Προς το περιεχόμενο

LG Optimus G Pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε καμιά πληροφορία για το εν λόγο κινητό , φαίνεται αρκετά δελεαστικό , άλλα από ότι βλέπω στην Ελλαδα δεν εχει ερθει ακομα , υπαρχει περιπτωση να ερθει και αν ναι ξερουμε τιμες?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το τηλ. το ειχα για λιγες μερες. Ειναι οτι πιο γρηγορο εχω δει μεχρι τωρα. Ουτε S4, Htc One κανενα. Οθονη απιστευτη και αριστη κατασκευη.

Δημοσ.

Ρε παιδιά από ότι ξέρω το optimus g με το optimus g pro είναι σαν το galaxy s series με το Note άρα η παρουσίαση που μας διχνει ο φίλος από πανό δεν είναι έγκυρη μιας και δεν μιλάμε για την συγκεκριμένη συσκευή.

Π.Σ Δεν ξέρω γιατί άλλα στην Ελλάδα εταιρίες όπως LG , Nokia , HTC , κτλπα τις έχουμε πολύ στην απέξω ειδικά όσο αναφορά τις ναυαρχίδες τους , καμιά σχέση με Apple και Samsung που είναι κυριολεκτικά ΠΑΝΤΟΥ , προσπαθώ να δω το HTC ONE από κοντά μένω επαρχία και δεν υπάρχει πουθενά.

Δημοσ.

Ρε παιδιά από ότι ξέρω το optimus g με το optimus g pro είναι σαν το galaxy s series με το Note άρα η παρουσίαση που μας διχνει ο φίλος από πανό δεν είναι έγκυρη μιας και δεν μιλάμε για την συγκεκριμένη συσκευή.

Π.Σ Δεν ξέρω γιατί άλλα στην Ελλάδα εταιρίες όπως LG , Nokia , HTC , κτλπα τις έχουμε πολύ στην απέξω ειδικά όσο αναφορά τις ναυαρχίδες τους , καμιά σχέση με Apple και Samsung που είναι κυριολεκτικά ΠΑΝΤΟΥ , προσπαθώ να δω το HTC ONE από κοντά μένω επαρχία και δεν υπάρχει πουθενά.

Ποσο καιρο ψαχνω κ εγω να βρω το ρημαδι το One αλλα δεν το εχει πουθενα οντως :/

Δημοσ.

Ποσο καιρο ψαχνω κ εγω να βρω το ρημαδι το One αλλα δεν το εχει πουθενα οντως :/

Το είδα στο Πλαίσιο στο Περιστέρι..

Για το Lg Optimus Pro που ρώτησε ο φίλος,σε ένα μήνα περίπου έρχεται Ελλάδα..

Πραγματικά πολυ δυνατό κινητό..Διάβασα ότι έχει φτάσει ήδη 1 εκεκατομμύριο πωλήσεις..

Δημοσ.

Το είδα στο Πλαίσιο στο Περιστέρι..

Για το Lg Optimus Pro που ρώτησε ο φίλος,σε ένα μήνα περίπου έρχεται Ελλάδα..

Πραγματικά πολυ δυνατό κινητό..Διάβασα ότι έχει φτάσει ήδη 1 εκεκατομμύριο πωλήσεις..

Δυστυχως πεφτω πολυ μακρια απο περιστερι οποτε... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...