Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy s4 vs iphone 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η διαφορά των iPhones δεν είναι στο "τί" κάνουν αλλά στο "πώς" το κάνουν.

Πάντα αυτή ήταν και παραμένει.

Την στιγμή που αγορά Android "επενδύει" σε hardware υπερόπλα το iPhone 4S ακόμα, παραμένει πιο γρήγορο από τα περισσότερα 4πυρηνα Android smartphones, αν και διπύρηνο.

Συνεπώς δεν απασχόλησε ποτέ τον χρήστη iPhone "τί" hardware έχει, αλλά τον απασχολεί το "πως" το χρησιμοποιεί.

Sent from my iPhone

• Like 2
Δημοσ.

κατοχος iPhone απο το πρωτο που βγηκε το ειχα παρει απο αμερικη γιατι εδω δεν κυκλοφορησε κ τα εχω παρει ολα τα επομενα φυσικα εκτος του 4s γιατι δεν ειχε κ πολλες διαφορες με το 4 που ειχα. Εδω κ λιγες μερες μετα απο τοσα χρονια που δεν μπορουσα να ακουμπησω αλλο κινητο γιατι το μηλο τα ειχε ολα εφτασε η ωρα που το μηλο δυστηχως ειναι ιστορια. Κ αυτο γιατι εχει μεινει τεχνολογικα πισω πολυ πισω τι να συγκρινεις με το s4 οτι κ να συγκρινεις δεν παιζει μονο η ποιοτητα κατασκευης ειναι που υπερεχει το μηλο σε ολα τα αλλα δυστηχως χανει..........

Δημοσ.

Το nexus 4 αλλά και το S3 το ξεπερνούν κατά πολύ το 4s ας πούμε. Τα high end android το ξεπερνούν εύκολα το 5. Τόσο το s4 όσο και το One.

Δημοσ.

To παραμυθι που πουλανε οι εταιρειες με τις cpu των 200 πυρηνων καλα κρατει παντως, κρινοντας (και) απο αυτο το τοπικ. "S4 σαφως", "s4 με τα χιλια", "s4 με τη μια", "s4 χθες", "s4 χωρις συγκριση" κλπ.

Λοιπον για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα σαν hardware τα 2 κινητα δεν συγκρινονται (το s4 ανωτερο) ΑΛΛΑ δεν υπαρχει και λογος να συγκριθουν καθως στην αποδοση τους δεν εχουν διαφορες, ειναι και τα 2 αρτια. Απλα το iphone επιτυγχανει με υποδεεστερο hardware να εχει ιδιες επιδοσεις λογω πολυ καλυτερης διαχειρισης του απο το λειτουργικο.

Αφου λοιπον ξεκαθαρισαμε οτι στην αποδοση δεν υστερει κανενα (για να μην πω οτι σε smoothness υπερεχει το iphone), μενει το θεμα λειτουργικου. Kι εδω το θεμα ειναι υποκειμενικο πλεον. Αλλοι θελουν κατι απλο, ευκολο, ομοιομορφο και σταθερο και καποιοι αλλοι προτιμουν ενα λειτουργικο που παροτι πιο ασταθες, δινει περισσοτερες δυναοτητες στην τροποποιηση της εμφανισης του, παρεχει διαφορες roms για πειραματισμους , εχει πιο ψαγμενες επιλογες (και πιο πολυπλοκα μενου συναμα) και γενικα ειναι πιο πολυ για σκαλισμα. Διαλεγεις και παιρνεις.

Και τελος, αλλο ενα υποκειμενικο ζητημα ειναι το μεγεθος. Αλλοι δεν μπορουν να ζησουν χωρις 4.7'' στο κινητο (ειχαν και στο χωριο τους :P ) και αλλοι δε μπορουν να ζησουν με κινητο στο μεγεθος του s4. Αρα, κι εδω διαλεγεις και παιρνεις.

• Like 3
Δημοσ.

Το nexus 4 αλλά και το S3 το ξεπερνούν κατά πολύ το 4s ας πούμε. Τα high end android το ξεπερνούν εύκολα το 5. Τόσο το s4 όσο και το One.

μη γράφουμε ανακρίβειες.

Πιο πάνω αναφέρθηκε κάτι ορθότατο. "δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο επεξ. εχει το Χ κινητό, αλλά πως τον χρησιμοποιεί".

Ετσι λοιπόν ΝΤΕΜΕΚ το S3  εχει δυνατότερο επεξ. απ'το 4S, αλλά βάλτε ένα παιχνίδι 3d ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να ανοίξει, και δείτει το S3 (και γενικα το αντροιντ πιστεύω) πόσο τάφος είναι.

Τετραπύρηνοι και παπαριές.

Η να ανοίξω απ'τη lock screen και να "αργεί" και να "κολλάει" στις πολλαπλές οθόνες κτλ. Αν δείς lag του μιλισεκόντ σε 4S, να μου τρυπήσετε τη μύτη

Υ.Γ. υπόψιν, S3 εχω. Αλλα το σωστό να λέγεται. Οκ vfm τρελό με τα 380ε που το πήρα αλλά μέχρις εκεί.

Δημοσ.

Δεν έχω συναντήσει πότε lag στο S3.και ειδικά στα 3d παιχνίδια είναι ταχύτατο.

Δημοσ.

Διαβασε προσεκτικότερα τι λέω.

αναφέρεις πως στα χαρτιά είναι ταχύτερο απ'το 4S.

Και λέω. Ανοιξε το ιδιο 3δ παιχνιδι ταυτόχρονα. Και δές το αποτέλεσμα...Στο loading. Κατά το gaming, δεν ειπε κανείς οτι ιεναι πιο αργό.

Και lag το δικό μου έχει. Αν έπεσα σε...ελαττωματικό, πάω πάσο.

Δημοσ.

Το έχω κάνει. Σαφώς καλύτερους χρόνους φορτώματος το S3. Το μόνο που παραδέχομαι το iPhone είναι ότι οι εφαρμογές του είναι πολύ πιο αρτιες αποτι του Android.

Δημοσ.

Την στιγμή που αγορά Android "επενδύει" σε hardware υπερόπλα το iPhone 4S ακόμα, παραμένει πιο γρήγορο από τα περισσότερα 4πυρηνα Android smartphones, αν και διπύρηνο.

Συνεπώς δεν απασχόλησε ποτέ τον χρήστη iPhone "τί" hardware έχει, αλλά τον απασχολεί το "πως" το χρησιμοποιεί.

Sent from my iPhone

Αυτή η καραμέλα ρε παιδιά με το lag πρέπει να σταματήσει Ok υπάρχει μια μικρή διάφορα στο web streaming και ίσως στο mobile streaming άλλα μιλάμε για πολύ μικρούς χρόνους που σε καθημερινή χρήση δεν είναι καν ορατή ( ειδικά όταν μιλάμε για τόσο high end συσκευές ) , άρα η λογική του αγοράζω το προϊών γιατί κάνει load την σελίδα μισό δευτερόλεπτο γρηγορότερα από ότι στο android λογισμικό είναι δικαιολογία του τύπου ξέρω ότι είμαι πολύ πίσω σε θέμα ανταγωνισμού άπλα προσπαθώ να πίσω τον εαυτο μου ότι δεν γίνεται να δίνω ίδια λεφτα με μια παρομοια πλατφόρμα και να έχει παρόμοιες και αρκετές φόρες πάρα πολύ καλύτερες επιδώσεις και χαρακτηριστικα. Και όσο για υλικά κατασκευής βγηκε το παράδειγμα του HTC ONE , πράγμα που αποδεικνύει ότι premium και android είναι πιθανό.

Δημοσ.

Sent from my iPhone

Έτσι ακριβώς.

Χθες έριξα πολύ γέλιο πάντως. Ένας γνωστός μου, είχε iPhone 5 (έτσι λέει τουλάχιστον). Με πήρε τηλέφωνο για να με ρωτήσει αν έχω κάποιον να το πουλήσει, επειδή θα πάρει το Sony Xperia Z. Στη συνέχεια με ρώτησε πως θα μεταφέρει τις επαφές του. Μου τόνιζε συνεχώς πόσο καλύτερο θα είναι το SONY. Από μέσα μου έλεγα, "θα φας καλά...". Δεν τον προειδοποίησα, επειδή αποκλείεται να καταλάβαινε τι θα του έλεγα.

Χθες τον συναντάω στο δρόμο και είναι μέσα στα νεύρα. "Όλο μου βγάζει μηνύματα, τι είναι αυτά που μου ζητάει εδώ;" (Κάποια Update μάλλον, ούτε εγώ κατάλαβα, παντού γράμματα έβλεπα). Ήθελα να μου δείξει μία φωτογραφία. Μπαίνει στο Album, πάλι κάτι μηνύματα έβγαιναν που τον έκαναν να νευριάσει. Προσθήκη ετικέτας και κάτι τέτοια. Είχε αγανακτήσει, αλλά ενδιάμεσα μου έλεγε φοβερό, κάνει πολλά πράγματα.

Ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα από υπολογιστές και τεχνολογία γενικά. Απλά ήθελε ένα καλό κινητό, που πράγματι είναι το xperia Z, αλλά όχι για εκείνον.

Το ότι κάνει κάτι πολλά πράγματα, δεν είναι απαραίτητα καλό. Εδώ η Apple έχει βάλει τελευταία κάποια παραπάνω πράγματα απ' ότι είχε και αρχίζει να χάνεται η μπάλα, όπως Cloud, κλπ.

Το iPhone κάνει συγκεκριμένα πράγματα, πανεύκολα, πανέμορφα, απλά και γρήγορα. Ένας πολύ αρχάριος χρήστης μπορεί να το δουλέψει πολύ πιο εύκολα από οτιδήποτε άλλο.

Πάρτε ένα Android Tablet και ένα iPad. Βγείτε στο δρόμο και δώστε τα σε 20 άτομα για 5 λεπτά να τα δουλέψουν και σημειώστε κάθε φορά τι αρέσει. Πιστεύω ότι καταλαβαίνετε το αποτέλεσμα.

Το Android έχει πολλές δυνατότητες. Μπορείς να κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα και να το παραμετροποιήσεις. Θα πρέπει λοιπόν να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν έχουν όλοι την όρεξη να κάθονται να ασχολούνται με το να στήσουν το κινητό όπως θέλουν. Θέλουν μία συσκευή που να κάνει συγκεκριμένα πράγματα, χωρίς να ασχοληθούν.

Το ίδιο ισχύει PC vs Mac. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Στο πρώτο βάζεις χέρι και όλο κάτι βελτιώνεις ή χαλάς, το άλλο δουλεύει με τον δικό του τρόπο. 

Συναναστρέφομαι καθημερινά με άτομα που έχουν προβλήματα με τους υπολογιστές τους. Είναι αρκετοί που θα έπρεπε να είχαν Macintosh. Δυστυχώς είναι μεγάλο το κόστος. Αν είχαν, θα είχε αλλάξει η ζωή τους, όσο υπερβολικό να φαίνεται αυτό.

Από την άλλη μεριά υπάρχουν και αυτοί που δεν είναι για Macintosh.

Υπάρχει όμως μία διαφορά. Ο έμπειρος χρήστης, μπορεί να εκτιμήσει το Macintosh, ο αρχάριος, απλά το δουλεύει ευχάριστα. ;)

Μην κρίνετε από τις δικές σας ανάγκες. Το ίδιο λέω και στις συνθέσεις για PC.

Αν θέλετε να βοηθήσετε, περιγράψτε τι κάνει το κάθε ένα και αφήστε τον άλλον να αποφασίσει.

Βάλτε λίγο παραπάνω σκέψη...

Φιλικά.

• Like 6
Δημοσ.

Ε οκ...

Τότε μόνο το δικό μου το S3 είναι αργότερο και μόνο το δικό μου έχει αυτό το ανεπαίσθητο λαγκ.

ΓΙΑΤΙ να το'΄χει ομως; Δε θεωρείτω κάποτε, hi...end συσκευή που κόστιζε 500-600-700 ευρώ;

Μη δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα ώρες ώρες.

Με βρίσκεις σύμφωνο Heat, ειδικά τώρα που μεγαλώνω, αρχίζω ΥΠΕΡβολικά να ασχολούμαι με το πισι οταν πρόκειται για τη δουλειά μου. Το να ξυπνήσω ένα πρωί και να μην ανοίγει και και και ένας σωρό παπαρίτσες των Win. (που με τα 7 ειναι σπανιότατο.).

Ετσι, ίσως, κάποια στιγμή να πάρω έναν iMAc  ειδικά τώρα που βγήκε και το AutoCad.

Δημοσ.

τελικα η εγω εχω κανα mainframe σε επιδοσεις κινητο με μαγικο android πανω η οι αλλοι λενε υπερβολες στην προσπαθεια τους να υπερασπιστουν τα λεφτα που εχουν δωσει για ενα μαμημενο κινητο

• Like 1
Δημοσ.

Ε οκ...

Τότε μόνο το δικό μου το S3 είναι αργότερο και μόνο το δικό μου έχει αυτό το ανεπαίσθητο λαγκ.

ΓΙΑΤΙ να το'΄χει ομως; Δε θεωρείτω κάποτε, hi...end συσκευή που κόστιζε 500-600-700 ευρώ;

Μη δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα ώρες ώρες.

Με βρίσκεις σύμφωνο Heat, ειδικά τώρα που μεγαλώνω, αρχίζω ΥΠΕΡβολικά να ασχολούμαι με το πισι οταν πρόκειται για τη δουλειά μου. Το να ξυπνήσω ένα πρωί και να μην ανοίγει και και και ένας σωρό παπαρίτσες των Win. (που με τα 7 ειναι σπανιότατο.).

Ετσι, ίσως, κάποια στιγμή να πάρω έναν iMAc  ειδικά τώρα που βγήκε και το AutoCad.

Μηχανολογικό σχέδιο κάνεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...