Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλημέρα,

Θα ήθελα την άποψη σας γιατι έχω φάει ενα κόλλημα-δίλημμα.

Έχω την asrock 990fx extreme4 και λέω να πάω στην sabertooth ...θα κάνω μ@λ@κι@ η όχι ?

Μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει OC αλλά ίσως στο μέλλον το επιχειρήσω.

Πείτε μου σας παρακαλώ την άποψη σας!

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

ο κυριος λογος δλδ ειναι το overclock ...αλλα σε τι ρολογια θελεις να παιξεις και δεν εισαι σταθερος τωρα?

απο την αλλη , ναι μεν η sabertooth  ειναι καλυτερη λογω φασεων κλπ αλλα δεν πιστευω οτι αξιζει να μπεις στην διαδικασια να δωσεις την δικη σου και να πας σε αυτη...

και η δικη σου μια χαρα ειναι...

εξαλλου εκει που θα δεις την διαφορα ειναι σε μεγαλα ρολογια που μετα απο καποιο σημειο σε θεμα επιδοσεων δεν εχουν κανενα νοημα..

σταθεροποιησε τον επεξεργαστη σου στα 4.5 και ασε την μητρικη κατα μερους...

ουτως η αλλως θεμα bottleneck σε αναλυση 1920χ1080 δεν υπαρχει...

Δημοσ.

ο κυριος λογος δλδ ειναι το overclock ...αλλα σε τι ρολογια θελεις να παιξεις και δεν εισαι σταθερος τωρα?

απο την αλλη , ναι μεν η sabertooth  ειναι καλυτερη λογω φασεων κλπ αλλα δεν πιστευω οτι αξιζει να μπεις στην διαδικασια να δωσεις την δικη σου και να πας σε αυτη...

και η δικη σου μια χαρα ειναι...

εξαλλου εκει που θα δεις την διαφορα ειναι σε μεγαλα ρολογια που μετα απο καποιο σημειο σε θεμα επιδοσεων δεν εχουν κανενα νοημα..

σταθεροποιησε τον επεξεργαστη σου στα 4.5 και ασε την μητρικη κατα μερους...

ουτως η αλλως θεμα bottlence  σε αναλυση 1920χ1080 δεν υπαρχει...

Λές εε ?

Δημοσ.

αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη....κρινοντας και εγω απο ο συστημα μου...

ναι μεν οι διαφορετικες φασεις των μητρικων αλλα απο την αλλη  υπαρχουν πολλα παραδειγματα στο overclock.net  οπου η διαφορα απο τα 4.7 στα 4.9 δεν αξιζει λογω θερμικης συμπεριφορας και αποδσοσης σε νουμερα στα benches..

οποτε μια κλασσικη περπατιμενη ειναι τα 4.5 μην σου πω και πιο χαμηλα για να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο..

ουτως η αλλως οπως σου ειπα σε αναλυσεις 1920χ1080 δεν περιοριζεσαι πουθενα...

για πιο μεγαλες το συζηταμε αλλα και παλι μην φανταστεις οτι η αλλαγη μητρικης ειναι κατι το οποιο θεωρειται αναγκαιο..

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολυ παίδες.

Θα παραμείνω σε αυτό που έχω, εκτός εάν βρώ σε καμιά καλή τιμή την crosshair ! :P

Δημοσ.

Κατσε οπως εισαι.δεν αξιζει την ταλαιπωρια.μια χαρα ειναι η μητρικη σου.αντε και πηρες την sabertooth.αντε και εχεις κανει format και ολα απο την αρχη.μετα???????θα αναρωτηθεις,τωρα εγω γιατι αλλαξα μητρικη???

Δημοσ.

Κατσε οπως εισαι.δεν αξιζει την ταλαιπωρια.μια χαρα ειναι η μητρικη σου.αντε και πηρες την sabertooth.αντε και εχεις κανει format και ολα απο την αρχη.μετα???????θα αναρωτηθεις,τωρα εγω γιατι αλλαξα μητρικη???

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...