Προς το περιεχόμενο

avast απενεργοποιηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θελω να απενεργοποιησω το avast προσωρινα αλλα δεν με αφηνει.Παταω δεξι κλικ στο εικονιδιο στη γραμμη εργασιων,επιλεγω ελεγχο ασπιδων και απενεργοποιηση για 10' αλλα τοτε δεν λειτουργει απολυτως τιποτα,ουτε το ποντικι και δεν μπορω να επιλεξω το "ναι".Αντιθετα για το "οχι" μετραει ο χρονος για 1' αντιστροφα και μετα ξαναλειτουργουν τα παντα.Επισης ουτε απο τη διαχειριση εργασιων μου επιτρεπει την προσβαση.

Υπαρχει καποιος αλλος τροπος;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι, να το κάνεις uninstall και να βάλεις ένα antivirus της προκοπής. ;p

οπως???

Δημοσ.

Είναι πρόβλημα του UAC. Από τις ρυθμίσεις λογαριασμού χρήστη του πίνακα ελεγχου απενεργοποίησε το.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι πρόβλημα του UAC. Από τις ρυθμίσεις λογαριασμού χρήστη του πίνακα ελεγχου απενεργοποίησε το.

Οχι δεν ειναι,ειναι αποκλειστικα μ@λ@κια του avast.Ρωτησα και ενα φιλο και εχει το ιδιο προβλημα.Παλιοτερα μπορουσες να το απενεργοποιησεις οπως περιεγραψα στο αρχικο ποστ.Τωρα οχι.Προς το παρον μενει γιατι ειναι καλυτερο και απο τη π@π@ρια των windows και απο avg,avira.Για αργοτερα βλεπουμε....

Δημοσ.

Φιλε,ποια εκδοση εχεις;

Εγω εχω την τελευταια σε 8 windows και ειναι υποδειγματικα.

Θα σου προτεινα reinstall και την τελευταια εκδοση.Αν συνεχιζει το προβλημα,κατι ισως συμβαινει με το ιδιο το λειτουργικο.

Δες πρωτα για τελευταια εκδοση και reinstall,και μετα βλεπουμε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φιλε,ποια εκδοση εχεις;

Εγω εχω την τελευταια σε 8 windows και ειναι υποδειγματικα.

Θα σου προτεινα reinstall και την τελευταια εκδοση.Αν συνεχιζει το προβλημα,κατι ισως συμβαινει με το ιδιο το λειτουργικο.

Δες πρωτα για τελευταια εκδοση και reinstall,και μετα βλεπουμε.

Πριν 3 μερες το εγκατεστησα σε καινουργιο netbook με windows7 (Προσωπικη επιλογη γιατι δεν μου αρεσουν τα 8).Δλδ εσυ μπορεις να το απενεργοποιησεις για λιγο αν θελεις;;

Δημοσ.

Πριν 3 μερες το εγκατεστησα σε καινουργιο netbook με windows7 (Προσωπικη επιλογη γιατι δεν μου αρεσουν τα 8).Δλδ εσυ μπορεις να το απενεργοποιησεις για λιγο αν θελεις;;

Και μονιμα,και οσο θελω.

Κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Και εγώ και σε όσους υπολογιστές το έχω βάλει.

Δοκίμασες αυτό που σου είπα; Αλλιώς reinstall. Ή αν θες όλο uninstall, καθαρισμό με το uninstall utility της εταιρείας, και καθαρό custom install και χωρίς τα πολλά πολλά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και εγώ και σε όσους υπολογιστές το έχω βάλει.

Δοκίμασες αυτό που σου είπα; Αλλιώς reinstall. Ή αν θες όλο uninstall, καθαρισμό με το uninstall utility της εταιρείας, και καθαρό custom install και χωρίς τα πολλά πολλά.

Λοιπον,εκανα reinstall πρωτα αλλα τιποτα.Μετα αποφασισα να κανω uninstall και ειδα οτι ουτε αυτο μπορω να κανω.Χρησιμοποιησα το ccleaner και οταν πρεπει να το επιβεβαιωσω παλι δεν μπορω να χρησιμοποιησω το ποντικι και ετσι μετα 1' θεωρει οτι επελεξα οχι και τελειωσε.Για να σου δωσω να καταλαβεις (δεν μπορω να παρω και screen-shot γιατι δεν λειτουργει τπτ) ολη η οθονη γινεται μαυροασπρη και δεν φαινεται να λειτουργει τπτ απο κατω ουτε το ρολοι,ουτε ο μετρητης CPU kai RAM,παρα μονο το μνμ του avast που ειναι το μονο που λειτουργει κανονικα.Τραβηξα και μια φωτο με το κινητο να παρεις μια ιδεα...

Απιστευτο παντως...10 χρονια που ασχολουμαι με υπολογιστες,πρωτη φορα βλεπω να μην μπορει να απεγκατασταθει ενα προγραμμα

post-235965-0-23173200-1369750866_thumb.jpg

Δημοσ.

@Verdigod

Η εικονα που δειχνεις,ειναι ενα φυσιολογικο μηνυμα του avast.

Εχει selfprotection,ωστε να μην μπορει καποιος να το επεγκαταστησει,η' να σου το απενεργοποιησει καποιος υποθετικα hacker<με επιθεση.

Εκει που σε ρωτα,

Θελετε να συνεχισετε;

Πατας ναι.

Αλλιως δεν θα το απεγκαταστησει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

@Verdigod

Η εικονα που δειχνεις,ειναι ενα φυσιολογικο μηνυμα του avast.

Εχει selfprotection,ωστε να μην μπορει καποιος να το επεγκαταστησει,η' να σου το απενεργοποιησει καποιος υποθετικα hacker<με επιθεση.

Εκει που σε ρωτα,

Θελετε να συνεχισετε;

Πατας ναι.

Αλλιως δεν θα το απεγκαταστησει.

Καλα αν διαβαζες και τα προηγουμενα δεν θα εδινες αυτη τη γελοια απαντηση...συγνωμη κιολας αλλα δεν ειμαι ασχετος να βλεπω το ναι και να μην το παταω!!!!!!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...