Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι οκ αυτο εννοουσα.

για το β.να μην πεφτει ποτε η συνδεση.αν δεν τσεκαρεις το always connected τοτε αμα δεν χρησιμοποιησεις την συνδεση για χ λεπτα πεφτει το Ppp γιατι κανει idle timeOut.μετα συνδεεται αυτοματα οταν ζητησεις data.οποτε το βαζουμε always connected η οπως το γραφει το καθε ρουτερ με σκοπο να μην πεφτει απο idle timeout.αν και αμα επεφτε θα συνδεοταν πολυ γρηγορα παλι και ισως να μην το καταλαβαινες αλλα δεν υπαρχει λογος διοτι αμα καθυστερησει θα νομιζεις οτι δεν εχεις ιντερνετ.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση..

Λοιπόν,χρησιμοποίησα το Quick Setup Wizard και έκανα όλες αυτές τις ρυθμίσεις που μου είπες.

Χρειάζεται κάτι πιο εξειδικευμένο στις ρυθμίσεις;

Θα διαβάσω βασικά τις οδηγίες και αν υποθέσω ότι χρειάζεται κάτι άλλο θα σας ενοχλήσω ξανά!

Βασικά,3 μέρες που το χρησιμοποιώ μαι φαίνεται μια χαρά router..Ούτε ταχύτητα χάνω.Όλα καλά!!

Το μόνο που πρέπει να βρω είναι πως να συνδέεται ασύρματα η αδερφή μου χωρίς διακοπές γιατί σήμερα που το δοκίμασα την πέταγε έξω κάθε 10 λεπτά!!

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση..

Λοιπόν,χρησιμοποίησα το Quick Setup Wizard και έκανα όλες αυτές τις ρυθμίσεις που μου είπες.

Χρειάζεται κάτι πιο εξειδικευμένο στις ρυθμίσεις;

Θα διαβάσω βασικά τις οδηγίες και αν υποθέσω ότι χρειάζεται κάτι άλλο θα σας ενοχλήσω ξανά!

Βασικά,3 μέρες που το χρησιμοποιώ μαι φαίνεται μια χαρά router..Ούτε ταχύτητα χάνω.Όλα καλά!!

Το μόνο που πρέπει να βρω είναι πως να συνδέεται ασύρματα η αδερφή μου χωρίς διακοπές γιατί σήμερα που το δοκίμασα την πέταγε έξω κάθε 10 λεπτά!!

λογικα δεν θα χρειαστει να ρυθμισεις κατι αλλο.τωρα για την sister αλλαξε καναλι στο ρουτερ και η sister πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα.

και καλο θα ειναι να εχει περασει ολα τα service pack  για τον λειτουργικο που εχει οπως επισης και το ρουτερ μακρια απο γωνιες οχι κατω απο γραφει οχι κρυμμενο οχι οχι οχι σε διαφορα επιπλα κρυμμενο και δνε ξερω τι.καπου που να εχει χωρο διπλα του και ψηλα οσο γινεται.

Δημοσ.

λογικα δεν θα χρειαστει να ρυθμισεις κατι αλλο.τωρα για την sister αλλαξε καναλι στο ρουτερ και η sister πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα.

και καλο θα ειναι να εχει περασει ολα τα service pack  για τον λειτουργικο που εχει οπως επισης και το ρουτερ μακρια απο γωνιες οχι κατω απο γραφει οχι κρυμμενο οχι οχι οχι σε διαφορα επιπλα κρυμμενο και δνε ξερω τι.καπου που να εχει χωρο διπλα του και ψηλα οσο γινεται.

στο netbook η sister έχει τα xp.εχει τα τελευταία service pack.

Το router είναι πάνω στο γραφείο μου..Δίπλα είναι η οθόνη του υπολογιστή και το πολυμηχάνημα..Τίποτα άλλο...Λες να παίζει ρόλο η απόσταση;;Δηλαδή,το router είναι στο δωμάτιο μου και το netbook στο σαλόνι..

Δημοσ.

ας κατσει μια ωρα κοντα στο ρουτερ να δει αν θα το κανει.

Βασικά,χθές για μια 1 ώρα που το χρησιμοποίησε δεν την πέταξε έξω..Σήμερα,το έκανε αυτό!

Αλλά,μάλλον βρήκα τι μπορεί να έφταιξε!

Σήμερα,το πρωϊ άλλαξα τo wifi σε wpa2 ενώ χθες ήταν με άλλο τρόπο ασφάλειας και είχα και κωδικό και είχε μπει με το χθεσινό...

να το δοκιμάσει πάλι τώρα και θα δούμε...

Θα ενημερώσω αύριο..

Καληνύχτα!

Δημοσ.

Βασικά,χθές για μια 1 ώρα που το χρησιμοποίησε δεν την πέταξε έξω..Σήμερα,το έκανε αυτό!

Αλλά,μάλλον βρήκα τι μπορεί να έφταιξε!

Σήμερα,το πρωϊ άλλαξα τo wifi σε wpa2 ενώ χθες ήταν με άλλο τρόπο ασφάλειας και είχα και κωδικό και είχε μπει με το χθεσινό...

να το δοκιμάσει πάλι τώρα και θα δούμε...

Θα ενημερώσω αύριο..

Καληνύχτα!

αν δεν παιζει με wpa2 οκ βαλτο wpa σκετο.προσπαθησε να αποφυγεις το wep.

Δημοσ.

αν δεν παιζει με wpa2 οκ βαλτο wpa σκετο.προσπαθησε να αποφυγεις το wep.

Καλημέρα!

Το δοκίμασε χθες με wpa2 και στις 2 ώρες που χρησιμοποίησε το wifi την πέταξε έξω για 15 δευτερόλεπτα περίπου την ώρα που προσπαθούσα να συνδεθώ και εγώ με το κινητό μου..

Μ ε το κινητό μου δεν μπορώ να συνδεθώ....

Δημοσ.

με wpa???

Θα το δοκιμάσω...

Στο κινητό ενώ βάζω το κωδικό κάνει έλεγχο ταυτότητας και μετά λέει "Πρόβλημα ελέγχου ταυτότητας".Μόνο αυτό...

• Λύση
Δημοσ.

Μπορει καποια ασυμβατοτητα κτλ.ποιος ξερει .θα το δουμε αν παιξει με wpa.

και το πρόβλημα λύθηκε!!

Όλα είναι εντάξει τώρα!!!

Άλλαξα σε wpa και το κινητό συνδέεται μια χαρά!!!

Δημοσ.

Επανήλθα..

Λοιπόν,το θέμα που παρατηρείται τώρα τελευταία είναι ότι όταν συνδέονται ασύρματα τα pc της αδερφής μου παρατηρείται είτε 1.Ενώ τις έχω δώσει το password για να μπαίνει πολλές φορές δεν βρίσκει το ασύρματο για να μπει ή 2.πολλές φορές ενώ έχει συνδεθεί και την δείχνει συνδεδεμένη δεν μπορεί για κάποιο χρονικό διάστημα να ανοίξει το internet.

Τι πρέπει  να κάνω;;

Δημοσ.

για αρχη αλλαζεις καναλι στο wireless.το βαζεις ειτε 1 ειτε 6 ειτε 11.οχι auto οχι 12 οχι 13.

Το κανάλι στο wireless είναι ήδη στο 6 από μόνο του.

Τι διαφορά θα πρέπει να καταλάβω με την αλλαγή του καναλιού;;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...