Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σε αναζήτηση μονιτορ-tv 23-24 ιντσες για χρηση ιντερνετ και ταινιες.τιμη εως 200 ευρω το πολυ.

Ακούω προτάσεις

Δημοσ.

ανάμεσα στις παραπάνω οθονες ποια ειναι η διαφορά?

αξίζει η δευτερη τα 30 ευρω παραπάνω?(εννοώντας πως ένας απλός χρήστης σαν εμένα αν θα καταλάβει καποια διαφορα)

Δημοσ.

Είναι πιο καινούργιο μοντέλο ουσιαστικές διαφορές δεν υπάρχουν. Θα έλεγα ομως  ότι σίγουρα έχει καλύτερη βάση.

Δημοσ.

<p>ανάμεσα στις παραπάνω οθονες ποια ειναι η διαφορά?</p>

<p>αξίζει η δευτερη τα 30 ευρω παραπάνω?(εννοώντας πως ένας απλός χρήστης σαν εμένα αν θα καταλάβει καποια διαφορα)</p>

Αν δεν κάνω λάθος, η 23MA53D μπορεί να φορτίζει το smartphone κατά την σύνδεσή του με την οθόνη, μέσω της κατάλληλης HDMI θύρας ( MHL). Δεν εντόπισα κάτι άλλο.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω παντως πηρα αυτη με το ips panel αν και ειναι hd ready ο λογος ειναι οτι σε ετσι μικρες ιντζες δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα στο ματι

2233d

Δημοσ.

Παιδια θελω να πάρω και εγώ tv-monitor και έχω στο μυαλό μου αυτήν εδώ

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/monitor-othones/Samsung-T23B350EW-LED-TV-Monitor-23-LT23B350EW-EN.htm

Την θέλω για να παίζω παιχνίδια να βλέπω ταινίες και για τηλεόραση  . Τι έχετε να πείτε εσείς  να την πάρω; είναι καλή;

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΩΡΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...