original89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Θα ήθελα να μου προτείνετε ποιο θεωρείτε εσείς που τα έχετε δουλέψει ή απλά τα γνωρίζετε, ποιο να επιλέξω για να δημιουργήσω το site που θέλω να κάνω? Να είναι λειτουργικό με ενδιαφέρει και να υπάρχει κανένας οδηγός για να μελετάω αν κολλάω πουθενά. Δεν είμαι προγραμματιστής ούτε πληροφορικός, ότι πιο εύκολο τόσο καλύτερα.
original89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 html ναι από τη σχολή μου κάτι λίγα, css όχι .. Η δημιουργία της ιστοσελίδας είναι για εργασία μαθήματος μεταπτυχιακού απλά δεν εξηγούν και πολλά γι αυτό το ψάχνω περισσότερο.
shooterg Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μπορεις να χρησιμοποιησεις dreamweaver που θελει και λιγο html ομως..αλλα τα περισσοτερα τα κανει αυτο..
giorgos147 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Η δημιουργία της ιστοσελίδας είναι για εργασία μαθήματος μεταπτυχιακού απλά δεν εξηγούν και πολλά γι αυτό το ψάχνω περισσότερο. Εργασία μεταπτυχιακού και μπορείς να πας υλοποίηση βασισμένη σε Joomla; Επίσης, εργασία μεταπτυχιακού και δε γνωρίζεις ούτε τα βασικά; Όλα τα παραπάνω εντελώς φιλικά! Απλά μου "χτύπησε" άσχημα. Τι σόι σχολή είναι αυτή; Ειλικρινά, εντελώς φιλικά ε.
original89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 αν ηταν αυτο το θεμα μας θα σου απαντουσα αλλα πραγματικα δεν ειναι..
TheELF Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 αν ηταν αυτο το θεμα μας θα σου απαντουσα αλλα πραγματικα δεν ειναι.. Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι;; Στην θέση σου θα διάβαζα πάρα πολύ προσεκτικά την διατύπωση της ερώτησης, για να δω αν δίνει οποιονδήποτε περιορισμό στην χρήση προγράμματος ή ακόμα και στο πως θα είναι το αποτέλεσμα,αν το θέλουν π.χ. σε αρχεία html και σε φακέλους σε usb ή να είναι online.
rafinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Εγώ ξέρω ότι το joomla δεν επιτρέπεται γιατί πραγματικά δεν έχεις ιδέα τι ακριβώς δημιουργεί το joomla από πίσω (σχετικά με τον κώδικα)... Το dreamweaver από την άλλη επιτρέπεται γιατί δημιουργεί καθαρή html...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα