SPANK Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Πολύ περίεργο μου φαίνεται πάντως στον φίλο μου δώσανε αλλο δωρεάν και δεν εκανε καποια αλλαγή στο πακέτο standar.
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μηπως εκανε ανανεωση?εκτος αν του χαλασε το παλιο οποτε τωρα δινουν νεο οπως λενε αφου ειναιχρησιδανειο
SPANK Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Ανανέωση δεν έκανε σίγουρα γιατι ειμασταν μαζι οταν ειχε κανει το τηλέφωνο και του το δώσανε μετα , μηπως επειδή ηταν πολλα χρόνια πελάτης του το δώσανε και επειδή ήθελε και ασύρματο ? δεν ξέρω πραγματικά με τι κριτήρια τα δίνουν τώρα στον οτε.
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 καλα ναι υπαρχει και το κριτηριο μου δινετε αλλο αλλιως διακοπτω.πετυχαινει 1
spirosd2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 πέρσι πάντως σε επιχείρηση σε πελάτες απο την αρχή του adsl στην Ελλάδα που με τις κατα καιρούς αναβάθμισεις έχει φτάσει τα 2mbit μου έριξαν άκυρο, μόνο με αναβάθμιση πακέτου έδιναν εξοπλισμό καινούργιο.
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 απλα λεγαμε μην εχει αλλαξει τιποτα που τον δινουν χρησηδανειο τον εξοπλισμο οποτε θα τον παρουν και πισω μετα αν διακοψει ο πελατης.
Andre85 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 αμα αλλαξεις πακετο αμα κανεις ανανεωση παιζει να σου δωσουν αλλο επειδη σε δεσμευουν για ενα χρονο.απορω γιατι δεν πας σε αλλο παροχο. Δεν πάω σε άλλο πάροχο γιατί δεν θέλουν οι γονείς μου! (<-- όσο και να ακούγεται παράξενο,δεν μπορώ να τους αλλάξω γνώμη!) Είχα αλλάξει πακέτο πριν 2 μήνες.και τότε μόλις τους είπα για να μου δώσουν καινούργιο router έκαναν πάλι τις πάπιες.. Ανανέωση δεν έκανε σίγουρα γιατι ειμασταν μαζι οταν ειχε κανει το τηλέφωνο και του το δώσανε μετα , μηπως επειδή ηταν πολλα χρόνια πελάτης του το δώσανε και επειδή ήθελε και ασύρματο ? δεν ξέρω πραγματικά με τι κριτήρια τα δίνουν τώρα στον οτε. Και εμείς είμαστε χρόνια στον ΟΤΕ αλλά δεν θέλουν/κάνουν τους δύσκολους στο να μου δώσουν ένα ασύρματο.. Η υπάλληλος που ήταν σήμερα μου είπε: "Δεν μπορώ να σου δώσω,Μόνο αν το αγοράσεις!!" Θα πάω πάλι αύριο στον ΟΤΕ σε μια άλλη υπάλληλο μήπως και με εξυπηρετήσει!!! Τέλος πάντων,για πείτε μου κανα router να έχω μια ιδέα..
SPANK Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δεν πάω σε άλλο πάροχο γιατί δεν θέλουν οι γονείς μου! (<-- όσο και να ακούγεται παράξενο,δεν μπορώ να τους αλλάξω γνώμη!) Είχα αλλάξει πακέτο πριν 2 μήνες.και τότε μόλις τους είπα για να μου δώσουν καινούργιο router έκαναν πάλι τις πάπιες.. Και εμείς είμαστε χρόνια στον ΟΤΕ αλλά δεν θέλουν/κάνουν τους δύσκολους στο να μου δώσουν ένα ασύρματο.. Η υπάλληλος που ήταν σήμερα μου είπε: "Δεν μπορώ να σου δώσω,Μόνο αν το αγοράσεις!!" Θα πάω πάλι αύριο στον ΟΤΕ σε μια άλλη υπάλληλο μήπως και με εξυπηρετήσει!!! Τέλος πάντων,για πείτε μου κανα router να έχω μια ιδέα.. Κοιτα οποιο και να πάρεις αφου δεν ψάχνεις κατι ιδιαίτερο θα την κανεις την δουλειά σου , σε κατι οικονομικό εχω να προτείνω αυτο που εχουν και πολλα παιδιά εδώ το Site: http://www.ebw.gr/el/Product/7631/DrayTek-Router-Annex-A-Vigor-2700VG-ADSL2-2-Modem-ensyrmato-kai-asyrmato-router-firewall-VoIP-Gatewa">DrayTek Vigor 2700VG απλα θα χρειαστεί να περάσεις οταν το πάρεις το firmware της draytek αντικαθιστώντας αυτο που εχει της Altec, οδηγίες θα βρεις και σε αυτο το Site: http://www.insomnia.gr/topic/413712-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1-vigor-2700vg-adsl2-2-modem/page-53?hl=2700vg">θέμα Απο εκει και πέρα εχεις και αλλες επιλογές για ενα απο αυτα, Site: http://www.msystems.gr/index.php?category=1814&product=9884">Linksys WAG120N-EZ , Site: http://www.msystems.gr/index.php?category=1814&product=14238">D-Link Wireless N ADSL2 , Site: http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/adsl-modem-router/TP-Link-Wireless-ADSL-Modem-Router-%CE%9D-300Mbps-Annex-A.htm">TP-Link Wireless ADSL Modem/Router Ν300 Υπάρχουν και αλλα φυσικά απλα έγραψα μερικά και να μην φύγει πολύ το κόστος
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 και netgear dgn2200 μπορεις αμα θες να πας στα 70 περιπου.tp link ειναι οτι πληρωνεις παιρνεις.value for money οπως λενε.νορμαλ μαρκα νορμαλ πραγματα.μην παρεις παντως απο αυτα που δινει ο οτε .zte κτλ.επισης αυτο που μπορω να κανω ειναι αμα θες να σου χαρισω ενα ρουτερακι που μπορειςνα το κουμπωσεις πανω στο comtrend και να εχεις και wireless και ethernet απο εκει.αν σε ενδιαφερει να κοιταξω να δω αν δουλευει ακομα που οσο θυμαμαι οτι δουλευει και να στο δωσω.μου πιανει χωρο.απλα το κουμπωνεις πανω στο comtrend και ready to play wireless.
Andre85 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 και netgear dgn2200 μπορεις αμα θες να πας στα 70 περιπου επισης αυτο που μπορω να κανω ειναι αμα θες να σου χαρισω ενα ρουτερακι που μπορειςνα το κουμπωσεις πανω στο comtrend και να εχεις και wireless και ethernet απο εκει.αν σε ενδιαφερει να κοιταξω να δω αν δουλευει ακομα που οσο θυμαμαι οτι δουλευει και να στο δωσω.μου πιανει χωρο.απλα το κουμπωνεις πανω στο comtrend και ready to play wireless. Καταρχάς ευχαριστώ για τις προτάσεις των router.. Επίσης,δεν θέλω να σε βάλω σε κόπο με το να κάτσεις να ψάξεις να δεις αν δουλεύει..Ευχαριστώ πάντως για την πρόταση σου! Να δω τι θα γίνει αύριο στον ΟΤΕ και θα σας ενημερώσω!! Άσχετο: Για το Draytek Vigor 2700VG που μου προτείνετε (<-- βασικά το καλοβλέπω επειδή λέει ότι είναι ενσύρματο και ασύρματο μαζί) έχω 2 απορίες (οι οποίες για εσάς μπορεί να είναι κοτσάνες) 1. έχει διακόπτη για το wifi ή το ενσύρματο;; Ή θα πρέπει να το ρυθμίζω μία για το ενσύρματο μία για το ασύρματο;; 2.Λέει οτι είναι Voip...Δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται ακριβώς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όσο θα είμαι online δεν θα έχω τηλέφωνο;; (Είπα βλακεία;
spirosd2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δουλεύουν ταυτόχρονα ενσύρματα και ασύρματα μην σε ανησυχεί αυτό, για το vigor δεν ξέρω πάντως το netgear που το έχω υπάρχει κουμπί για να κλείνεις το ασύρματο. Το voip ( voice over ip ) δεν έχει καμία σχέση με το κανονικό τηλέφωνο είναι για να συνδέσεις άλλη συσκευή στο ρούτερ για να κάνεις κλείσεις μέσω ιντερνετ δωρεάν η μέσω κάποιας συνδρομής, αλλά άσε να στο εξηγήσει ο πουλινός που είναι μετρ του χώρου.
SPANK Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Το συγκεκριμένο δεν εχει κουμπάκι για το wifi πρέπει κλασσικά να το κλείνεις και ανοίγεις μεσα απο το menu
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Καταρχάς ευχαριστώ για τις προτάσεις των router.. Επίσης,δεν θέλω να σε βάλω σε κόπο με το να κάτσεις να ψάξεις να δεις αν δουλεύει..Ευχαριστώ πάντως για την πρόταση σου! Να δω τι θα γίνει αύριο στον ΟΤΕ και θα σας ενημερώσω!! Άσχετο: Για το Draytek Vigor 2700VG που μου προτείνετε (<-- βασικά το καλοβλέπω επειδή λέει ότι είναι ενσύρματο και ασύρματο μαζί) έχω 2 απορίες (οι οποίες για εσάς μπορεί να είναι κοτσάνες) 1. έχει διακόπτη για το wifi ή το ενσύρματο;; Ή θα πρέπει να το ρυθμίζω μία για το ενσύρματο μία για το ασύρματο;; 2.Λέει οτι είναι Voip...Δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται ακριβώς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όσο θα είμαι online δεν θα έχω τηλέφωνο;; (Είπα βλακεία; δεν μου ειναι κοπος.σε κανα μισαωρο θα σου εχω απαντησει ηδη αφου το ρουτερ βρισκεται 80 σκαλοπατια μακρυα.ημουν ετοιμος να το χαρισω στο αντιστοιχο θεμα που χαριζονται αλλα δεν ειχα προλαβει να το βαλω.χωρο που πιανει αλλωστε.και κατι αλλα που μου ειχα spare τα χαρισα και εκεινα.στο δινω και ετοιμο να το κουμπωσεις πανω και να παιξει.και ειναι και linksys δεν ειναι τιποτα τυχαιο. επισης σε ολα τα ρουτερ το wifi παιζει παραλληλα με το καλωδιο αλλα σε καποια κλεινει το wifi ανδεν το θελει καποιος απο το κουμπι ενω σε αλλα πας απο το μενου.το voip ειναι για να σεταρεις εξτρα νουμερα τηλεφωνου πανω στο ρουτερ η πολλες φορες ο παροχος σου δινει voip router αν η τηλεφωνια του ειναι voip δηλαδη διαμεσω του ιντερνετ.βλεπε cyta. το ρουτερ δοκιμαστηκε και παιζει μια χαρα.εχει και καλο wireless.linksys wag200
Andre85 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 poulinos δεν θέλω να σε βάλω σε κόπο να στέλνεις πακέτα κλπ κλπ..πάντως ευχαριστώ για την προθυμία σου!! Πήγα στον ΟΤΕ και ασύρματο router θα έχω μόνο αν αγοράσω ή αλλάξω πρόγραμμα... Αποφάσισα να παραγγείλω το Vigor 2700VG.. Διάβασα το άλλο thread σχετικά με την αναβάθμιση του Firmware και ελπίζω να τα καταφέρω εκτός και αν είμαι τόσο γκαντέμης και πέσω σε παρτίδα 81.. Αν τα καταφέρω με την αναβάθμιση θα πρέπει υποχρεωτικά να περάσω πάλι τους κωδικούς που μου είχε δώσει ο ΟΤΕ;;(πρέπει να τους βρω γι'αυτό και ρωτάω) Για τυχόν απορίες,θα επικοινωνώ μαζί σας!!!
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 poulinos δεν θέλω να σε βάλω σε κόπο να στέλνεις πακέτα κλπ κλπ..πάντως ευχαριστώ για την προθυμία σου!! Πήγα στον ΟΤΕ και ασύρματο router θα έχω μόνο αν αγοράσω ή αλλάξω πρόγραμμα... Αποφάσισα να παραγγείλω το Vigor 2700VG.. Διάβασα το άλλο thread σχετικά με την αναβάθμιση του Firmware και ελπίζω να τα καταφέρω εκτός και αν είμαι τόσο γκαντέμης και πέσω σε παρτίδα 81.. Αν τα καταφέρω με την αναβάθμιση θα πρέπει υποχρεωτικά να περάσω πάλι τους κωδικούς που μου είχε δώσει ο ΟΤΕ;;(πρέπει να τους βρω γι'αυτό και ρωτάω) Για τυχόν απορίες,θα επικοινωνώ μαζί σας!!! οι ταχυμεταφορες ελτα δεν ειναι μακρυα μου οποτε δεν ειναι κοπος.ισα που θα μου αδειασει και η κουτα απο τις σαβουρες.ετσι και αλλιως για χαρισμα ηταν.ναι τουςκωδικους αν παρεις το vigor του περνας ετσι και αλλιως ειτε αλλαξεις firmware ειτε οχι.αν αλλαξεις γνωμη οι ταχυμεταφορες ελτα δεν ειναι μακρυα.μου λες και στο στελνω.αντε να μου αδειασει και η γωνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα