ilona Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 είμαι ανάμεσα σ αυτά τα δύο.. οι μισοί φίλοι μ μ λένε να πάρω iphone άλλα να περιμένω για το 5s.. αλλά κατί τέτοιο δεν παίζει.. εσείς τι λέτε?? galaxy s4 ή iphone 5??
corpse_grinder Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 δεν εχουν σχεση τα δυο κινητα μεταξυ τους. κοιτα αρχικα τι λειτουργικο συστημα θες, ποσες ιντσες οθονη θες, τι απαιτησεις εχεις κτλ και μετα θα βγει μονη της η απαντηση. εγω προσωπικα το s4 το θεωρω καλυτερη value for money επιλογη. οποτε +1 σε αυτο. 1
gasantony Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Η σύζηγος έχει το 5άρι ... (πρώιν δικό μου...) ενώ εγώ το S4 .... σε δυνατότητες απλά είναι αλλού.Αν θέλεις σταθερότητα και ησυχία και δέν θέλεις πολλά-πολλά , iphone... Αν όμως θέλεις οτι δυνατότερο και με επεκτασημότητα ....είναι μονόδρομος, και αυτά τα λέει iphonάκιας επί 4+ έτη... 1
nikoskon Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 iPhone 5, για τους λόγους που έχουμε ήδη πει και στο thread "HTC One vs iPhone 5". Sent from my iPhone
disqualified Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 αν επιλεξεις android τελικα 1000 φορες το nexus 4 παρα το S4 το οποιο σε λιγο καιρο θα βλεπεις να πουλιεται πολυ χαμηλοτερα
ilona Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 χα, τώρα έχω ξεμείνει με xperia x8... έλεγα να πάρω το s4 άλλα οι φίλοι μου είναι iphone lovers και δίνουν μάχη να πάρω το ip5s οταν βγει...
Alex0s Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Προφανώς δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Το S4 είναι σαφώς ανώτερο σε όλα.
Tzikoz Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δεν υπάρχει σύγκριση παιδιά σήμερα τα δοκίμασα διπλά διπλά για να μου λυθούν οι οποίες αμφιβολίες , μέρα με την νύχτα τα δυο κινητά δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης το S4 σου δίνει την εντύπωση ότι δεν κρατάς κινητό άλλα μια μίνι Smart TV ΤΕΛΕΙΟ για multimedia streaming , ίσως το iphone 5s να συγκρίνετε με το S4 άλλα με το 5 ούτε καν. Π.Σ Δεν υπάρχει θέμα με υλικά κατασκευής το S4 κάθετε τρομερά στο χέρι είναι κυριολεκτικά πούπουλο για το μέγεθος του , πραγματικά σε μαγεύει όταν το κρατάς!
ilona Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Η σύζηγος έχει το 5άρι ... (πρώιν δικό μου...) ενώ εγώ το S4 .... σε δυνατότητες απλά είναι αλλού.Αν θέλεις σταθερότητα και ησυχία και δέν θέλεις πολλά-πολλά , iphone... Αν όμως θέλεις οτι δυνατότερο και με επεκτασημότητα ....είναι μονόδρομος, και αυτά τα λέει iphonάκιας επί 4+ έτη... πανοραμικές φώτο βγάζει??
ilona Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 ναι απλά δεν αναφέρει τπτ για πανοραμική λήψη..
Alex0s Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Bγάζει. Ο κολλητός μου έχει και βγάζει σίγουρα. Εδω βγάζει το s3. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2272887
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα