Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , ψάχνω ενα free download firewall που να μπορώ να μπλοκάρω αρχεία .exe να μην συνδέονται στο internet...Δεν γίνεται απο το firewall των windows μου γιατί εχω Vista ...Aκούω προτάσεις...

Δημοσ.

Δεν γινεται να μπλοκαρεις γενικα και αοριστα "τα .exe" γιατι και ο ff πχ exe ειναι και χωρις ιντερνετ ειναι αχρηστος.

Αυτο που θες απο το firewall, οποιο και να ειναι αυτο, ειναι να ορισεις "το ταδε.exe να μην συνδεεται στο ιντερνετ".

• Like 1
Δημοσ.

Δεν γινεται να μπλοκαρεις γενικα και αοριστα "τα .exe" γιατι και ο ff πχ exe ειναι και χωρις ιντερνετ ειναι αχρηστος.

Αυτο που θες απο το firewall, οποιο και να ειναι αυτο, ειναι να ορισεις "το ταδε.exe να μην συνδεεται στο ιντερνετ".

Ναι ..εννοείται...θέλω να ορίσω ενα συγκεκριμένο .exe

Δημοσ.

Δεν λέει να βάλεις firewall και να μπλέξεις με τις ρυθμίσεις του μόνο και μόνο για να μπλοκάρεις ένα εκτελέσιμο.

Μπορείς και από το fw των win, μέσα από τις εξαιρέσεις.

Αν ξέρεις το url που συνδέεται το πρόγραμμα μπορείς νε το μπλοκάρεις και από το αρχείο hosts, στέλνοντάς το στο 127.0.0.1 (local host).

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ωραια. Θα μπεις στις ρυθμισεις του windows firewall και θα ορισεις το συγκεκριμενο exe να μη εχει προσβαση στο ιντερνετ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...