Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος για να ανοίξω τέτοια κουβέντα, αν όχι συγνώμη. Πριν κάτι μέρες έκανα προπαραγγελία το PS4 (ίσα ίσα για να αναμένω κάτι μιας και πούλησα τις κονσόλες που είχα για να μαζέψω λεφτά). Ωστόσο με όλα αυτά που διαβάζω τελευταία αρχίζω να προβληματίζομαι και σκέφτομαι μήπως πρέπει να αγοράσω PC. Πρώτον πρόβλημα ; Δεν έχω ούτε γνώση ούτε όρεξη να αγοράσω κομμάτια από εδώ και από εκεί και να τα συναρμολογήσω. Δεύτερον : προφανέστατα έστω και μεσοπρόθεσμα θα μου στοιχίσει κάτι παραπάνω (το ps4 θα κάνει κάπου 400-500 ευρώ ενώ από τι βλέπω για g. pc θέλει αρκετά παραπάνω). Ποια η γνώμης σας για το κουτί αυτό http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Cerberus-G3580.htm (έχει και πληκτρολόγιο/ποντίκι τα οποία δεν διαθέτω καθώς έχω λαπτοπ). Οθόνη έχω, δεν με ενδιαφέρει σε αυτό το στάδιο. Ποια η γνώμη σας γενικότερα ;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλεις να πάρεις αμάξι για να τρέχεις και είσαι σε δίλημμα , να πάρεις ferrari (ps4/custom pc) ή yugo (τουβλο -Χ σύστημα) ?

Ποτέ δεν παίρνεις έτοιμο σύστημα !

Ξεκαθάρισε τι θέλεις , άλλη χρήση (all around) ο υπολογιστής κι άλλη η παιχνιδομηχανή 

Ο (σταθερός) υπολογιστής (θα) είναι πλήρως αναβαθμίσιμος ενώ η παιχνιδομηχανή όχι ...

• Like 4
Δημοσ.

αν είναι να πάρεις έτοιμο υπολογιστή και κυρίως ΟΕΜ μάρκα όπως οι χαζομάρες turbo-x απο το πλαίσιο, τότε καλύτερα να πας για το ps4 γιατί:

- ο υπολογιστής που ανέφερες δεν θα σε καλύπτει μετά απο έναν χρόνο

- ίσως να ανεβάζει θερμοκρασίες σαν ηφαίστειο (no name κουτί)

- έχει μητρική που δεν χωράει ουσιόδες αναβάθμιση

- κακό τροφοδοτικό, κακή μητρική.

- επίσης αν πιάσεις απο κοντά το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο, θα καταλάβεις ότι δύσκολα βγάζει πάνω απο 2μηνο. (για το ποντίκι δεν μιλάω καν)

Δεν έχω ούτε γνώση ούτε όρεξη να αγοράσω κομμάτια από εδώ και από εκεί και να τα συναρμολογήσω.

Τώρα σχετικά με αυτό εσύ δεν θα κάνεις τίποτα.

Σήμερα όλα τα καταστήματα μαζί με την αγορά του hardware, κάνουν δώρο την συναρμολόγηση. και αν αγοράσεις και λειτουργικό μαζί, θα στο φέρουν σπίτι και εσύ απλώς θα πατήσεις το κουμπί για να ανοίξει.

π.χ. Ρωτάς εδώ τα παιδιά να σου κάνουν μια σύνθεση. Πας μετά στο πλαίσιο αν θες οπωσδήποτε απο κει, και τους λες να σου στήσουν pc με αυτά τα κομμάτια. Τέλος!

Και με τα ίδια λεφτά έχεις 3 φορές καλύτερο σύστημα ;)

• Like 4
Δημοσ.

Θέλεις να πάρεις αμάξι για να τρέχεις και είσαι σε δίλημμα , να πάρεις ferrari (ps4/custom pc) ή yugo (τουβλο -Χ σύστημα) ?

Ποτέ δεν παίρνεις έτοιμο σύστημα !

Ξεκαθάρισε τι θέλεις , άλλη χρήση (all around) ο υπολογιστής κι άλλη η παιχνιδομηχανή 

Ο (σταθερός) υπολογιστής (θα) είναι πλήρως αναβαθμίσιμος ενώ η παιχνιδομηχανή όχι ...

Συμφωνω με αυτα που λες με μια ενσταση. Το PC ειναι πληρως αναβαθμισιμο αλλα το ps4 ΔΕΝ χρειαζεται αναβαθμιση γιατι απλουστατα τα παιχνιδια φτιαχνονται για το ps4 και οχι το αντιθετο που συμβαινει στα PC. Στο ps4 μπορεις να παιξεις ΟΛΑ τα παιχνιδια ενω στον υπολογιστη μετα απο 2 χρονια κατι δεν θα μπορεις να το παιξεις στο τερμα.

• Like 3
Δημοσ.

@terry308 φυσικά και θέλω παιχνιδομηχανή. Πρέπει να μείνω μακρύα από τα Turbo X, τα έτοιμα συστήματα ή και τα δυο ; Μην με αποπαίρνεις δεν έχω καμία επαφή με pc hardware :P

Δημοσ.

Από τα γραφόμενα σου, μάλλον θέλεις το PS4, απλά ακόμα δε το έχεις συνηδητοποιήσει. Δε μας λες όμως τι σε προβληματίζει. Επειδή έχεις Laptop (οπότε οποιαδήποτε άλλη εργασία, πέρα των παιχνιδιών, θες να κάνεις, τη κάνεις στο laptop), θα σου πρότεινα να πας για PS. Και κυρίως, είσαι του καναπέ ή του γραφείου; Εγώ για παράδειγμα, ναι μεν μου αρέσει να παίζω και στον υπολογιστή, αλλά σίγουρα προτιμώ καναπέ/κρεβάτι.

Δημοσ.

@apostolisR προτείνεις κάποιο άλλο κατάστημα ; Κάνει το πλαίσιο για αυτήν την δουλειά ;
@giorgos147 σίγουρα προτιμώ κονσόλα αλλά εφόσον αυτές πάνε να ακολουθήσουν μια λογική steam (παιχνίδια με ενεργοποίηση, online check ανά τακτά διαστήματα) γιατί να μην πάρω pc που είναι πιο οικονομικά τα games και θα μου χρησιμέψει και σε πολλά άλλα πράματα. Όσον αφορά καναπέ/γραφείο έτσι και αλλιώς τα παιχνίδια τα παίζω όπως θα τα παίζα στο pc (καρεκλίτσα και η οθόνη σε κοντινή απόσταση)

Δημοσ.

Κοιταξε να δεις.Πρωτα δες τι πραγματικα γουσταρεις εσυ.Φυσικα μακρυα απο ετοιμα Τουβλα-Χ χωρις κουβεντα.Το ps4 θα σ ερθει αρκετα πιο οικονομικα απο ενα δυνατο pc.Διαλεγεις και αγοραζειςςς

Δημοσ.

Το θεμα ειναι τι απαιτησεις εχει απο το pc.
Θελει pc που να τρεχει τα τελευταια games σε ulta settings ή απλα να παιζουν σε νορμαλ settings?
Mε 600-700ε φτιαχνει αξιοπρεπεστατο pc (μιας και το link του ηταν στα 650ε) .

Δημοσ.

Συμφωνω με αυτα που λες με μια ενσταση. Το PC ειναι πληρως αναβαθμισιμο αλλα το ps4 ΔΕΝ χρειαζεται αναβαθμιση γιατι απλουστατα τα παιχνιδια φτιαχνονται για το ps4 και οχι το αντιθετο που συμβαινει στα PC. Στο ps4 μπορεις να παιξεις ΟΛΑ τα παιχνιδια ενω στον υπολογιστη μετα απο 2 χρονια κατι δεν θα μπορεις να το παιξεις στο τερμα.

Ένα δίκιο το έχεις .. αλλά έχω και εγώ μια ένσταση .

Όσον αφορά τη τιμή για το κάθε παιχνίδι της παιχνιδομηχανής και τη διάρκεια "ζωής" της , αν χαλάσει κάτι κι είναι εκτός ή και "εκτός" εγγύησης τι γίνεται ; 

Προσωπικά προτιμώ να έχω την επιλογή να αλλάξω οτιδήποτε δεν μ'αρέσει / ικανοποιεί γι αυτό και προτείνω custom pc. 

Δημοσ.

@apostolisR προτείνεις κάποιο άλλο κατάστημα ; Κάνει το πλαίσιο για αυτήν την δουλειά ;

Ναι στήνει και το πλαίσιο υπολογιστές.

Επειδή και εγώ είμαι κοντά στην αγορά υπολογιστή, όλα τα κομμάτια που έχω βρει για το hardware, τα βρήκα όλα μαζί σε 2 καταστήματα.

Το ένα είναι το πλαίσιο και το άλλο το visionstudio απο Θεσσαλονίκη.

Η αλήθεια είναι ότι επειδή δεν είμαι απο Θεσσαλονίκη, αν επιλέξω το visionstudio θα μου βγει +20 ευρώ περίπου για μεταφορικά και για αυτό ίσως επιλέξω το πλαίσιο ελπίζοντας να μην μου κάνουν καμια μαλ@κία οι τεχνικοί που θα το αναλάβουν.

Εσύ απο που είσαι?

Δημοσ.

@sistah δεν κολλάω στην λεπτομέρεια. Να παίζει αξιοπρέπως τα παιχνίδια και αδιαφορώ αν θα τα τρεχει 30/60 fps και τα λοιπα.
@apostolisR Αθήνα μένω και θα θέλα το μαγαζί να είναι και αυτό Αθήνα για άμμεση συννενόηση άμα προκύψει κάτι.

Δημοσ.

Φτιάξε ένα pc καλύτερα, πιο πολύ θα το αξιοποιήσεις

To PS4 λογικά θα είναι overpriced για αρκετό καιρό + τους περιορισμένους τίτλους στην αρχή που θα είναι επίσης πανάκριβοι + πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στις πρώτες παρτίδες

Η κονσόλα μόνο για τις αποκλειστικότητες και αν έχεις καμιά τηλεορασάρα αξίζει

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. θα φτιαξω τελικα ενα pc στα 600 ευρω και οταν κλεισει ο κυκλος του ps4 που θα εχουν βγει και οι επανεκδοσεις και ολα τα παιχνιδια και θα χει πεσει θεαματικα η τιμη ισως να το παρω. Ερωτηση : γνωριζεται καποιο αλλο αθηναικο καταστημα εκτος απο το πλαισιο καλο που να κανει και συναρμολογηση ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...