Waldo_Vrs Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Ρε παίδες...όταν έχω text μέσα στο photoshop πως το κάνω να αποφεύγει τις εικόνες?...ακριβώς όπως στο word ένα πράγμα δηλαδή...όπως έχεις μια Α4 να πετάξεις στο κέντρο μια εικόνα και το κείμενο να μαζευτεί όπως στο office... βασικά δεν ξέρω αν γίνετε..κάνω μια σελιδοποίηση τώρα και μου χρειάστηκε πρώτη φορά
parsifal Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 κάνω μια σελιδοποίηση... Χρησιμοποιείς λάθος πρόγραμμα. Θέλεις κάποιο DTP software, τα οποία όλα τους κάνουν αυτό που ζητάς.
Waldo_Vrs Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Χρησιμοποιείς λάθος πρόγραμμα. Θέλεις κάποιο DTP software, τα οποία όλα τους κάνουν αυτό που ζητάς. Δεν με βοηθάνε γιατί κάνω ταυτόχρονα και αλλαγές σε εικόνες και διάφορα vector...οπότε το κάνω απο το Photoshop
micos000 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Σελιδοποίηση... Στο photoshop... Μάλιστα! Εγώ θα ξεκινήσω να επεξεργάζομαι τις φωτογραφίες στο premiere! Σοβαρά τώρα. Όπως είπε και ο Parsifal, χρησιμοποιείς λάθος πρόγραμμα. Όχι ότι δεν γίνεται, απλά πρέπει να κάνεις το text flow με το χέρι (εκτός αν υπάρχει κάποιο plugin που κάνει κάτι τέτοιο). Δοκίμασε με το indesign αν είσαι εξοικειωμένος με τα προγράμματα της adobe ή το quark express. Από δωρεάν υπάρχει το Scribus (http://www.scribus.net/canvas/Scribus). Αν είναι απλή η στοιχειοθέτηση που θέλεις κάν' το στο word. EDIT: Τελικά υπάρχει τρόπος (http://www.photoshopessentials.com/photoshop-text/text-effects/text-wrap/) Και στο youtube Δεν είναι ακριβώς ένα δυναμικό text flow, δηλαδή να μετακινείς την εικόνα και να αλλάζει αυτόματα το κείμενο αλλά θα βοηθήσει αφού θέλεις photoshop. 1
Waldo_Vrs Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Σελιδοποίηση... Στο photoshop... Μάλιστα! Εγώ θα ξεκινήσω να επεξεργάζομαι τις φωτογραφίες στο premiere! Όπως ξέρεις άσχετος δεν είμαι...για να κάθομαι να κάνω σελιδοποίηση στο photoshop θα υπάρχει κάποιος γ....νος λόγος... thx για το info ρώτησα απλά αν γινόταν με το πλαίσιο κειμένου απο το photoshop αλλά απο ότι κατάλαβα δεν γίνετε...μήπως μου ξέφευγε κάτι edit: Δεν βοηθάει...αν κάθομαι να κάνω σε κάθε εικόνα αυτό θα αυτοκτονήσω...οπότε μάλλον αγγούρια
TheELF Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δεν με βοηθάνε γιατί κάνω ταυτόχρονα και αλλαγές σε εικόνες και διάφορα vector...οπότε το κάνω απο το PhotoshopΤο ξέρεις όμως ότι μπορείς να κάνεις ότι θες στο photoshop και να της περνάς μετά της εικόνες σε κανονικό πρόγραμμα σελιδοποίησης,ε;;; Τρέχουν ακόμα και δυο προγράμματα παράλληλα πλέον στα windows χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Waldo_Vrs Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Το ξέρεις όμως ότι μπορείς να κάνεις ότι θες στο photoshop και να της περνάς μετά της εικόνες σε κανονικό πρόγραμμα σελιδοποίησης,ε;;; Τρέχουν ακόμα και δυο προγράμματα παράλληλα πλέον στα windows χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ήθελα να αποφύγω να τρέχω Illustrator Photoshop και Indesign μαζί...αλλά απο ότι βλέπω δεν γίνετε αλλιώς...
TheELF Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Ήθελα να αποφύγω να τρέχω Illustrator Photoshop και Indesign μαζί...αλλά απο ότι βλέπω δεν γίνετε αλλιώς...Μιας και δεν ξέρεις πολλά οπότε λογικά δεν έχεις και τρελές απαιτήσεις μπορείς να τρέξεις και ποιο ελαφριά εναλλακτικά προγράμματα,δεν χρειάζεται το photoshop π.χ. για ένα απλό resize...
Waldo_Vrs Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μιας και δεν ξέρεις πολλά οπότε λογικά δεν έχεις και τρελές απαιτήσεις μπορείς να τρέξεις και ποιο ελαφριά εναλλακτικά προγράμματα,δεν χρειάζεται το photoshop π.χ. για ένα απλό resize... Απο τη λέξη vector τι δεν κατάλαβες? εκτός αν εσύ φέρνεις vector αρχείο για επεξεργασεία στο photoshop...θα είσαι ο πρώτος του είδους...εκτός και αν δεν ξέρεις τι σημαίνει οπότε πάω πάσο...ο άσχετος Άλλα προγράμματα δεν τίθεται θέμα να χρησιμοποιήσω... Μάλλον εσύ νομίζεις πως ξέρεις πολλά μου φαίνετε... anyway η απάντηση στο ερώτημά μου έχει λυθεί απο πάνω και ΔΕΝ γίνετε αυτό που ρώτησα απο το ίδιο το πρόγραμμα σαν επιλογή. Τα υπόλοιπα είναι περιττά...
TheELF Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Ναι ρε αδερφέ,δεν είπα να μην βάλεις vector, είπα ότι δεν χρειάζεσαι το Photoshop για πολύ απλά πράγματα. Άλλα προγράμματα δεν τίθεται θέμα να χρησιμοποιήσω...Αν εσύ σώνει και καλά θες να δουλεύεις ότι ποιο βαρύ υπάρχει για να κάνεις την ζωή σου όσο ποιο δύσκολη γίνεται, πάσο,εννοείται ότι είναι δικαίωμά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα