Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εδω λαγκαρει στο δικο μου συστημα σαν τρελο, ενω ειναι καινουργιο.

Το παιζω σε medium settings και εχω ξενερωσει....

ati 7950 3gb

octa core amd 8120

32 gb ram

Νομιζω οτι φταιει η καρτα ati... εβαλα και τα τελευταια drivers και παλι παπαλα ...

Παιζουν ενα βρωμικο παιχνιδι οι game developers ,και τα κανουν optimize για μια εταιρια μονο...

το καταλαβαινεις απο την εναρξη του game που δειχνει την διαφημιση nvidia....

Ξενερααααααααααααααααααα............................................

Δημοσ.

Εδω λαγκαρει στο δικο μου συστημα σαν τρελο, ενω ειναι καινουργιο.

Το παιζω σε medium settings και εχω ξενερωσει....

ati 7950 3gb

octa core amd 8120

32 gb ram

Νομιζω οτι φταιει η καρτα ati... εβαλα και τα τελευταια drivers και παλι παπαλα ...

Παιζουν ενα βρωμικο παιχνιδι οι game developers ,και τα κανουν optimize για μια εταιρια μονο...

το καταλαβαινεις απο την εναρξη του game που δειχνει την διαφημιση nvidia....

Ξενερααααααααααααααααααα............................................

Με 7950 φίλε και το patch το παιχνίδι έτρεχε τέλεια, κάτι κανείς λάθος

Δημοσ.

Εβαλα το patch 3 αλλα τριχες ... 

εχω τα win8 λετε να παιζει ρολο?

Εχθες το βραδυ που επαιζα εφαγα τρελη ξενερα... 

στην πιστα που ειναι οι ληστες και εχει πολυ ομιχλη το παιχνιδι δεν παιζοταν ουτε σε low!!!!

μιλαμε οτι ετρεχε με 3 fps το πολυ, σαν slideshow πηγαινε... 

Για να περασω την πιστα εβαλα αναλυση 1024 * 768 και ολα στο low, μετα στην επομενη πιστα με τους ψαραδες παλι ολα οκ!

Ετρεχε μια χαρα με 1920 και ολα στο highest με 60 fps 

Κατι παιζει με τον φωτισμο και την ομιχλη, δεν εξηγειται αλλιως, απο 60 σε 3 fps ... ελεος παντως 

Δημοσ.

Οχι ... το ξερω οτι ειναι της nvidia το physx οποτε δεν τολμησα καν να το δοκιμασω...

επισης εχω τα πιο προσφατα drivers για την 7950

Ειναι σαν να τρωει πολυ κολλημα σε σημεια που δεν χρειαζεται πολυ επεξεργασια, οπως μεσα στα τουνελ με την ομιχλη, η σε ορισμενα σημεια που εχει σκοταδι και πολλες σκιες/φωτα...

μεσα στις πολεις παει σφαιρα, που εκει εχει πολυ περισσοτερα να επεξεργαστει... 

Δημοσ.

Έχω κι εγώ παρόμοιο θέμα πάντως, σε μερικά levels πέφτει τραγικά το GPU load με αποτέλεσμα να βλέπω μονοψήφια fps.

Μάλλον θέμα οδηγών είναι.

Δημοσ.

μονοψηφια; ελπιζω να μιλας για την αναλυση σου 

γιατι στο κανονικο παιχνιδι (οχι bench που ειναι ασυγκριτα πιο βαρυ )  κατω απο 40αρι δεν πρεπει να ειδα ποτε 

Δημοσ.

Φυσικά για την ανάλυση που παίζω, αλλά δεν έγκειται εκεί το πρόβλημα. Για κάποιο λόγο το GPU usage πέφτει τραγικά χαμηλά και η κάρτα δε λειτουργεί όπως πρέπει.

Δεν είμαι σίγουρος για το πού μπορεί να οφείλεται.

Δημοσ.

Περασα τους καινουριους drivers.Δυστυχως δεν ειδα διαφορα.Το παιχνιδι εξακολουθει να κολαει.Με τα updates ομως δεν εχω ασχοληθει καν.Λεω να τα δοκιμασω μηπως και ετσι λυθει το προβλημα μου.Ομως εχω να ρωτησω κατι ακομα.Απ οτι διαβασα εχουν βγει 3-4 updates.Θα πρεπει να τα εγκαταστησω ΟΛΑ,η μονο το τελευταιο που υπαρχει.Η συγκεκριμενη ερωτηση αφορα και αλλα παιχνιδια οχι μονο το metro.Ευχαριστω

Δημοσ.

Περασα τους καινουριους drivers.Δυστυχως δεν ειδα διαφορα.Το παιχνιδι εξακολουθει να κολαει.Με τα updates ομως δεν εχω ασχοληθει καν.Λεω να τα δοκιμασω μηπως και ετσι λυθει το προβλημα μου.Ομως εχω να ρωτησω κατι ακομα.Απ οτι διαβασα εχουν βγει 3-4 updates.Θα πρεπει να τα εγκαταστησω ΟΛΑ,η μονο το τελευταιο που υπαρχει.Η συγκεκριμενη ερωτηση αφορα και αλλα παιχνιδια οχι μονο το metro.Ευχαριστω

Καλά τόσα ποστ λέμε ότι θέλει update το παιχνίδι για να τρέξει καλά σε amd και ακόμα να βάλεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...