Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy s4 vs iphone 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είμαι ανάμεσα σ αυτά τα δύο.. οι μισοί φίλοι μ μ λένε να πάρω iphone άλλα να περιμένω για το 5s.. αλλά κατί τέτοιο δεν παίζει.. εσείς τι λέτε?? galaxy s4 ή iphone 5??

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δεν εχουν σχεση τα δυο κινητα μεταξυ τους.

κοιτα αρχικα τι λειτουργικο συστημα θες, ποσες ιντσες οθονη θες, τι απαιτησεις εχεις κτλ και μετα θα βγει μονη της η απαντηση. 

εγω προσωπικα το  s4 το θεωρω καλυτερη value for money επιλογη. οποτε +1 σε αυτο. 

• Like 1
Δημοσ.

Η σύζηγος έχει το 5άρι ... (πρώιν δικό μου...) ενώ εγώ το S4 .... σε δυνατότητες απλά είναι αλλού.Αν θέλεις σταθερότητα και ησυχία

και δέν θέλεις πολλά-πολλά , iphone...

Αν όμως θέλεις οτι δυνατότερο και με επεκτασημότητα ....είναι μονόδρομος, και αυτά τα λέει iphonάκιας επί 4+ έτη...

• Like 1
Δημοσ.

χα, τώρα έχω ξεμείνει με xperia x8... έλεγα να πάρω το s4 άλλα οι φίλοι μου είναι iphone lovers και δίνουν μάχη να πάρω το ip5s οταν βγει... 

Δημοσ.

Προφανώς δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Το S4 είναι σαφώς ανώτερο σε όλα.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει σύγκριση παιδιά σήμερα τα δοκίμασα διπλά διπλά για να μου λυθούν οι οποίες αμφιβολίες , μέρα με την νύχτα τα δυο κινητά δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης το S4 σου δίνει την εντύπωση ότι δεν κρατάς κινητό άλλα μια  μίνι Smart TV ΤΕΛΕΙΟ για multimedia streaming , ίσως το iphone 5s να συγκρίνετε με το S4 άλλα με το 5 ούτε καν.

Π.Σ Δεν υπάρχει θέμα με υλικά κατασκευής το S4 κάθετε τρομερά στο χέρι είναι κυριολεκτικά πούπουλο για το μέγεθος του , πραγματικά σε μαγεύει όταν το κρατάς!

Δημοσ.

Η σύζηγος έχει το 5άρι ... (πρώιν δικό μου...) ενώ εγώ το S4 .... σε δυνατότητες απλά είναι αλλού.Αν θέλεις σταθερότητα και ησυχία

και δέν θέλεις πολλά-πολλά , iphone...

Αν όμως θέλεις οτι δυνατότερο και με επεκτασημότητα ....είναι μονόδρομος, και αυτά τα λέει iphonάκιας επί 4+ έτη...

πανοραμικές φώτο βγάζει??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...