dragonver Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Καλησπέρα, εδώ και 1 περίπου μήνα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον λογαριασμό που λαμβάνω κάθε μήνα από την cosmote. Είχα ενεργοποιήσει το φοιτητικό ιντερνετ 5GB με την προσφορά 8,90€. Ο υπάλληλος όμως του καταστήματος ή όποιος το ενεργοποίσε τελικά έκανε λάθος και δεν πέρασε την προσφορά. Αποτέλεσμα είναι ο λογαριασμός μου να έρθει μεγαλύτερος κατά 20€. Μετά από άπειρα τηλεφωνήματα στην cosmote και επισκέψεις σε καταστήματα Germanos μου είπαν τελικά να τηλεφωνήσω ξανά στην cosmote και στην συνέχεια με έβαλαν να τηλεφωνήσω στο κατάστημα που το ενεργοποίησα. Αφού τηλεφώνησα μου είπαν ότι έχει λυθεί το πρόβλημα και εντός 2-3 ημερών από τότε(~15 ημέρες πριν), θα μου έστελναν διορθωμένο λογαριασμό. Αν'αυτού σήμερα εκδόθηκε νέο λογαριασμός και μαντέψτε. Όχι μόνο δεν ήταν διορθωμένος με σύνολο προς πληρωμή μικρότερο, αλλά και πάλι δεν είχε καμία προσφορά! Αυτό δείχνει ότι τότε με έγραψαν στα παλιά τους υποδήματα! Τηλεφώνησα πριν λίγο στην cosmote και μου είπαν να ξαναπάω από το κατάστημα! Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Τι προτείνετε να κάνω με τους καραγκιόζηδες που έχω μπλέξει;
geekas Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Καλησπέρα, εδώ και 1 περίπου μήνα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον λογαριασμό που λαμβάνω κάθε μήνα από την cosmote. Είχα ενεργοποιήσει το φοιτητικό ιντερνετ 5GB με την προσφορά 8,90€. Ο υπάλληλος όμως του καταστήματος ή όποιος το ενεργοποίσε τελικά έκανε λάθος και δεν πέρασε την προσφορά. Αποτέλεσμα είναι ο λογαριασμός μου να έρθει μεγαλύτερος κατά 20€. Μετά από άπειρα τηλεφωνήματα στην cosmote και επισκέψεις σε καταστήματα Germanos μου είπαν τελικά να τηλεφωνήσω ξανά στην cosmote και στην συνέχεια με έβαλαν να τηλεφωνήσω στο κατάστημα που το ενεργοποίησα. Αφού τηλεφώνησα μου είπαν ότι έχει λυθεί το πρόβλημα και εντός 2-3 ημερών από τότε(~15 ημέρες πριν), θα μου έστελναν διορθωμένο λογαριασμό. Αν'αυτού σήμερα εκδόθηκε νέο λογαριασμός και μαντέψτε. Όχι μόνο δεν ήταν διορθωμένος με σύνολο προς πληρωμή μικρότερο, αλλά και πάλι δεν είχε καμία προσφορά! Αυτό δείχνει ότι τότε με έγραψαν στα παλιά τους υποδήματα! Τηλεφώνησα πριν λίγο στην cosmote και μου είπαν να ξαναπάω από το κατάστημα! Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Τι προτείνετε να κάνω με τους καραγκιόζηδες που έχω μπλέξει; Όπως το λες απλά καραγκιόζηδες, μην πληρώνεις τίποτα και κόψε την σύνδεση. Εγώ είχα Cosmote και πήγα σε Wind με 25 ευρώ, 30 GB δωρεάν το μήνα !
dragonver Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μια κουβέντα είναι να φύγω, θέλει ψάξιμο. Εγώ θα έδινα αν δεν είχαν κάνει την πατάτα 23€ το μήνα με 5GB απεριόριστα 20.
manzana Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Αποψη μου να πας σε καποιο καταστημα Cosmote,οχι σε Γερμανο,οχι σε ΟΤΕ καταστημα μηπως κ σου πουν τι κινησεις εχουν γινει απο πλευρας Cosmote.
dragonver Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Έχω πάει 2 φορές και τώρα πήγα άλλη μία και περιμένω απάντηση εντός ολίγων ημερών! Οψόμεθα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα