poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 να έρθει και βλέπουμε... οτι και να σου δωσει ο οτε δεν θα συγκριθει με το vigor οποτε τζαμπα το περιμενεις απο τον οτε.
Andre85 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μου ήρθε σήμερα το Vigor. Θα διαβάσω το αντίστοιχο thread για αυτό και θα επανέλθω με απορίες! Υγ: Έλειπα 4 μέρες γι'αυτό και δεν είχα απαντήσει σε poulinos..
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μου ήρθε σήμερα το Vigor. Θα διαβάσω το αντίστοιχο thread για αυτό και θα επανέλθω με απορίες! Υγ: Έλειπα 4 μέρες γι'αυτό και δεν είχα απαντήσει σε poulinos.. καλες δοκιμες.επισης το ρουτερ απλα για το τυπικο χαριστηκε σε αλλον Insomniac και τελικα μου αδειασε την κουτα .γραψε μας εντυπωσεις με το vigor.ελπιζω να μην πετυχες την Mac που δεν flasharete
Andre85 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 καλες δοκιμες.επισης το ρουτερ απλα για το τυπικο χαριστηκε σε αλλον Insomniac και τελικα μου αδειασε την κουτα .γραψε μας εντυπωσεις με το vigor.ελπιζω να μην πετυχες την Mac που δεν flasharete καλορίζικο του εύχομαι και εγώ!!!!! Το vigor θα το βγάλω απο το κουτί του όταν αποφασίσω να το εγκαταστήσω.Διαβάζω το σχετικό thread με το ξεκλείδωμα του vigor και με λίγα λόγια έχω μπλέξει τα μπούτια μου!!! Δεν ξέρω ποια είναι η Μac αυτού που πήρα.Θα μου το φέρει η sister μου το βράδυ γιατί ο courier το έφερε την ώρα που έφευγε και το πήρε μαζί της βόλτα... Έχω τόσο άγχος που και να είναι Mac που γίνεται update εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν θα το πετύχω και θα γίνει κανά μπρίκι..(κοινώς θα μπρικάρει..) αν το καταφέρω,μετά θα χρειαστώ γιατρό να μου ρυθμίσει τα χάπια της πίεσης μου!!!!!!
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 καλορίζικο του εύχομαι και εγώ!!!!! Το vigor θα το βγάλω απο το κουτί του όταν αποφασίσω να το εγκαταστήσω.Διαβάζω το σχετικό thread με το ξεκλείδωμα του vigor και με λίγα λόγια έχω μπλέξει τα μπούτια μου!!! Δεν ξέρω ποια είναι η Μac αυτού που πήρα.Θα μου το φέρει η sister μου το βράδυ γιατί ο courier το έφερε την ώρα που έφευγε και το πήρε μαζί της βόλτα... Έχω τόσο άγχος που και να είναι Mac που γίνεται update εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν θα το πετύχω και θα γίνει κανά μπρίκι..(κοινώς θα μπρικάρει..) αν το καταφέρω,μετά θα χρειαστώ γιατρό να μου ρυθμίσει τα χάπια της πίεσης μου!!!!!! επειδη παιζει με tftp το firmware update δεν μπορεις να το brickareis κατα καποιο τροπο οποτε no worries.δεν εχει κατι δυσκολο το thread.απλα ειναι μεγαλο λιγακι.και ενω στην αρχη λενε την διαδικασια μετα την ξαναγραφουν παλι πιο αναλυτικα σε ποιο μετα σελιδες.
SPANK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 καλορίζικο του εύχομαι και εγώ!!!!! Το vigor θα το βγάλω απο το κουτί του όταν αποφασίσω να το εγκαταστήσω.Διαβάζω το σχετικό thread με το ξεκλείδωμα του vigor και με λίγα λόγια έχω μπλέξει τα μπούτια μου!!! Δεν ξέρω ποια είναι η Μac αυτού που πήρα.Θα μου το φέρει η sister μου το βράδυ γιατί ο courier το έφερε την ώρα που έφευγε και το πήρε μαζί της βόλτα... Έχω τόσο άγχος που και να είναι Mac που γίνεται update εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν θα το πετύχω και θα γίνει κανά μπρίκι..(κοινώς θα μπρικάρει..) αν το καταφέρω,μετά θα χρειαστώ γιατρό να μου ρυθμίσει τα χάπια της πίεσης μου!!!!!! Καλορίζικο και απο εμενα , η Mac να ειναι η σωστή και ολα τα υπόλοιπα θα τα βρείς για αυτο ειμαστε και εμεις εδώ
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 απλα διαβασε λιγο παραπανω το guide και οχι μονο την πρωτη σελιδα γιατι ξανα αναφερουν την διαδικασια πιο αναλυτικα πιο μετα αμα σε πιανει αγχος.
Andre85 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλορίζικο και απο εμενα , η Mac να ειναι η σωστή και ολα τα υπόλοιπα θα τα βρείς για αυτο ειμαστε και εμεις εδώ ευχαριστώ πολύ!!! απλα διαβασε λιγο παραπανω το guide και οχι μονο την πρωτη σελιδα γιατι ξανα αναφερουν την διαδικασια πιο αναλυτικα πιο μετα αμα σε πιανει αγχος. Σήμερα άνοιξα το πακέτο.Είδα πως η Μac έχει το 80 άρα σύμφωνα με το άλλο thread αναβαθμίζεται και λέω σήμερα να το αναβαθμίσω ή τουλάχιστον να το προσπαθήσω!!!! Έχω 2 ερωτήσεις: 1.Η αναβάθμιση γίνεται με το που βάλω το καλώδιο στο pc έτσι;;Δεν χρειάζεται να περάσω κωδικούς απο πάροχο ε;; 2.Μετά,θα χρησιμοποιήσω μόνο την θύρα "ADSL2+" έτσι; Ή πρέπει να βάλω και κανα καλώδιο στις θύρες με τα "τηλεφωνα";; bonus ερωτήσεις: Αργότερα....... edit: Τα κατάφερααααααααα!!!!!!!!!!! Λέει Model Name:Vigor 2700 κλπ κλπ Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2013 από Andre85
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 ευχαριστώ πολύ!!! Σήμερα άνοιξα το πακέτο.Είδα πως η Μac έχει το 80 άρα σύμφωνα με το άλλο thread αναβαθμίζεται και λέω σήμερα να το αναβαθμίσω ή τουλάχιστον να το προσπαθήσω!!!! Έχω 2 ερωτήσεις: 1.Η αναβάθμιση γίνεται με το που βάλω το καλώδιο στο pc έτσι;;Δεν χρειάζεται να περάσω κωδικούς απο πάροχο ε;; 2.Μετά,θα χρησιμοποιήσω μόνο την θύρα "ADSL2+" έτσι; Ή πρέπει να βάλω και κανα καλώδιο στις θύρες με τα "τηλεφωνα";; bonus ερωτήσεις: Αργότερα....... edit: Τα κατάφερααααααααα!!!!!!!!!!! Λέει Model Name:Vigor 2700 κλπ κλπ αν εχει πετυχει περα οτι καπου θα γραφει και το αλλο firmware επισης θα εχει φυγει το παλιο μενου και θα εχει μπει αλλο. β.βεβαιωσου οτι εχεις εχεις κατεβασει το τελευταιο firmware της vigor .2.8.3 ειναι νομιζω.β.οχι δεν χρειαζεται να περασεις κωδικους. ναι στο adsl2+ βαζεις και οχι στο pstn.εφοσον δεν εχεις καποιο παροχο με voip η εξτρα voip νουμερα δεν βαζεις τιποτα στα τηλεφωνa.μπορεις να βρεις το ιδιο firmware με διαφορετικο Modem code.συνηθως βαζες το generic>το αρχειο που γραφει τα Info λεει ποιο ειναι το Generic αν πας πχ στον ftp της draytek.
Andre85 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 αν εχει πετυχει περα οτι καπου θα γραφει και το αλλο firmware επισης θα εχει φυγει το παλιο μενου και θα εχει μπει αλλο. β.βεβαιωσου οτι εχεις εχεις κατεβασει το τελευταιο firmware της vigor .2.8.3 ειναι νομιζω.β.οχι δεν χρειαζεται να περασεις κωδικους. ναι στο adsl2+ βαζεις και οχι στο pstn.εφοσον δεν εχεις καποιο παροχο με voip η εξτρα voip νουμερα δεν βαζεις τιποτα στα τηλεφωνa.μπορεις να βρεις το ιδιο firmware με διαφορετικο Modem code.συνηθως βαζες το generic>το αρχειο που γραφει τα Info λεει ποιο ειναι το Generic αν πας πχ στον ftp της draytek. ναι λέει το firmware ότι είναι το 2.8.3 ακολούθησα 2 οδηγούς που υπήρχαν στο άλλο thread και με λίγο κόπο και ιδρώτα τα κατάφερα!!!! Μετά έβαλα τους κωδικούς από τον ΟΤΕ και συνδέθηκε!! Τι άλλες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω τώρα;; Οσο αφορά το Wifi κλπ κλπ Έχει πάρα πολλά στο menu και τα περισσότερα δεν ξέρω τι είναι...
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 τα βασικα ειναι τα στοιχεια σου β.pppoe/llc να το εχεις βαλει και always connected και καπου που γραφει και dial pppoe/client κατι τετοιο πανω δεξια καπου ειναι.δεν θυμαμαι απεξω. επισης στο wifi βαλε wpa2 κλειδωμα channel βαλε καρφωτα για μενα και ενα δυσκολο Password και εισαι ready.firewall εγω συνηθως τα κλεινω γιατι τα θεωρω περιττα απο εκει και περα εσυ το αποφασιζεις.
Andre85 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 τα βασικα ειναι τα στοιχεια σου β.pppoe/llc να το εχεις βαλει και always connected και καπου που γραφει και dial pppoe/client κατι τετοιο πανω δεξια καπου ειναι.δεν θυμαμαι απεξω. επισης στο wifi βαλε wpa2 κλειδωμα channel βαλε καρφωτα για μενα και ενα δυσκολο Password και εισαι ready.firewall εγω συνηθως τα κλεινω γιατι τα θεωρω περιττα απο εκει και περα εσυ το αποφασιζεις. Λοιπόν, το always connected γιατί το επιλέγουμε;;Για να μπορώ να συνδέομαι στο wifi από άλλο pc χωρίς ο βασικός υπολογιστής να είναι ανοικτός;; --Βλακεία ερώτηση..το ξέρω..-- το dial pppoe/client το ψάχνω... όσο για το wifi έβαλα mixed<-- (wpa/wpa2)/wep ή κάτι τέτοιο τεσπα. Είναι λάθος;;; question: Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω τις Mac adresses απο το netbook και το notebook της αδερφής μου ώστε να τις βάλω στισ ρυθμίσεις του vigor για να τις αναγνωρίζει αμέσως και να τις αφήνει να χρησιμοποιούν το wifi;; --Αν η ερώτηση είναι ακατανόητη να σας την εξηγήσω....--
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Λοιπόν, το always connected γιατί το επιλέγουμε;;Για να μπορώ να συνδέομαι στο wifi από άλλο pc χωρίς ο βασικός υπολογιστής να είναι ανοικτός;; --Βλακεία ερώτηση..το ξέρω..-- το dial pppoe/client το ψάχνω... όσο για το wifi έβαλα mixed<-- (wpa/wpa2)/wep ή κάτι τέτοιο τεσπα. Είναι λάθος;;; question: Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω τις Mac adresses απο το netbook και το notebook της αδερφής μου ώστε να τις βάλω στισ ρυθμίσεις του vigor για να τις αναγνωρίζει αμέσως και να τις αφήνει να χρησιμοποιούν το wifi;; --Αν η ερώτηση είναι ακατανόητη να σας την εξηγήσω....-- to always connected το διαλεγεις για να μην κλεινει ποτε η συνδεση.β.δεν θα βαλεις mac address filtering στο wifi διοτι σπαει για την πλακα.το κλειδωνεις με wpa2 η εστω wpa κωδικο και απλα βαζεις τον κωδικο για το καθε pc.ναι τις mac address τις βλεπεις με ipconfig /all απο command prompt>απλα ενημερωτικα.μην μπλεξεις με mac address. to dial ειναι στην καρτελλα νομιζω με Username και password και ειναι μαλλον τελικα πανω αριστερα και οχι πανω δεξια. οχι το always connected δεν εχει σχεση με αυτο που εγραψες.οτι και να κανεις το καθε Pc μπαινει αυτονομα απο το αλλο.δεν υπαρχει βασικο pc η κατι αλλο.οποιο Pc και να ανοιξεις θα συνδεεται στο ιντερνετ ασχετα με τα αλλα
Andre85 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 to always connected το διαλεγεις για να μην κλεινει ποτε η συνδεση.β.δεν θα βαλεις mac address filtering στο wifi διοτι σπαει για την πλακα.το κλειδωνεις με wpa2 η εστω wpa κωδικο και απλα βαζεις τον κωδικο για το καθε pc.ναι τις mac address τις βλεπεις με ipconfig /all απο command prompt>απλα ενημερωτικα.μην μπλεξεις με mac address. to dial ειναι στην καρτελλα νομιζω με Username και password και ειναι μαλλον τελικα πανω αριστερα και οχι πανω δεξια. οχι το always connected δεν εχει σχεση με αυτο που εγραψες.οτι και να κανεις το καθε Pc μπαινει αυτονομα απο το αλλο.δεν υπαρχει βασικο pc η κατι αλλο.οποιο Pc και να ανοιξεις θα συνδεεται στο ιντερνετ ασχετα με τα αλλα αν εννοείς το PPPoE Client ηταν ήδη στο Enable. και δεν το πείραξα! τι εννοείς να μην κλείνει ποτέ η σύνδεση;;;
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 αν εννοείς το PPPoE Client ηταν ήδη στο Enable. και δεν το πείραξα! τι εννοείς να μην κλείνει ποτέ η σύνδεση;;; ναι οκ αυτο εννοουσα. για το β.να μην πεφτει ποτε η συνδεση.αν δεν τσεκαρεις το always connected τοτε αμα δεν χρησιμοποιησεις την συνδεση για χ λεπτα πεφτει το Ppp γιατι κανει idle timeOut.μετα συνδεεται αυτοματα οταν ζητησεις data.οποτε το βαζουμε always connected η οπως το γραφει το καθε ρουτερ με σκοπο να μην πεφτει απο idle timeout.αν και αμα επεφτε θα συνδεοταν πολυ γρηγορα παλι και ισως να μην το καταλαβαινες αλλα δεν υπαρχει λογος διοτι αμα καθυστερησει θα νομιζεις οτι δεν εχεις ιντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα