rafinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Γεια σας παιδιά! Εδώ και μέρες μετά από ένα update της java δεν μπορώ να ακούσω ραδιόφωνο μέσω του firefox... μου βγάζει ότι δεν υπάρχει εγκατεστημένο το plugin του wmp... Δοκίμασα να το σβήσω και να το ξαναπεράσω... δοκίμασα να βάλω χειροκίνητα το .dll μέσα στο φάκελο plugins αλλά τίποτα... ανέφερα αυτό με τη java γιατί παλαιότερα μου το είχε ξανακάνει αλλά είχε στρώσει μετά από update της java... αυτή τη φορά πάλι χάλασε Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι δεν μου εμφανίζει το plugin στη λίστα του firefox (παραθέτω φώτο) Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει;;;; (Μην μου προτείνεται να αλλάξω browser...) OS: Windows 7 Ultimate x64
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Σε μένα τα ραδιόφωνα τα παίζει με το silverlight
rafinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Παιδιά νομίζω πως το έκανα... έκανα αντιγραφή τον φάκελο plugins από τον φακελο του firefox μέσα στον φάκελο C:\users\[το όνομα σας]\appdata\roaming\mozilla\ αν υπάρχει ο φάκελος plugins σε αυτή τη διαδρομή δείτε αν έχει μέσα το αρχείο np-mswmp.dll αν δεν το έχει είναι η τυχερή σας μέρα... μόλις το κάνετε επικόληση εκεί κάνετε ένα restart τον firefox και είστε jet!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα