις δοκιμάσει; Μπορεί να εκπλαγείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 sti monada exei fragi se noumera kinito ktl eno se stathera osa thelo!!!kai iparxoun grammes/tilefona axrisimopoita thelo na sindetho sto net me to laptop apo mesa pos mporo ? iparxei paroxi net me sindesi se stathero noumero px 210-7645904?? Γι κοιτα το pm σου μηπως και........ :?: :?: :?: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jheremias Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Υπάρχει πάντα και το 2χχχχχχχχ νούμερο των ISP's. Ψάξτε το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelos0 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 diabasa 2 posts mesa se 5 lepta kai milate gia noumero 2xxxxxxx ti einai auto to noumero re paidia? apo periergeia dhladh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 diabasa 2 posts mesa se 5 lepta kai milate gia noumero 2xxxxxxx ti einai auto to noumero re paidia? apo periergeia dhladh Κι'εγώ και εγώ να μάθω παιδιά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 diabasa 2 posts mesa se 5 lepta kai milate gia noumero 2xxxxxxx ti einai auto to noumero re paidia? apo periergeia dhladh Οι περισσότεροι ISPs έχουν' date=' εκτός από το 'κλασικό' νούμερο του ΕΠΑΚ (του στυλ 89625....) και νούμερα εκτός ΕΠΑΚ, κανονικά σταθερά νούμερα συγκεκριμένα για κάθε νομό. Δηλ. η ΟΤΕnet μπορεί να έχει στην Αθήνα το 210-1234567, στη Θεσ/νίκη το 231-7654321, στο Ηράκλειο το 281-5671234 κλπ, κλπ... ΥΓ: Προσοχή, τα νούμερα που δίνω παραπάνω είναι [b']φανταστικά[/b]! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelos0 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 axa! ps thanx gia to ps sou........kai nomiza oti auta htan ta noumera :P:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.