vrwmiaris Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 το 5 υπέχει σε ποιότητα κατασκευής από το s4 αλλά όχι από το htc one, το οποίο είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στο χέρι μου , μιλάω για ποιότητα κατασκευής. Τώρα σε δυνατότητες και παραμετροποίηση το android είναι μονόδρομος, ειδικά το s4 με τον snap επάνω μπορείς να το κάνεις νεξους, μπορείς να το φορτώσεις άπειρα μοντ τα οποία θα σε υπερκαλύψουν. Εάν επιζητά ς την απλότητα τότε τσίμπα ένα μηλόφωνο
Redshift Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 το 5 υπέχει σε ποιότητα κατασκευής από το s4 αλλά όχι από το htc one, το οποίο είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στο χέρι μου , μιλάω για ποιότητα κατασκευής. Τώρα σε δυνατότητες και παραμετροποίηση το android είναι μονόδρομος, ειδικά το s4 με τον snap επάνω μπορείς να το κάνεις νεξους, μπορείς να το φορτώσεις άπειρα μοντ τα οποία θα σε υπερκαλύψουν. Εάν επιζητά ς την απλότητα τότε τσίμπα ένα μηλόφωνο ενω ενα android πx δεν μπορεις να το αφησεις μαμα κ να κανεις οτι θα εκανες κ με το iphone μην σου πω κ περισσοτερα κ μαλιστα χωρις απαραδεκτους περιορισμους? παιδες μιλαμε για κινητα οχι για κοσμηματα εκτος κ αν εσεις τα κουβαλατε με αλυσιδιτσα
nikoskon Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Πάλι, αναφέρεστε στο "πόσα" και "τί" κάνει ένα Android. Κανείς δεν αναφέρει το "πως" δηλαδή το ποιοτικό. Ως εκ τούτου, πάμε στα βασικά ενός iPhone: α) Γρήγορο, smooth, περιεκτικό, "εργονομικό" μενού στο οποίο δεν χάνεσαι. Άμεσο δηλαδή. β) Τεράστια ποικιλία ποιοτικών/καλογραμμένων εφαρμογών. γ) Υπηρεσία iCloud. Γρήγορος και ασφαλής τρόπος bakcup όλου του τηλεφώνου by Apple, χωρίς χρήση third party apps. δ) Οθόνη. Retina. Τέλεια στο μάτι. Ποιοτική. Με ppi τόσο όσο χρειάζεται για να αποκαλείται Retina. (Ούτε καν HD ανάλυση δεν έχει, αλλά ποιός καίγεται; )Και με Gorilla Glass πλέον. ε) iPod. Τεράστια αυτονομία ως music player. στ) Multitasking που απλά δουλεύει χωρίς να κλείνει εφαρμογές και άντε πάλι από την αρχή. ζ) Τηλέφωνο! Το δουλεύεις με το ένα χέρι! η) Ποιότητα κατασκευής. Αψεγάδιαστη. Ελλείψεις: α) Ράδιο (ναι θα το ήθελα, αλλά δεν τρελαίνομαι) β) Bluetooth file sharing (το χρειάστηκα γιατί ο άλλος δεν είχε internet να μου στείλει ένα pdf από το smartphone του. δε μου λείπει. Έκανα το iPhone hostspot και μου το έστειλε με e-mail) Για καθημερινή χρήση δεν το αλλάζω με τπτ. Έχω ήδη παραγγείλει Android 3G Exynos tablet γιατί μου αρέσει πολύ και το Android. Αλλά όχι για καθημερινή χρήση. Για παιχνίδι και ενασχόληση κυρίως ως δευτερεύουσα συσκευή. Θα ξανασχοληθώ με Android(ως κύρια συσκευή) όταν η ίδια η Google το κάνει περισσότερο αξιόπιστο και βρει τρόπο να σπάσει το fragmentation που υπάρχει στο Google Play. Θα ξανασχοληθώ όταν οι κατασκευαστές δίνουν branded Software που να δουλεύει σωστά και απροβλημάτιστα.(πχ τα μισά από τα S-features λειτουργούν όποτε τους καπνίσει) OTA updates συχνά πυκνά που σίγουρα δείχνει πως η Apple διορθώνει/βελτιώνει ασχολείται με τα μηλόφωνα που μοσχοπουλάει, κάτι που γίνεται μόνο στα Google phones. Και άλλα πολλά μπορώ να γράψω που αφορούν τον τρόπο που δουλεύει το iOS, αλλά θα ξεφύγουμε.
Alex0s Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Αυτή η κουβέντα δεν πάει πουθενά. Μπορώ να σου βρώ επιχειρήματα για όλα πλην του β). Είναι καθαρά θέμα γούστου.
nikoskon Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Το να βρίσκεις κανείς επιχειρήματα για να υπάρχει αντίλογος είναι εύκολο. Είναι δεδομένο πως αν κάποιος γουστάρει μεγάλη οθόνη, δεν πάει σε iPhone 5. Αλλά δεν θα θυσίαζα το iOS για απλά μια μεγαλύτερη οθόνη. Θέματα προτεραιοτήτων είναι τα πάντα. Ζυγίζουμε και πράττουμε. Αν μεγάλη οθόνη, με <200€ παίρνω ένα ωραιότατο HD/Retina Android tablet και καθάρισα πχ για να βλέπω τις ταινίες μου(παρόλο που άνετα βλέπεις ταινίες στο iPhone 5). Edit: Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για το πλήθος μικροφώνων που έχει το iPhone 5 και το απίστευτο noise cancellation που κάνουν και κατά την διάρκεια κλήσης αλλά και κατά βιντεοσκόπηση ή την ηχογράφηση(Voice memos). Ειδικά στην βιντεοσκόπηση πχ σε συναυλιακούς χώρους με δυνατή μουσική, εκεί που τα υπόλοιπα smartphones ηχογραφούν απλά θόρυβο και το μεγάφωνο "μπουκώνει", το iPhone 5 κάνει απλά την τέλεια ηχογράφηση.
smartdigi Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Από πέρυσι το καλοκαίρι οι τσιγγάνοι , και οι αλλοδαποί στα μαγαζιά κυκλοφορούν με Iphone 4s και τώρα Iphone 5.Είναι θέμα γοητείας..... Εμείς οι Έλληνες που ξαφνικά μείναμε άνεργοι και δεν έχουμε να φάμε περιοριζόμαστε στο android. Είναι θέμα επιβίωσης....
nikoskon Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 <p>Από πέρυσι το καλοκαίρι οι τσιγγάνοι , και οι αλλοδαποί στα μαγαζιά κυκλοφορούν με Iphone 4s και τώρα Iphone 5.Είναι θέμα γοητείας.....</p> <p>Εμείς οι Έλληνες που ξαφνικά μείναμε άνεργοι και δεν έχουμε να φάμε περιοριζόμαστε στο android. Είναι θέμα επιβίωσης....</p> Κοινωνικοπολιτικά σχόλια νομίζω είναι τουλάχιστον off topic. Sent from my iPhone
Dms2310 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δεν ξερω αν βοηθηθηκε ο ενδιαφερομενος που ποσταρε το θεμα, επειδη εχω κ εγω το ιδιο διλημμα κατι μερες τωρα, μπορω να πω οτι "εμεινα" σε κατι: Οχι ποσα κανει αλλα πως τα κανει! Κ για να πω την αληθεια μου -εχουν περασει και μηλα απο τα χερια μου και πολλαααααααα android- υπαρχει μεγαλη αληθεια σε αυτο. Πολλες φορες παω να ανοιξω ενα app ξαφνικα πριν φορτωσει καλα-καλα βλεπω την οθονη του μενου. Ειχα ενα μεγαλο δελεαρ με την μεγαλη κ ευκρινη οθονη -ειναι ομορφη η super amoled- αν η retina του 5 ειναι οπως του ipad τοτε ναι ειναι κ αυτη εξισυ υπεροχη. Με δελεασε λιγο περισσοτερο το θεμα φωτογραφιων γιατι εχω μια μανια -σε επιπεδα υπερβολης- αλλα βαζοντας κατω κ ολα τα υπολοιπα βγαζω καλυτερη ακρη. Επισης παντα ενιωθα μια ανασφαλεια με κινητα που δεν καλοχωρανε στο χερι μου....μια ζωη πληρωνω Otterbox! Και δεν θυμαμαι για ποια εφαρμογη, αλλα δεν με αφηνε το galaxy να την κατεβασω λογω google λεει!........... Διαολιστηκα!
Heatspreader Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Η Retina του iPhone 5 είναι πιο "πυκνή" από του iPad 3 kai iPad 4.Για την ακρίβεια το iPhone 5 είναι στα 326ppi, ενώ το iPad 3 και το iPad 4, είναι στα 264ppi. Στην πράξη δείχνουν το ίδιο θαυμάσια και τα δύο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα