Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Poulinos και Spirosd2008 μου χαλάσατε το θέμα;;;;

Καταστροφή...Μεγάλη καταστροφή!!!

Θα σας κάνω  :X και  :X και  :X  ....<--χαχαχαχαχα!!!! (Πλάκα κάνω έτσι..)

Poulinos μπορείς να δώσεις το router στον Spirosd2008..

Tώρα μπορεί να συνεχιστεί το θέμα μου τώρα....

o spiros δεν το θελει πια.αρα εσυ θα το παρεις:P

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

o spiros δεν το θελει πια.αρα εσυ θα το παρεις :P

και να μου το στείλεις δεν ξέρω πώς να το κουμπώσω (όπως έλεγες σε προηγούμενο post) ή πώς να το ρυθμίσω..

Δημοσ.

ετοιμο θα στο στειλω.απλα το κουμπωνεις πανω και παιζει.το μονο που θα χρειαστω για να το ρυθμισω ειναι να μου πεις ποια Ip εχει το ρουτερ σου.αν δεν καταλαβες τι σημαινει αυτο απλα πηγαινε στην εναρξη γραψε cmd

πατα enter και μετα γραψε ipconfig.καπου γραφει προεπιλεγμενη πυλη.αυτο θελω.λογικα κατι σε στυλ 192.168.1.1 θα ειναι

Δημοσ.

Σήμερα πήγα στον ΟΤΕ να πληρώσω κάτι λογαριασμούς και τους ρώτησα ξανά για αλλαγή/αντικατάσταση του router και μου το ενέκριναν αυτή την φορά λέγοντας αύριο να πάω να το πάρω..

Το θέμα είναι ότι αύριο θα μου έρθει και το vigor..Τι κάνω τώρα;;

Εκεί που δεν έχω κανένα έχω δύο!!

Δημοσ.

Σήμερα πήγα στον ΟΤΕ να πληρώσω κάτι λογαριασμούς και τους ρώτησα ξανά για αλλαγή/αντικατάσταση του router και μου το ενέκριναν αυτή την φορά λέγοντας αύριο να πάω να το πάρω..

Είδες δεν μπορείς να βγάλεις ακρη με τον ΟΤΕ ποτε και σε καμία περίπτωση.... αφου εχεις πληρώσει (φαντάζομαι) το vigor παρε και του οτε να εχεις 2 δεν πηράζει καλύτερα 2 παρα κανένα :P

Άποψη μου παντως βάλε το Vigor επάνω μολις σου έρθει και ασε το αλλο για καβάτζα :)

Δημοσ.

το ρουτερ απο το οτε στο εδωσαν με ανανεεωση η οχι?β.ο οτε το δινει χρησιδανειο πλεον δεν το χαριζει πλεον οσο ξερω οποτε βαλε το vigor η μην πας να το παρεις καν.γλυτωνεις και να το επιστρεψεις αμα διακοψεις.

Δημοσ.

το ρουτερ απο το οτε στο εδωσαν με ανανεεωση η οχι?β.ο οτε το δινει χρησιδανειο πλεον δεν το χαριζει πλεον οσο ξερω οποτε βαλε το vigor η μην πας να το παρεις καν.γλυτωνεις και να το επιστρεψεις αμα διακοψεις.

Δεν άλλαξα πρόγραμμα στον ΟΤΕ..άλλαξε η υπάλληλος που με εξυπηρέτησε..Τίποτα άλλο!!

Αύριο απλώς θα πάω να το πάρω..

Δημοσ.

για μενα αφου θα παρεις το vigor αστο το δικο τους.δεν εχει νοημα.δεν θα παρεις αλλωστε και τιποτα καλο.

Βασικά,εγώ λέω να το πάρω και αυτό του ΟΤΕ.Ας το έχω..Αν κάνω καμία παπάτζα στο Vigor και πέσει φρίκη να έχω του ΟΤΕ καβάντζα..

Δημοσ.

οκ απλα ρωτησε τους αν ειναι χρησιδανειο για να ξερεις αν θα το επιστρεψεις καποτε η οχι :P

Ok θα τους ρωτήσω αύριο που θα πάω να το πάρω.Πήγα σήμερα και δεν είχαν να μου δώσουν!!

Εν τω μεταξύ,ούτε το vigor μου έχει έρθει ακόμα και ανησυχώ!

Δημοσ.

λογικα απο oteshop δεν θα στο δωσουν?για το vigor οκ μπορει να καθυστερησε.δεν ειναι δωρεαν οποτε θα ερθει :P

Το vigor θα μου έρθει Σάββατο πρωί. Επικοινώνησαν μαζί μου και μου το είπαν..

Όσο το router απο τον ΟΤΕ δεν τους έχουν πάει ακόμα κάτι χαρτιά που έπρεπε να τους στείλει το 13888 για να μου το δώσουν!

Δημοσ.

Εντάξει μην σκας με του ΟΤΕ οποτε σου πουν πήγαινε παρτο, ασχολήσου με το vigor για την ωρα.

Δημοσ.

Εντάξει μην σκας με του ΟΤΕ οποτε σου πουν πήγαινε παρτο, ασχολήσου με το vigor για την ωρα.

να έρθει και βλέπουμε...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...