Προς το περιεχόμενο

thread hijacking...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελευταία παρατηρώ οτι είναι της μόδας να πετάγονται σε ενα thread που ο starter έχει κάνει μια ερώτηση ενα μάτσο άλλοι και να ρωτάνε το δικό τους.

είναι απείρως ενοχλητικό και εκτροχιαζει την αρχική συζήτηση..

πιστεύω οτι πρέπει να παρθούν μέτρα όπως ευνουχισμός, πυρά, μεσαιωνικά βασανιστήρια, στιγματισμός κλπ.

οκ το είπα και ηρέμησα...

Δημοσ.

τελευταία παρατηρώ οτι είναι της μόδας να πετάγονται σε ενα thread που ο starter έχει κάνει μια ερώτηση ενα μάτσο άλλοι και να ρωτάνε το δικό τους.

είναι απείρως ενοχλητικό και εκτροχιαζει την αρχική συζήτηση..

πιστεύω οτι πρέπει να παρθούν μέτρα όπως ευνουχισμός, πυρά, μεσαιωνικά βασανιστήρια, στιγματισμός κλπ.

οκ το είπα και ηρέμησα...

Αν είναι σχετικό δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα...Από τη στιγμή που έχει απαντηθεί το δικό σου ερώτημα...

Δημοσ.

Αν είναι σχετικό δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα...Από τη στιγμή που έχει απαντηθεί το δικό σου ερώτημα...

θα παραπονιομουν αν ηταν αυτο το θεμα?

ειναι συνεχές το φαινόμενο..

παράδειγμα και οχι απο τα χειρότερα.

http://www.insomnia.gr/topic/487690-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%80-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%B1/

Δημοσ.

Όντως έχεις δίκιο αλλά είναι και λίγο σχετικό...αν ενοχλεί τον ts πιο πολύ και δεν απαντήσουν σε αυτόν...

Το δικό μου hijack πώς το θεωρείς?

Τραγικό ή μέσα στο θέμα? :P

Για να ξέρω ρωτάω...

Να δω ποια θεωρείς τα χειρότερα...(αν και αυτό που πόσταρες εσύ ήταν χειρότερο από το δικό μου πιστεύω)

http://www.insomnia.gr/topic/487713-%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-skype/?do=findComment&comment=52391403

Δημοσ.

Όποιο μήνυμα πιστεύετε ότι είναι offtopic, μπορείτε να το κάνετε αναφορά για να το δει η ομάδα διαχείρισης

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...