maximusgr Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω ένα tablet και μεγάλη σημασία για μένα έχει να ανεβαίνει πολύ ψηλά η ένταση (με ακουστικά με ενδιαφέρει). Θα ακούω μουσική και θέλω να είναι στο τέρμα. Ποια tablets με καλύπτουν από την προσωπική σας εμπειρία; Να πω πως για παράδειγμα στο iphone 5 η ένταση είναι πολύ χαμηλή οπότε ψάχνω σίγουρα κάτι πιο δυνατό. 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δεν κανει τοσο δυνατα η ενταση της μουσικης!!! Αν δεν σου φτανει η ενταση στο i-shit 5 τοτε πολυ φοβαμαι πως δεν θα βρεις και τιποτα πιο καλο σε ενταση μιας και η apple ειναι μανουλα οσον αφορα ποιοτητα ηχου... Παρε nexus 10 που εχει και front fireing ηχεια που θα σου κανουν καλυτερη την εμπειρια...
maximusgr Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δεν κανει τοσο δυνατα η ενταση της μουσικης!!! Αν δεν σου φτανει η ενταση στο i-shit 5 τοτε πολυ φοβαμαι πως δεν θα βρεις και τιποτα πιο καλο σε ενταση μιας και η apple ειναι μανουλα οσον αφορα ποιοτητα ηχου... Παρε nexus 10 που εχει και front fireing ηχεια που θα σου κανουν καλυτερη την εμπειρια... Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Μίλησα για το iphone 5 γιατί έχει γίνει αισθητή μείωση της έντασης σε σχέση με το 4s. Με ενδιαφέρει το πόσο δυνατά θα ακούγεται με ηχεία και όχι από τα εξωτερικά ηχεία του tablet.
ThemisSt Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 ίσως κάποια συσκευή με beats audio, που ο διαφορετικός ισοσταθμιστής κάνει την διαφορά όσο αφορά την ένταση. Δεν είναι πως κάνει μαγικά το beats audio αλλά αυξάνει τα πρίμα και μπάσα και αμελεί λίγο τις μεσαίες συχνότητες οπότε σου δίνει την ψευδαίσθηση της μεγαλύτερης έντασης. Για παράδειγμα ένα Htc One x (που έχω χρησιμοποιήσει είχε μεγάλη διαφορά θα μπορούσα να πω ο stock ήχος με τον beats audio. Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν tablets αλλά tableτοφωνα σίγουρα θα βρεις, όπως και laptop της hp με το σήμα beats audio.
gfgscript Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Να πω πως δεν έχω ιδέα για tablet... Ας αρχίσω με τα εξής: 1. Μάλλον πρέπει να κάνεις κανένα ακουογράφημα, τυμπανογράφημα κτλ. 2. Θέλεις ακουστικά ή ηχεία; ... (με ακουστικά με ενδιαφέρει).... Με ενδιαφέρει το πόσο δυνατά θα ακούγεται με ηχεία και όχι από τα εξωτερικά ηχεία του tablet.Πιθανολογώ ακουστικά, γιατί αν μιλάς για ηχεία είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο αυτό.3. Τι ακουστικά έχεις τώρα; Επώνυμα ή των 3€; Γιατί ακόμα κι αυτό για μένα παίζει ρόλο. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2013 από gfgscript
silmarien Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Εεεε δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά στα ακουστικά δεν παίζει ρόλο η συσκευή που τα συνδέεις αλλά η απόδοση των ακουστικών. Δοκίμασε κανένα ζευγάρι JVC ή Audio Technica.p.s. στο iphone πήγαινε στο settings > music > sound check-off, άλλαξε equalizer ανάλογα με τα γούστα σου και πρόσεξε το volume limit-off Επεξ/σία 30 Μαΐου 2013 από silmarien
maximusgr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δεν έχει σημασία μόνο το να έχεις καλά ακουστικά αλλά και η συσκευή να βγάζει δυνατό ήχο. Για παράδειγμα στο iphone 5 που έχω τα ακουστικά τα καινούρια της apple, με sound check-off και ότι equalizer και να βάλω η ένταση είναι απελπιστικά χαμηλή. Διάβασα πως την κατέβασε η apple σ'αυτήν τη συσκευή και μάλλον σε όλες της από εδώ και πέρα. Αυτό που κάνω για να έχω καλή ένταση είναι να μπαίνω στα itunes, να τσεκάρω όλη τη μουσική βιβλιοθήκη και να βάζω +80% ένταση. Μόνο έτσι δυναμώνει. Αλλά δεν μπορώ συνέχεια να κάνω αυτό το πράγμα γι'αυτό ρώτησα ποιες συσκευές έχουν σίγουρα δυνατή ένταση.
rido21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Έχω το ASUS Memopad smart 10 και η ένταση του ήχου με εξέπληξε θετικά όταν το πρωτοάκουσα. Μάλιστα έχει κι ένα equalizer της ASUS, που ανάλογα με το τι ακούς σου ρυθμίζει τις παραμέτρους.
koulis21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 εγω θα σου προτεινα να δεις και το playbook με 2 ηχεια και αρκετα δυνατο και καθαρο ηχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα