Andre85 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Καλησπέρα! Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ για το ίντερνετ αυτό το ενσύρματο router : COMTREND CT-5611T. Τώρα τελευταία,η αδερφή μου θέλει να μπαίνει στο ιντερνετ από ένα netbook που έχει και θέλει να συνδέεται ασύρματα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν με το παραπάνω router μπορεί να γίνει κάτι ώστε να δίνει και ασύρματο. Αν δεν γίνεται τι πρέπει να κάνω;; 1
spirosd2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 δεν υπάρχει κανένανς τρόπος αυτό το ρουτερ να δίνει ασύρματα, πρέπει να αγοράσεις κάποιο φτηνό ασύρματο ρουτερ, αν αλλάξεις πάροχο θα σου δώσουν καινούργιο ασύρματο κιόλας δωρεαν για χρήση. Με κάτι τέτοιο θα κάνεις την δουλεία σου αλλά θα κρατήσεις το παλιό να κάνει την δουλειά του μοντεμ. 1
SPANK Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Αυτο που ειπε ο σπύρος , παντως μπορείς να ρωτήσεις και τον πάροχο που εχεις internet μήπως σου αλλάξουν χωρίς κόστος το συγκεκριμένο με καποιο ασύρματο
spirosd2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Αυτο που ειπε ο σπύρος , παντως μπορείς να ρωτήσεις και τον πάροχο που εχεις internet μήπως σου αλλάξουν χωρίς κόστος το συγκεκριμένο με καποιο ασύρματο Επειδή απο ότι θυμάμαι ο πΟΤΕ τα έδινε αυτά τα ρουτερ δεν δίνουν αλλαγή εξοπλισμού χωρίς να αλλάξεις πρόγραμμα π.χ. αν είσαι στην κλασική 2αρα για να σου δώσουν άλλο εξοπλισμό πρέπει να πας σε 24mbps η 30mbps.
SPANK Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Φίλος μου που ειχε το ιδιο router με 24αρα πριν καμια εβδομάδα το άλλαξε με αλλο που του έδωσε ο οτε δωρεάν (ασύρματο) δεν θυμάμαι μοντέλο ομως , πρόγραμμα δεν άλλαξε παντως σίγουρα.
spirosd2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Ας κάνει ένα τηλ στο 13888, μακάρι να το αλλάξουν δωρεάν, μήπως ο φίλος σου είχε παλιά 2αρα γιατί 24mbps δεν έδιναν αυτό το ρούτερ με τίποτα...
SPANK Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Ας κάνει ένα τηλ στο 13888, μακάρι να το αλλάξουν δωρεάν, μήπως ο φίλος σου είχε παλιά 2αρα γιατί 24mbps δεν έδιναν αυτό το ρούτερ με τίποτα... Οχι απο την αρχή που ειχε βάλει internet ηταν σε 24αρα απο οτι γνωρίζω. Edit : Τεσπα ας κανει ενα τηλέφωνο στο 13888 οπως ειπες και θα δει 1
poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 δεν υπάρχει κανένανς τρόπος αυτό το ρουτερ να δίνει ασύρματα, πρέπει να αγοράσεις κάποιο φτηνό ασύρματο ρουτερ, αν αλλάξεις πάροχο θα σου δώσουν καινούργιο ασύρματο κιόλας δωρεαν για χρήση. Με κάτι τέτοιο θα κάνεις την δουλεία σου αλλά θα κρατήσεις το παλιό να κάνει την δουλειά του μοντεμ. μην παρει router σκετο και πρεπει να το συνδεσει πανω στο ηδη υπαρχον Modem γιατι θα μπερδευτει και θα εχει και 2 μηχανηματα.καλυτερα adsl router wireless απο την αρχη και μπορει να παρει και κατι καλυτερο απο το comtrend το οποιο ουτε σαν Modem δεν αξιζει. Επειδή απο ότι θυμάμαι ο πΟΤΕ τα έδινε αυτά τα ρουτερ δεν δίνουν αλλαγή εξοπλισμού χωρίς να αλλάξεις πρόγραμμα π.χ. αν είσαι στην κλασική 2αρα για να σου δώσουν άλλο εξοπλισμό πρέπει να πας σε 24mbps η 30mbps. Φίλος μου που ειχε το ιδιο router με 24αρα πριν καμια εβδομάδα το άλλαξε με αλλο που του έδωσε ο οτε δωρεάν (ασύρματο) δεν θυμάμαι μοντέλο ομως , πρόγραμμα δεν άλλαξε παντως σίγουρα. επειδη ο οτε πλεον τα δανειζει τα ρουτερ ισως πραγματι του δωσουν.χρησιδανειο ειναι πλεον
Andre85 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο ή μπορεί να περάσω και από τον ΟΤΕ να ρωτήσω. Σε περίπτωση όμως που δεν μπορούν να μου δώσουν κάποιο ασύρματο router δωρεάν (γιατί το έχω 3 χρόνια και μου πουν οτι τώρα το θυμήθηκα να το αλλάξω) υπάρχει μήπως κάποιο router που να είναι και ενσύρματο και ασύρματο μαζί;; ps:Σε περίπτωση που μου πουν ότι μπορούν να μου δώσουν επειδή έχει πολλά ασύρματα ο ΟΤΕ ποιο είναι σχετικά καλύτερο;;; Και θα πρεπει να κάνω κάτι κατά την εγκατάστασή του ή όχι;;Δηλαδή το βάζω κατευθείαν στην θέση του παλιού χωρίς επιπλέον ρυθμίσεις;
SPANK Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Αν σου δώσουν router απο τον οτε θα σου δώσουν ενα συγκεκριμένο μοντέλο wireless που δίνουν σε ολους (δεν θυμάμαι μοντέλο) δεν μπορείς να επιλέξεις δηλαδη. Οταν πας σπίτι και το συνδέσεις αν δεν θυμάσαι τους κωδικούς που σου ειχαν δώσει την πρώτη φορά να τους περάσεις εσυ, παίρνεις ενα τηλέφωνο το 13888 και θα τους περάσουν εκείνοι χωρίς να κανεις τιποτα εσυ (ισως χρειαστεί απλα να ανοίξεις και να κλείσεις εσυ μια φορά το router), θα χρειαστεί δηλαδή η να περάσεις εσυ τους κωδικούς η να στους περάσουν αυτοι δεν το βάζεις στην θέση απλα του αλλου και παίζει χωρίς ρυθμίσεις. Σε περίπτωση που δεν σου δώσουν και πρέπει να αγοράσεις θα σου προτείνουμε μερικά εδώ, μην αγχώνεσαι ομως οταν έρθει αυτη η ώρα εδώ ειμαστε και το λεω αυτο γιατι πιστεύω οτι θα σου δώσουν καινούργιο δωρεάν
Andre85 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Αν σου δώσουν router απο τον οτε θα σου δώσουν ενα συγκεκριμένο μοντέλο wireless που δίνουν σε ολους (δεν θυμάμαι μοντέλο) δεν μπορείς να επιλέξεις δηλαδη. Οταν πας σπίτι και το συνδέσεις αν δεν θυμάσαι τους κωδικούς που σου ειχαν δώσει την πρώτη φορά να τους περάσεις εσυ, παίρνεις ενα τηλέφωνο το 13888 και θα τους περάσουν εκείνοι χωρίς να κανεις τιποτα εσυ (ισως χρειαστεί απλα να ανοίξεις και να κλείσεις εσυ μια φορά το router), θα χρειαστεί δηλαδή η να περάσεις εσυ τους κωδικούς η να στους περάσουν αυτοι δεν το βάζεις στην θέση απλα του αλλου και παίζει χωρίς ρυθμίσεις. Σε περίπτωση που δεν σου δώσουν και πρέπει να αγοράσεις θα σου προτείνουμε μερικά εδώ, μην αγχώνεσαι ομως οταν έρθει αυτη η ώρα εδώ ειμαστε και το λεω αυτο γιατι πιστεύω οτι θα σου δώσουν καινούργιο δωρεάν Ευχαριστώ για την απάντηση.. Οντως τους κωδικούς που μου είχαν δώσει δεν τους θυμάμαι καθόλου...Οκ,αν είναι θα τους πω να μου τους περάσουν αυτοί..(Θα τους έχει ο ΟΤΕ;;;; )
SPANK Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση.. Οντως τους κωδικούς που μου είχαν δώσει δεν τους θυμάμαι καθόλου...Οκ,αν είναι θα τους πω να μου τους περάσουν αυτοί..(Θα τους έχει ο ΟΤΕ;;;; ) Ναι μην ανυσηχείς τους λες μερικές προσωπικές πληροφορίες απο το τηλέφωνο κτλπ και θα στους περάσουν επι τοπου, το ιδιο έκανα και σε εναν φίλο μου πριν 2 3 ημέρες που δεν τους θυμόταν η ολη φάση έγινε μεσω τηλεφώνου.
poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο ή μπορεί να περάσω και από τον ΟΤΕ να ρωτήσω. Σε περίπτωση όμως που δεν μπορούν να μου δώσουν κάποιο ασύρματο router δωρεάν (γιατί το έχω 3 χρόνια και μου πουν οτι τώρα το θυμήθηκα να το αλλάξω) υπάρχει μήπως κάποιο router που να είναι και ενσύρματο και ασύρματο μαζί;; ps:Σε περίπτωση που μου πουν ότι μπορούν να μου δώσουν επειδή έχει πολλά ασύρματα ο ΟΤΕ ποιο είναι σχετικά καλύτερο;;; Και θα πρεπει να κάνω κάτι κατά την εγκατάστασή του ή όχι;;Δηλαδή το βάζω κατευθείαν στην θέση του παλιού χωρίς επιπλέον ρυθμίσεις; ναι ολα τα ρουτερ πλεον σχεδον ειναι και ασυρματα και ενσυρματα μαζι Ευχαριστώ για την απάντηση.. Οντως τους κωδικούς που μου είχαν δώσει δεν τους θυμάμαι καθόλου...Οκ,αν είναι θα τους πω να μου τους περάσουν αυτοί..(Θα τους έχει ο ΟΤΕ;;;; ) και να μην φαινονται τους αλλαζει ο οτε
Andre85 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Πήρα τηλέφωνο στο 13888 και όταν τους ρώτησα για το αν γίνεται να μου αλλάξουν το router και να μου δώσουν κάποιο ασύρματο άρχισαν τα "μα μου σου του". Αύριο θα περάσω και απο τον ΟΤΕ μήπως βρω/ψήσω κανέναν για να μου δώσουν αλλιώς θα πρέπει να μου προτείνετε εσείς κάποιο φθηνό και καλό... Θα ενημερώσω αύριο!
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 αμα αλλαξεις πακετο αμα κανεις ανανεωση παιζει να σου δωσουν αλλο επειδη σε δεσμευουν για ενα χρονο.απορω γιατι δεν πας σε αλλο παροχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα