spirosd2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Αν δεν το θελει το router ενδιαφέρομαι εγώ, το είχα στο σπίτι των γονιών μου ακριβώς το ίδιο και κάηκε και τους έχω αφήσει με usb modem σε 24mbps σύνδεση.
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Αν δεν το θελει το router ενδιαφέρομαι εγώ, το είχα στο σπίτι των γονιών μου ακριβώς το ίδιο και κάηκε και τους έχω αφήσει με usb modem σε 24mbps σύνδεση. ειναι Linksys wag200 adsl over isdn.η το κανεις crossflash για να γινει pstn η το κανεις για access point που για αυτο το προτεινα στην κορινα.
spirosd2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 ειναι Linksys wag200 adsl over isdn.η το κανεις crossflash για να γινει pstn η το κανεις για access point που για αυτο το προτεινα στην κορινα. Αμα γίνεται με crossflash pstn, οκ αλλιώς δεν θα μπορέσω να το δουλέψω μιας και το μοντεμ είναι το παλιο usb που έδινε η forthnet και δεν έχει ethernet.
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Αμα γίνεται με crossflash pstn, οκ αλλιώς δεν θα μπορέσω να το δουλέψω μιας και το μοντεμ είναι το παλιο usb που έδινε η forthnet και δεν έχει ethernet. γινεται.δεν θα πετυχει το Max οσο εχω δει αλλα γινεται.νομιζω στο up σου χανει πολυ λιγο.το ειχα δοκιμασει σε crossflash και το ειχα βαλει για δοκιμη σε annex m και εκει ειχα δει οτι χανω λιγο στο Up.
spirosd2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 καλά και να χάνει το up λίγο δεν τρέχει τίποτα, εδώ σου λέω η 24αρα που έπιανε 18-19 καθαρα δουλεύει τώρα σε κάτω από 8, και σε έναν υπολογιστή και με ζαλίζει η μάνα μου γιατί δεν μπορεί να μπει ιντερνετ απο το κινητό. χαχαχαχα. Οπότε αν δεν το θέλει τελικά θα το πάρω εγώ αν δεν θες να το δώσεις κάπου αλλού βέβαια.
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 καλά και να χάνει το up λίγο δεν τρέχει τίποτα, εδώ σου λέω η 24αρα που έπιανε 18-19 καθαρα δουλεύει τώρα σε κάτω από 8, και σε έναν υπολογιστή και με ζαλίζει η μάνα μου γιατί δεν μπορεί να μπει ιντερνετ απο το κινητό. χαχαχαχα. Οπότε αν δεν το θέλει τελικά θα το πάρω εγώ αν δεν θες να το δώσεις κάπου αλλού βέβαια. αν δεν το θελει it's urs.οχι δεν εχω καπου αλλου να το δωσω.τοσο καιρο καθεται.κατι αλλα που ειχα τα ειχα χαρισει και αυτο ειναι το μονο που περισσεψε.τα usb ειναι adsl απλο δηλαδη g.dmt οποτε λογικο ειναι να πιανει max 8192.θελει adsl2+ για να παιξει σωστα η ταχυτητα.εκτος αν εγινε κατι με τηνγραμμη
spirosd2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 αν δεν το θελει it's urs.οχι δεν εχω καπου αλλου να το δωσω.τοσο καιρο καθεται.κατι αλλα που ειχα τα ειχα χαρισει και αυτο ειναι το μονο που περισσεψε.τα usb ειναι adsl απλο δηλαδη g.dmt οποτε λογικο ειναι να πιανει max 8192.θελει adsl2+ για να παιξει σωστα η ταχυτητα.εκτος αν εγινε κατι με τηνγραμμη Οπώς τα λες είναι g.dmt αυτό που έδινε κάποτε η forthnet, κατά τύχει το βρήκα και αυτό σε ντουλάπα απο την πρώτη μου σύνδεση. Ακυρο δεν θα το χρειαστω τελικά, μόλις μίλησα στο τηλ και μου είπε ότι έχει κάνει απο προχτές αίτηση για μεταφορά στην hol και θα στείλουν ρουτερ καινούργιο ασύρματο. Ευχαριστώ πολύ πάντως ας το πάρει κάποιος άλλος που θα το χρειαστεί.
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Οπώς τα λες είναι g.dmt αυτό που έδινε κάποτε η forthnet, κατά τύχει το βρήκα και αυτό σε ντουλάπα απο την πρώτη μου σύνδεση. Ακυρο δεν θα το χρειαστω τελικά, μόλις μίλησα στο τηλ και μου είπε ότι έχει κάνει απο προχτές αίτηση για μεταφορά στην hol και θα στείλουν ρουτερ καινούργιο ασύρματο. Ευχαριστώ πολύ πάντως ας το πάρει κάποιος άλλος που θα το χρειαστεί. ε ναι τα usb ειναι adsl απλο κατα κυριο λογο.
spirosd2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 μιας και σε βρήκα εδώ μπορείς να ρίξεις μια ματιά και την δικιά μου γραμμή στην hol?
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 μιας και σε βρήκα εδώ μπορείς να ρίξεις μια ματιά και την δικιά μου γραμμή στην hol? πολυ κριμα που εχεις Hol και σε εχουν τα ζωα με 11 margin.αν ησουν πχ forthnet με 6 αρι η εστω 9 αρι θα ειχες στην πρωτη περιπτωση κανα 18αρι και στην δευτερη κανα 16 αρι.αλλα η Hol σκοτωνει με το 11 margin
spirosd2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 πολυ κριμα που εχεις Hol και σε εχουν τα ζωα με 11 margin.αν ησουν πχ forthnet με 6 αρι η εστω 9 αρι θα ειχες στην πρωτη περιπτωση κανα 18αρι και στην δευτερη κανα 16 αρι.αλλα η Hol σκοτωνει με το 11 margin Αξίζει να ασχοληθώ να το πειράξω? έχω ακούσει ότι μπορώ με το netgear η δεν αξίζει τον κόπο? έκανα αίτηση στην cyta και μου δίνει με 23€ vdsl 35mbps αν δεν μου κάνει καλή αντιπροσφορά η hol θα φύγω.
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Αξίζει να ασχοληθώ να το πειράξω? έχω ακούσει ότι μπορώ με το netgear η δεν αξίζει τον κόπο? έκανα αίτηση στην cyta και μου δίνει με 23€ vdsl 35mbps αν δεν μου κάνει καλή αντιπροσφορά η hol θα φύγω. αν ειναι να βαλεις vdsl αστο.αν δεν βαλεις ναι πειραξε το.βαλτο 6 και θα κερδισεις αρκετα σε ταχυτητα και δεν πιστευω οτι θα εχεις θεμα .
spirosd2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 αν ειναι να βαλεις vdsl αστο.αν δεν βαλεις ναι πειραξε το.βαλτο 6 και θα κερδισεις αρκετα σε ταχυτητα και δεν πιστευω οτι θα εχεις θεμα . Οκ σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 τιποτα anytime.το βρισιμο ποτε θα ακουσουμε απο την korina δεν ξερω που της εχουμε χαλασει το θεμα. 1
Andre85 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Poulinos και Spirosd2008 μου χαλάσατε το θέμα;;;; Καταστροφή...Μεγάλη καταστροφή!!! Θα σας κάνω και και ....<--χαχαχαχαχα!!!! (Πλάκα κάνω έτσι..) Poulinos μπορείς να δώσεις το router στον Spirosd2008.. Tώρα μπορεί να συνεχιστεί το θέμα μου τώρα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα