parasaser Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Ψάχνω για το καλύτερο laptop. Θα ήθελα να ειναι για gaming+ βαριά προγράμματα και αν γίνετε να έχει γραφίδα η οθόνη αφής.
xristoforos89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 α) Για να παρεις το καλυτερο λαπτοπ θα πρεπει να δωσεις μινιμουμ 2000ευρω. β) Σημερα το αγορασες 2000ευρω, σε εναν μηνα θα κοστιζει 1800- . γ) Στην Ελλαδα οι επιλογες ειναι πολυ περιορισμενες. Μονο αν κοιταξεις απο το εξωτερικο.
parasaser Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Θα προτεινες να αγοράσω κάτι πιο φθηνό; Λόγο ότι οι τιμές αλλάζουν συνέχεια.
xristoforos89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δυνατοτητα για desktop υπαρχει; Αν οχι, ποσα θες μαξιμουμ να διαθεσεις; 15αρι ή 17αρι; Τι παιχνιδια παιζεις;
parasaser Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Desktop δεν θα ήθελα λόγο μετακινήσεων. Τα χρήματα ειναι γύρο στα 1500 Και τα 2, δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Τα παιχνίδια που παίζω τωρα ειναι far cry, tomb raider, cod... Απλα επειδή κάηκε η μητρική έχω μείνει χωρίς υπολογιστή. Και λόγο ότι αυτήν την περίοδο βγαίνουν καινούργια παιχνίδια θα ήθελα με τον νέο υπολογιστη να τα παίζω.
Zapee995 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 http://www.cosmodata.gr/product/159414/ Με καρτα γραφικων GDDR52 λογικα να εχει τοσο.
SwAToNeR Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Και γιατί απλά δεν παίρνεις μητρική αφού έχεις pc. Για gaming laptop δεν αξίζει τον κόπο. Θα δώσεις τώρα 1500 για να παίξεις μέτρια προς ικανοποιητικά ενώ μπορείς να φτάξεις ένα micro pc με τα ίδια λεφτά με πολύ καλά πράγματα μέσα. Τσιμπάς micro pc + οθόνη 20άρα + ποντίκι tenkeyless + mouse και πας παντού. Ντάξει η οθόνη είναι ίσως υπερβολή να την κουβαλάς αλλά απο το pc σου μένουν και ρέστα και παίρνεις κ ένα tablet για τα ψιλολοίδια. Στο λέω γιατί είχα αγοράσει 1200ευρώ laptop και έπαιζα για κανα 6μηνο ικανοποιητικά μερικά παιχνίδια και μετά δεν έπεζε σχεδόν τίποτα.
corpse_grinder Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Εγω με 1500 ευρω θα φτιαχνα ενα gaming desktop με 600-700 ευρω (αν εχεις και κομματια απτο παλιο ακομη καλυτερα) και με τα υπολοιπα παιρνεις ενα αξιολογο λαπτοπ να κανεις την δουλεια σου στις μετακινησεις που λες οτι εχεις. 1
parasaser Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Με laptop ήμουν και πριν τωρα πλέον ειναι άχρηστο. Δεν έχω ιδέα από micro pc. Θα πρέπει να το παραγγειλω από το εξωτερικό; Πάντως σίγουρα θα ειναι πιο μικρό από κανονικό Πύργο. Αν δεν βρω κάτι αξιόλογο σε laptop Θα κινηθώ για micro pc ή desktop Δεν ξερω αν θα μπορεί να σηκώσει τα προγράμματα που θέλω. Για παιχνίδια λιγο δύσκολα τα MacBook. Δεν μπορω να γράφω και στα status
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα