panos1550 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Περασα τους καινουριους drivers.Δυστυχως δεν ειδα διαφορα.Το παιχνιδι εξακολουθει να κολαει.Με τα updates ομως δεν εχω ασχοληθει καν.Λεω να τα δοκιμασω μηπως και ετσι λυθει το προβλημα μου.Ομως εχω να ρωτησω κατι ακομα.Απ οτι διαβασα εχουν βγει 3-4 updates.Θα πρεπει να τα εγκαταστησω ΟΛΑ,η μονο το τελευταιο που υπαρχει.Η συγκεκριμενη ερωτηση αφορα και αλλα παιχνιδια οχι μονο το metro.Ευχαριστω Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μόνο το τελευταίο αρκεί, τουλάχιστον εγώ που το ξανάβαλα σε 2ο pcάκι, ούτε μου ζήτησε προηγούμενα updates, κ οι διαφορές φάνηκαν αμέσως Απλά έχε το νου σου πριν το περάσεις, γιατί κάποιοι απ ό,τι διάβαζα είχαν θέμα με τα saves με το που πέρασαν update! (που και πάλι βέβαια λύνεται νομίζω)....Στο λέω για να μη φας καμιά ξενέρα κ μας κυνηγάς! Λογικά τα saves σου θα είναι στο φάκελο: C:\Users\yourusername\Documents\4A Games\Metro LL (εξαρτάται βέβαια κι από το ποια έκδοση έχεις) κράτα μια κόπια για παν ενδεχόμενο ή ακόμα καλύτερα ρίξε από πριν μια ματιά για το τι πρέπει να κάνεις αν σου τύχει ώστε να είσαι προετοιμασμένος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα